![]() |
|
satsklep.plUž asi dva týdny mi nejde Sportklub PL (karta NC+ Sport)a na moji opakovanou žádost o reflesh karty mi ze satsklepu ani neodpověděli (p.Synowski)? Nevíte někdo, co se s nimi děje, vždycky na ně bylo spolehnutí, popř. máte někdo podobnou zkušenost ? Díky. |
lapom
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
RE: satsklep.plJá mám nc+ balík sport na 1 rok od konce října.Všechny sporty jedou v pořádku ale sportklub pl mi nikdy nejel.Tobě to šlo??Možná máš jiný balík než sport. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
RE: satsklep.plon totiz sportklub Polska ani neni v zadne nabidce nc+ vcera jsem se koukal ale v celkovem prehledu vsech programu je tak nevim. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: satsklep.plMam nc+ taky a nekde jsem cetl, ze Sportklub je placeny zvlast. |
RBL
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: satsklep.plči to nebude v tom že je sportklub len v najdrahšom balíčku a nie v balíčku nc+ sport |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 833 |
![]() |
|
@Janci19no prave ze ten sportklubpl neni ani v superpremium |
kristian1
![]() |
|
RE: satsklep.plje až vo vip max http://ncplus.pl/sklep/oferta/vip-max |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 833 |
![]() |
|
RE: satsklep.pljeste se zeptam kolik stoji film v premiery VOD ?nikde to tam nemuzu najit. |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Tak to mě nenapadlo, ale máš pravdu, už tam Sportklub není. Je jen v All Inclusive, ale když jsem si skoro před rokem kupoval kartu NC+ Sport, tak tam byl a taky mi v pohodě chodil. No nic,rakouskou ligu oželím. |
lapom
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
RE: satsklep.plBa,ba,ba (Bratislava),skutečně Rakouskou ligu můžeme oželet,jelikož to je o ničem=jako naše:-). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
![]() |