, sekce: Programy na orbitu |
|
Koniec CT na slovenskuJOJ ziada vypnut CT na Slovensku (zive.sk).Kam toto dnesne televizne vysielanie smeruje? Fakt si niektore surkomne TV myslia ze nasilu donutia ludi robit/pozerat to co im nakazu? |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
|
|
@black13aČeši a Slováci mají společnou historii? Nepovídej.... vyjma těch pár let ve společném státě (což se za nějak extra dlouhou historickou dobu říct rozhodně nedá) nemáme společné nic... Kulturní/političtí partneři/oponenti zcela rozdílní. Pro mě je Slovák bez urážky stejný "bratr" jako Němec, ba naopak, historicky toho má Česko mnohem více společného s Germány |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
|
|
motanek79Nebuď nacionalista a správaj sa europsky. To čo pišeš nicku black13a je totalna hluposť. Vidim že absolutne nepoznáš históriu.👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
|
|
@fannHistorie není 70 let.... "správaj sa europsky".... jo, ve světle toho co se nyní v €U děje dobrý fór... |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
|
|
@motanek79Ach boze, preco tu stale musis dokazovat, ze nerozumies nielen tv vysielaniu, ale ani historii, ani kulture a ani politike. Zial, ucitela dejepisu na zakladnej skole ti tu suplovat nebudem. Nie je tu na to priestor a tato platforma nie je na to urcena. Ale ak mozes, skus si po sebe svoj prispevok aspon precitat, ci dava zmysel, pred tym, nez ho uverejnis, pripadne sa opytaj niekoho koho mas pri sebe, ci to dava zmysel jemu.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 713 |
|
|
podla mnaby musel byt najskor POLITICKY anulovany ZAKON federalneho zhromazdenia o deleni spolocnej federacie CSFR z roku 1992. Zakon o historickej a kulturnej vzajomnosti narodov CZ a SK, pod ktorym su pravoplatne zaradene aj verejnopravne televizie CT a STV sa opiera aj slovenska plustelka. V DVB-T2 siri bez mesacnych poplatkov vysielanie CT1 a CT2 na uzemi SVK terestricky, a cez ASTRA 23E tak isto druzicovou televiziou...Nielen dnes, je vsak v POLITIKE mozne vsetko.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
RE: Koniec CT na slovenskušak já s působením programů České televize na Slovensku, vyjma ČTSport, problém nemám, to mi to jen někteří zde podsouvají. Pokud je z hlediska právního vše ze strany ČT a slovenských operátorů v pořádku, tak se přece není čeho bát, a Jojka ať si vydává prohlášení jaké chce. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 322 |
|
|
motanek79Už sa nezosmiešńuj . Ja nepišem len o posledných 70 rokov.Buď si totálny nacionalista, ale maš len 5 tried ľudových. Alebo len sranduješ. Inak to nevidim a viac k tomu nemá čo dodať.👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
|
|
RE: Koniec CT na slovenskuhttps://www.peticie.com/za_presunutie_zruenie_sukromnych_slovenskych_tv_stanic |
wama
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 10 |
|
|
@motanek79Ano, motanek má pravdu. Češi si mají mnohem blíž k Deutsche než ke Slovákům. Já to říkám pořád, že Češi tíhnou k Německu, mentalitou atd. Trochu lepší je to na jižní moravě, kde naopak spíše tíhnou k tomu Slovensku a v mnohem jsou si podobní s jihem. Třeba tím, že Moravaci jsou temperamentní, přátelští atd. A podobní jsou Slováci. Proto se na jih moravy vracím kdykoliv rád, ale od Prahy nahoru KATASTROFA! Prostě už chápu, proč moravaci nemají v lásce "čechy"... A Slováci mají mnohem větší "potenciál" být světoví, než Češi. Nejsou tak zavistivi, uzavření. Mínus je jen to, že to je malá země a ekonomicky ještě ne úplně ok, ale potenciál tam je. Můj upřímný pohled.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
|
|
RE: Koniec CT na slovenskuFranck: Ty nejsi poloviční Čech po matce, ale nadpoloviční. Takový typicky český Brouk Pytlík, který vše ví, všude byl a má klíče ode všech dveří, ale nakonec... |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
|
|
franckJak můžeš napsat, že Češi mají blíž k Německu než ke Slovensku. Vůbec ničemu nerozumíš, pouze tady píšeš bláboly. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
|
|
@DVBT1Amore mio...nejsem Čech. Když už jsem Moravak...ale jako Čech se opravdu necítím. Český jazyk umím díky matce a jsem za to rád. A řekl jsem pouze názor, který si myslí 80% cizinců. Jinak mně osobně je jedno jestliže je lepší Čech nebo Slovák anebo Španěl. Já mám Česko rád, ale tím to končí. Ciao amore mio.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
@neuzilMenatlitou určitě... Ekonomicky ne. Zatím. Můj názor, ne blábol.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Koniec CT na slovenskuŽeby někteří češi alpinovali víc do německého análu než slovenského?,no je to možné,ale do evropského a amerického jedou po skluzavce,hlavně v kavárnách!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 924 |
|
|
franckMenatlitou - to je italsky? No tak vidíš. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
|
|
@neuzilMentalitou... Charakterem... To je česky. Ale umím to napsat i italsky, anglicky a španělsky. Si vyber.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|