Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink 0D96 - Jaky keyindex je nyni aktivni?

Ahoj. Hrabu se jen tak ze zvedavosti v ECM streamech a zajimalo by me, jaky keyindex je nyni aktivni u 0D96. Az ted jsem pochopil, jakym zpusobem se 0624 skryva v 0D96 a v ECM pro Irdeto je pekne napsany, jaky keyindex momentalne pouziva.
Ptam se proto, jelikoz jsem si ulozil ECM, ktere bylo z minuleho tydne (6.4.) a to ECM rika, ze byl aktivni key08 pro 0624. Ted (11.4.) ECM rika, ze je aktivni key06. Kdyz se podivam do 0D96, tak v nem skryte ECM pro 0624 logicky taky rika, ze je aktivni key06.
Jelikoz v ECM pro 0D96 nemuzu najit zadnou instrukci, ktera by rikala, ktery keyindex je aktivni, chtel jsem se vas zeptat, jaky keyindex je momentalne aktivni pro 0D96.
Mam to chapat tak, ze kdyz je pro 0D96 v nanu 8301 04, tak ze je aktivni key00 pro 0D96, jako tomu bylo u starsich verzi Cryptoworksu? Dekuji moc za odpoved.

V ocich expertu budu asi za blbce. Jenom me bavi se v tym vrtat a pomaloucku sbirat zkusenosti. :))) R^

PS: Je porad pravda, ze klice se meni vzdy z pondeli na utery co tyden?

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink 0D96 - Jaky keyindex je nyni aktiv...

hele bobo.. moc to prožívaš... uvolni se, nadechni se... nebo pukne zilka a budeš tahat nohu ..

arioner
Registrace: 8/2010

@bobo2

jeden z mála,který tomu skutečně rozumí a poví ti i to,kdy si karta uprdne je nick "AlešHavel"-když tak mu zkus písnout do PM - on tady už často nybývá(ani se mu nedivím...)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

Kluc pouzivany na decrypt ecm 0D96 a 0624 je samozrejme rovnaky. Cw nanoins su v podstate len obalkou irdeto ecm, resp za istych okolnosti je mozne konvertovat cw ecm na irdeto a tiez naopak

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

co sa tyka zmeny key, v 99% pripadoch ju robia vzdy z pondelka na utorok, no dnes sa zrejme inspirovali tvojim prispevkom a prehodili to na key 08. Technik sa zrejme nudil a spravil zmenu v priebehu dna

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

jozef BA

Tak snad jsem nikomu nezkazil den... :))) :))) Jinak diky za odpoved. R^

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra