![]() |
|
ČT Sport HDDívám se na hokej Brno-Hradec,ale je na to na hony vzdálené od HD.Přestává mne bavit platit koncesi. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
@black13ajá si neztěžuji,jsem spokojen |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
Jsem šťastný člověk,smiřte se s tím! Nevadí mi SD vysílání s normálním rozlišením 720x576, ne 224x122, viz italské skvosty. Procesory UHD to zkrášlí tak, že ty omalovánky jsou docela zajímavé. Dokonce i Pierrepetr by omalovánky schválil, přesto, že dává přednost šedivému ale zaručeně skutečnému světu. Lehce přeexponovaný svět je zajímavý.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
SamorostMyslíš, že by šel přeexponovat i obraz současného obsazení Pražského hradu?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ČT Sport HDMožná se přeexponuje po volbách. A esli ne, do smrti sa nemodlím.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Oddělme zrno od plevZeman má nepříliš atraktivní vzhled, mluví sprostě a neumí se omluvit, když udělá chybu.Na druhou stranu se snaží v trojúhelníku USA, Rusko, Čína držet s každým zadobře. To chyba není, to je umění. Každá z velmocí má své plus a minus. Lidská práva = ideologická a propagandická zástěrka, jinak bychom dávno například Saudské Arábii vyhlásili válku, jinak by nemohlo být Turecko v NATO, atd.... Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
@samorosts tou politikou souhlasím,tatíček Zeman,lepší než ten taxikář a vexlák s krycím jménem sázkař |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |