Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Modul Irdeto smit CI+

Vojdem do menu CI zobrazí sa tabulka Reset,Inicializace,CAM LOADER,atď vyberem CAM LOADER a po aktualizácii na JO cinema hd +1 tohoto modulu tam nemám písmená len prázdne okienká môžem sa pohybovať šípkou dolu a na konci je nápis HW VER:VARIANTA-285 potreboval by som foto menu a podmenu aby som skusil na slepo vybrať reset modulu.

zarek
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul Irdeto smit CI+

čo za to ?

arioner
Registrace: 8/2010

Modul Irdeto smit CI+

Hodím ho do koša.Ďakujem.

zarek

@zarek

Pokud vidíš na konci toto - HW VER:VARIANTA-285(u mne je to bod8. položky CAM INFO)- postup do továrního resetu "poslepu" by měl vypadat takto - jednou EXIT,pak čtyřikrát kurzorem dolů a poté OK.
Takhle jsem to vyzkoušel já,ale nemůžu samozřejmě vědět,zda máš zobrazenou stejnou stránku menu modulu jako jsem měl já.Takže ten postup děláš na vlastní riziko.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Smith CI+

Mám rovnaký problém ako zarek.po aktualizácií mi CI modul píše hlášku HW VER:6 VARIANTA285.a nedostanem sa v menu nikam.da sa tam nejako nahrať nový soft? Robí to niekto? Ďakujem.

mimic
Registrace: 8/2007

Také mám s aktualizací modulu špatné zkušenosti. Takže pokud to hraje, tak ji raději nedělám.

0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel

palermo67
Registrace: 8/2011

@zarek

Měl jsem stejný problém. Vyřešil jsem ho tak, že špatně aktualizovaný modul jsem z TV LG vyjmul a vsunul jsem ho do druhé vypnuté TV SAMSUNG. Po zapnutí TV se sám cca 20 minut aktualizoval a to úspěšně.

ja987
Registrace: 1/2016

Mi pomáhá vždy nejlíp tvrdý reset a potom aktualizace,tj při zapnuté tv/panas.plazma/vytáhnu ze zásuvky,počkám půl minuty a znovu zapnu,jenže mám UPCkabel,ale pomohlo to i u xtrendu9200! :O

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Ten môj sa ani nehne.stale rovnaká hláška...Asi je ko... Môžem ho rovno hodiť do koša????

mimic
Registrace: 8/2007

Zabralo vložiť do TV Samsung zo satelitným tunerom naladiť frekvenciu 12070 a sám sa aktualizuje. Teraz už zobrazuje všetky tabuľky správne aj číta kartu. Ďakujem za pomoc.

zarek

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra