Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ukradnutá Sky Link

Na hotely nám ukradli so sat. prijímača kartu Sky link. Je možné zistiť kde sa karta používa pri predpoklade že daný "záujemca" ju použil vo svojom prijímači?

masto
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

@lance

Vtedy Ti nebudú treba karty na izby :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

RE: Ukradnutá Sky Link

Zdar ,šla tudy hláška vo strejcovi z Lokomotexu "Okradnout Skylink..." :laughing: ,lepší vtip jsem již dlouho neslyšel.Tito soudruzi naopak okradli majitelé karet CS link a TaT ,dnes by chtěli kázat "o morálce" (např.v USA by dostali tak po kulach,že by se nestačili divit...).Masto,zablokujte to,dejte jinou kartici a jeďte na plné kule. R^

hdpe
Registrace: 11/2007

@hdpe

Ano Towercom by v USA dostal po kulach. Ale nevšiml jsem si, že by tady někde Towercom kázal o morálce.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

notizia@ Přestaň tady furt vypisovat o nějakým podvodu, protože to vůbec znaky podvodu nenaplňuje, stačí si nastudovat § 209 TZ. Skylink svoje zaplacený dostane a hoteliér se na TV nijak neobohacuje. Takže jde pouze o již zmiňovaný porušení obchodních podmínek, což může Skylink vyřešit vypnutím karty a ukončením smluvního vztahu, jinak nic.
A ještě k tomu řešení - do hotelovýho rozvodu lze legálně získat třeba kartu na ČT a je taky spousta FTA stanic. Karta by šla nejspíš dohodnut i s RTVS a Barrandovem, když signál šíří ve své režii (ale to je pouze moje domněnka, třeba to už někdo zkusil).

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Zdar zlatý Joscere :laughing: ,už jsem dostal málem psotník,že se neozveš,což je ovšem naprosto demokratické,čestné i stavovské.Jako "hlásná trouba" SKYLINKU,nelze u Tebe očekávat jinou reakci.Naopak moje reakce budou až do úplného osvojení naprosto stejné,viz. příspěvek:laughing:

hdpe

@hdpe

A v čem nemám pravdu? Kdo zkásnul prašule za prodej karet s prvky systému letadlo a když se to posunulo k možnému krach, tak biznis prodal? Myslím, že diskutér tvých kvalit dokáže na takto jednoduchou otázku odpovědět jedním slovem.

joscer

On to podvod je, a to i podle zákona. Speciálně u těch STA rozvodů je to jednoznačný. Lze totiž vyčíslit, jaká byla způsobená škoda Skylinku (ušlý zisk)... Všechny STA, co konvertují placené programy z DVB-S do DVB-T, jsou pirátění a všem prodejcům SAT techniky kradou zákazníky!!

008
Registrace: 1/2006

To je slušnej blábol a podle času bych to viděl na příchod z nějakýho pohostinství :D

PoldaS

@joscer

Zdar,ano přašulky sbalili (a nemalé) ,resp. majsterštykem prodali Holanďanům :)) ,kteří to museli postupně uvésti do reálu obchodního modelu.

hdpe

@008

Výpočet - vyčíslení té škody by mne docela zajímalo.Transmodulace probíhá dominantně SVK programů.Teoreticky by si tedy klient měl pořídit SAT přístroj se SKYLINK kartou,zaregistrovanou SVK (vlastní přijímač nepotřebuje,jen bude mít platnou kartu).Takže panelák se 60 byty,by měl mít 57 karet (bo obvykle 3 už tam jsou:)) ).Takže škoda SKYLINKU vznikla cca 57 x 1 300,- Kč (karta + registrace) + 57 x 1 000,- Kč SERPO = 131 100,- Kč, no a potom každý rok 57 x 1 000,- Kč SERPO.

hdpe

PoldaS

Jediný kdo tady neustále píše te jeden "slušnej blábol" za druhým jsi právě ty sám. Umíš na svou obhajobu vůbec něco jiného jak neustálé osočovaní a vůlgární druhý druhých, když ti dojdou argumenty např. např. tvojí oblíbenou frází "..... a podle času bych to viděl na příchod z nějakýho pohostinství :D" a podobně. Nebyla by z tvé straně ještě nějaká pohádka o sexu, chlastu, cigaretách, benzinu a podobně jak je tvým běžným zvykem. Co se ty přechytralý Čecháčku co vše zná, všude byl atd. raději naučit vůbec česky a nepsát v té otřesné české hatlapatině z Čech?!

risposta
Registrace: 2/2012

joscer

Nezapomněl jsi náhodou se opět zastávat PoldyS a ohledně toho mě bezdvůvodně napadat s podsouváním něčeho ohledně Skylinku i když jsem se o něm vůbec nikde nezmínil jak bývá tvým zvykem. Doufám že si pamatuješ co jsi psal naposledy na mou adresu z tvé strany jak jsi se ho zastával a obhajoval jej.

risposta

@hdpe

Tebou uváděné částky již stačí na trestní oznámení... Jenže já si osobně myslím, že v každé STA bude i nějaký placený program a tak škoda bude podstatně vyšší. A když si představíš, že v Práglu na Proseku je na jednom sídlišti v panelákách cca 50.000 lidí (10-15tis domácností?), tak je to už hooodně slušnej balík, kterej Skylinku utíká...

008
Registrace: 1/2006

@risposta

Musíš mi to konkrétně připomenout nějakým odkazem, co máš na mysli. Já jsem se PoldaS nikdy nezastával, tak nevím, o čem píšeš.

joscer

joscer

Odkaz https://www.parabola.cz/forum/topic-92236/ kde jsi nepřímo a okatě zastával PoldyS s montováním do toho co bylo směřováno na jeho adresu.

risposta

Nejseš v poslední době krapet přetaženej?

PoldaS

@risposta

No zastávat se obecně něčeho nepřímo a přitom okatě, to už je fakt umění. Díky za poklonu.
Nicméně v tom diskusním vlákně, cos dal odkaz, jsem z mé strany nenašel nic, co zmiňuješ. Jen potvrzuješ to, co jsem tam psal v jednom příspěvku o vyštvání těch, co apriori nejsou vždy proti Skylinku.
Víc nemám, co bych k tomu dodal.

joscer

@PoldaS

Nejen krapet, ale trochu víc.

sirda
Registrace: 11/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra