![]() |
|
GoSat GS 7060 HDi svítí nápis BootZdravím všechny, před půl rokem jsem rodičům pořídil satelitní přijímač GoSat GS 7060 HDi. Vše fungovalo skvěle. Až teď. Přijímač nejde zapnut, Svítí černá obrazovka a na displeji přijímače svítí nápis boot na žádné tlačítko nereaguje. Hodina čekání taky bez úspěchu. Vypnout a zapnout taky nepomohlo. Prostě nic. Proto bych se rád zeptal zda se s tím někdo setkal. Zda je to třeba jen nějaká zaseknutá aktualizace softwaru a nebo raději rovnou dát na reklamaci? |
M323
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: GoSat GS 7060 HDi svítí nápis BootNa reklamáciu, je to črep. |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
Zkus size stránek GoSatu stáhnout na flešku aktualizace a provést flash. Pokud to nepomůže, tak jedině servis.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: GoSat GS 7060 HDi svítí nápis BootZkus restart a pak se dostat do menu, dat tovární nastavení a znovu nastavit. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: GoSat GS 7060 HDi svítí nápis BootPřípadně ten restart udělej s odpojenou anténou. Pokud máš zkrat na kabelu, chová se to právě takto.koaxial & utp
|
Diaboltp
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 438 |
![]() |
|
RE: GoSat GS 7060 HDi svítí nápis BootDo nastavení přijímače se vůbec nedostanu, zkoušel jsem to i s odpojenou anténou |
M323
![]() |
|
RE: GoSat GS 7060 HDi svítí nápis BootJe to šrot, ale pokud v něm nebyl nejnovější SW, mělo by to jít přes flasku. Nahrát na ní ten SW ze stránek dovozce, receiver vypnout, zasunout flasku do USB a zapnout. Měl by nabootovat. Tohle už se jednou stalo, před rokem přišla na tyhle křápy OTA aktualizace a některé z nich bylo potřeba rozdejchávat manuální aktualizací. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@M323Když nerozumíš česky, je těžké Ti radit. Do menu se logicky nedostaneš, protože máš zbořený FW. Jediné, co může fungovat je nahrát nový FW. Pokud to nepůjde, je vadná flash a přijímač musí do servisu. Vše ostatní je zbytečné mrhání časem a silami.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: GoSat GS 7060 HDi svítí nápis BootZboreny soft se vetsinou projevuje hlaskou LOAD. Tady to vidim i na HW zavadu |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
GoSat GS 7060 HDi svítí nápis Boot (# 637)Tento případ jsem měl u jednoho kusu , nic nepomohlo, pouze zaslat do servisu v záruční době, po týdnu přišel z opravy a byla vyměněna nová základní deska. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
@M323Smazaný bootloader,ty to neopravíš. |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
@pepa12"byla vyměněna nová základní deska" - no v záruke si to asi výrobca môže dovoliť , v podstate si dostal nový stroj (ikeď pochybujem že toto je stroj, je to šrot ako som vravel) pretože okrem tej "základnej dosky" tam nič iné neni. Je zbytočné tu vypisovať "čo asi by mohlo byť zlé" keď mnohí z Vás píšu ani nevedia o čom ! Pre dotyčného to znamená - jednoznačne reklamácia a ak to nepochopil je na tom dosť zle keďže mu to bolo niekolkokrát povedané. Má vadný soft ale nový nenahrá, keďže potrebuje opravný soft, ale ten soft sa len tak nezrúti - má HW chybu a tú treba odstrániť, čo sa udeje v reklamácii výmenou za novú dosku (eto vsjo). |
Rasto1978
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
@M323k.u.r.v.í.t.k.o normálka,běžná věc |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@pierrepetrOvšem blbě nastavený. Vietnamci se mají ještě co učit, číňani to maj ošéfovaný líp, maj zkušenosti...![]() |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@pierrepetrNová doba, dnes když něco nejde, tak se to svede na k.u.r.v.í.t.k.o. Český - kazítko, to můžou používat i děti. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@vlcekano,souhlasím |
pierrepetr
![]() |
|
RE: GoSat GS 7060 HDi svítí nápis BootTak zítra vezu ten aparát na reklamaci. Jen mě mrzí že měsíc budou rodiče koukat na pozemku když si platí satelit od Skylink (servisní poplatek nebo jak se tomu říká, a nějaké ty balíčky navíc) |
M323
![]() |
|
@M323to je výhoda samomontáže,já když to dodám,zákazník má záruku doživotního koukání,reklamaci vyřídím a mezitím má ode mě jiný přijímač, aby nečuměl do zdi,no bylo to asi přes e.shop levnější,ale s touto ""výhodou"" |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |