Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta Skylink

Našel jsem starší kartu Skylink irdeto, je možné ji oživit a je ještě k něčemu? Je několik let nepoužívaná, serpo dlouho nezaplaceno.

Mirko.
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta Skylink

Skús ju dať do mašiny,hoď tam refrech a pozri či sa zápisy pohli.Ak tam budeš mať nové zápisy, tak možno na niečo bude.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

letas

Tim to asi nevyresi, kdyz je nezaplacena, nemyslis? :))

D4ve
Registrace: 12/2014

Mirko

Pokud byla karta deaktivovana, je mozno ji opetovne aktivovat. Reaktivacni poplatek 299 Kc a pote sluzba, SP nebo balicek. Pote by melo byt vse ok.

D4ve

Mirko

btw, tu starou kartu musis nejprve zaregisttrovat jako novou kartu pres webovy formular na strankach www.skylink.cz

D4ve

Pokud je mimo přijímač více jak tři roky, tak je velká pravděpodobnost, že ji už nenahodíš. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

nejdriv bych tu kartu overil v zone skylinku a nebo u nejakyho znamyho podejce at to zkusi rozjet.

kristian1
Registrace: 7/2016

drobeček

všechno jde, když se chce ;)

D4ve

Ano, případné poslání do Skylinku to jistí ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

Aj tak platí to čo som napísal,to je prvé čo by som urobil a potom išiel ďalej.Čo napísal D4ve,zaplatiť Serpo, to by som nerobil, lebo múže byť out viac, ako 3 roky,a potom to zaplatenie Ti môže byť na dve veci.Niekedy potom nepomôže ani to psledné-zaslanie do Skylinku.Riešil som zopár takých kariet,zo zápismi staršími, ako 3 roky.Jednú ani Skylink neporiešil.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Děkuji za odpovědi.

Mirko.
Registrace: 4/2003

@Mirko.

Zrovna ve středu jsem to řešil telefonicky se Skylink info.1,5 roku neplacený serpop a tam mi řekla,že ji zapomněli vypnout.Akorát freshnout šla až ve Smith bloku,né v uničtečce
A 25,- mi naběhlo 5dní :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra