Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Dnes večer Premier League 2017 - 2. fáze

Dnes opět zápasy Premier League 2017 - 2. fáze. Přímý přenos od 20 hod na Nova sport 2 HD a nebo FTA Sport 1 Něm.

ja987
Registrace: 1/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dnes večer Premier League 2017 - 2. fáze

Mohol si aspoň napísať, že je to darts. ;) ;)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Co to je za blbosť. Žádná PL se dneska nehraje a už vůbec na na nějaký pochybný Nova sport.

jiri51
Registrace: 12/2008

Sorry to jsou šipky ne Rv

jiri51

@jiri51

ŽÁDDNÁ BL..!! Právě začíná zápas Wade J. - van Gerwen M.

ja987

Sorry hoši, ale není důvod zakládat novou diskuzi kvůli tomuhle. Za prvé všichni fanoušci darts to ví, a zbytek ani nemá ponětí, že nějaká PL kromě fotbalové existuje. Pak jsou tu renonse jako třeba jiri51, který se tu ztrapnuje.

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

@Lolem123

Kolego vím co jsou šipky, dyť nova sport nic jínýho nedává. Párkrát jsem to sledoval ale nemůžu tomu příjít na chuť

jiri51

@jiri51

Kolego, byť Nova Sportu ukradli už dávno ten klasický klenot - fotbalovou PL, t ak stále mají co nabídnout, a nevysílají jen šipky. Jinak šipky jsou fajn, atmosféra je tam úžasná, závodníci specifičtí, ale samozřejmě každému chutí něco jiného. Mě zas třeba nebaví biatlon, ačkoliv 90% národa ho miluje R^

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123

Žádný policajt na koni nehlídá cestou 40 tisíc diváků do haly a zpět, žádný dělobuch, žádné ničení sedaček v hale, žádný zatčený - takže nuda? Ne, ale společenská událost, diváci v kostýmech, přiměřeně popíjejí a baví se, žádný opilý, povzbuzují šipkaře mohutně, ale slušně a bez nadávek, přehlídka hry nejlepších světových es, v každém legu adrenalinu víc než dost. Kdo nezažil na vlastní kůži, ten nepochopí, ale i z TV je možno nasát tu parádní atmosféru. Nejen fotbal je sport.

ja987

Nu Nova sport to určitě nedává kvůly nějaký spol. události nebo kvůli divákům v kostýmech. Práva koupila za pár šlupek a to že je divácká sledovanost minimální je jim asi šuma fuk. Já osobně zbožňuju snoocker

jiri51

Hřebík byl Jiřím naprosto přesně uhozen do hlavy :laughing: (samozřejmě ne ten ze Sparty).

hdpe
Registrace: 11/2007

@jiri51

Ty znáš jakou má Nova sport 2 sledovanost? Samotného by mne to zajímalo. Kde se dá sledovanost Novy sport 2 (objektivní - ne od Novy) zjistit?

ja987

Dnes večer Premier League 2017 - 2. fáze

Je to hold výstelkový sport pro chudé tv stanice aby tam mohly flákat ty jejich reklamy a nenáročné televizní diváky to určitě může bavit.Kdybych neměl k dispozici F-1,PL,La ligu, tak bych se na to asi taky s nadšením díval.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

Ano Sky Sport je chudá stanice

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

jiri51

taky čůhám na snooker už asi 10 roků, můj kůň je Judd Trump

poklopec

pokl
Registrace: 11/2014

@ALEXCZ

Co ty jsi za saska? Sky Sports je chuda stanice? Chtel jsi se jen poxhvalit, ze prijimas PL a La Ligu, a co jako? Jsi defekt no. 1

Lolem123

@Lolem123

Chudou stanicí myslím samozřejmě třeba Nova Sport i s jejíma šipkama.Ne Sky Sports,která mimo šipky má navíc hodně jiných atraktivních sportů, protože na to má.Já nejsem takový (nevhodné slovo),abych zatracoval šipky a jiné sporty,které mne nebaví.Ale tato schopnost ti evidentně chybí.A zahnojuješ tady osobními útoky a nadávkami "Parabolu". Redakce by si tě měla všimnout.

ALEXCZ

Dnes večer Premier League 2017

Ještě bych se chtěl omluvit všem,co mají rádi šipky,že jsem je nazval "nenáročnými diváky".

ALEXCZ

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra