![]() |
|
Dnes večer Premier League 2017 - 2. fázeDnes opět zápasy Premier League 2017 - 2. fáze. Přímý přenos od 20 hod na Nova sport 2 HD a nebo FTA Sport 1 Něm.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
RE: Dnes večer Premier League 2017 - 2. fázeMohol si aspoň napísať, že je to darts.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Dnes večer Premier League 2017 - 2. fázeCo to je za blbosť. Žádná PL se dneska nehraje a už vůbec na na nějaký pochybný Nova sport. |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Dnes večer Premier League 2017 - 2. fázeSorry to jsou šipky ne![]() |
jiri51
![]() |
|
@jiri51ŽÁDDNÁ BL..!! Právě začíná zápas Wade J. - van Gerwen M.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Dnes večer Premier League 2017 - 2. fázeSorry hoši, ale není důvod zakládat novou diskuzi kvůli tomuhle. Za prvé všichni fanoušci darts to ví, a zbytek ani nemá ponětí, že nějaká PL kromě fotbalové existuje. Pak jsou tu renonse jako třeba jiri51, který se tu ztrapnuje.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
@Lolem123Kolego vím co jsou šipky, dyť nova sport nic jínýho nedává. Párkrát jsem to sledoval ale nemůžu tomu příjít na chuť |
jiri51
![]() |
|
@jiri51Kolego, byť Nova Sportu ukradli už dávno ten klasický klenot - fotbalovou PL, t ak stále mají co nabídnout, a nevysílají jen šipky. Jinak šipky jsou fajn, atmosféra je tam úžasná, závodníci specifičtí, ale samozřejmě každému chutí něco jiného. Mě zas třeba nebaví biatlon, ačkoliv 90% národa ho miluje![]() Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Dnes večer Premier League 2017 - 2. fázeŽádný policajt na koni nehlídá cestou 40 tisíc diváků do haly a zpět, žádný dělobuch, žádné ničení sedaček v hale, žádný zatčený - takže nuda? Ne, ale společenská událost, diváci v kostýmech, přiměřeně popíjejí a baví se, žádný opilý, povzbuzují šipkaře mohutně, ale slušně a bez nadávek, přehlídka hry nejlepších světových es, v každém legu adrenalinu víc než dost. Kdo nezažil na vlastní kůži, ten nepochopí, ale i z TV je možno nasát tu parádní atmosféru. Nejen fotbal je sport.*******
|
ja987
![]() |
|
RE: Dnes večer Premier League 2017 - 2. fázeNu Nova sport to určitě nedává kvůly nějaký spol. události nebo kvůli divákům v kostýmech. Práva koupila za pár šlupek a to že je divácká sledovanost minimální je jim asi šuma fuk. Já osobně zbožňuju snoocker |
jiri51
![]() |
|
RE: Dnes večer Premier League 2017 - 2. fázeHřebík byl Jiřím naprosto přesně uhozen do hlavy![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@jiri51Ty znáš jakou má Nova sport 2 sledovanost? Samotného by mne to zajímalo. Kde se dá sledovanost Novy sport 2 (objektivní - ne od Novy) zjistit?*******
|
ja987
![]() |
|
Dnes večer Premier League 2017 - 2. fázeJe to hold výstelkový sport pro chudé tv stanice aby tam mohly flákat ty jejich reklamy a nenáročné televizní diváky to určitě může bavit.Kdybych neměl k dispozici F-1,PL,La ligu, tak bych se na to asi taky s nadšením díval. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Dnes večer Premier League 2017 - 2. fázeAno Sky Sport je chudá staniceDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
jiri51taky čůhám na snooker už asi 10 roků, můj kůň je Judd Trumppoklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
@ALEXCZCo ty jsi za saska? Sky Sports je chuda stanice? Chtel jsi se jen poxhvalit, ze prijimas PL a La Ligu, a co jako? Jsi defekt no. 1Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123Chudou stanicí myslím samozřejmě třeba Nova Sport i s jejíma šipkama.Ne Sky Sports,která mimo šipky má navíc hodně jiných atraktivních sportů, protože na to má.Já nejsem takový (nevhodné slovo),abych zatracoval šipky a jiné sporty,které mne nebaví.Ale tato schopnost ti evidentně chybí.A zahnojuješ tady osobními útoky a nadávkami "Parabolu". Redakce by si tě měla všimnout. |
ALEXCZ
![]() |
|
Dnes večer Premier League 2017Ještě bych se chtěl omluvit všem,co mají rádi šipky,že jsem je nazval "nenáročnými diváky". |
ALEXCZ
![]() |
|
![]() |