![]() |
|
Typ nahrávkySnažil jsem se nejdříve "gůglovat", ale nenašel jsem odpovídající údaje. Může mi prosím nějaký zkušený "nahrávač" vysvětlit v kostce rozdíly mezi druhy nahrávek ze sat. přijímače?Mám možnost volby TS, nebo PS, nebo TP. Vím, že jeden druh nahrávky je omezen časem, ale nevím který. Můj dotaz asi vypadá divně, ale doteď jsem ze satelitu nikdy nic nenahrával, a teď bych to rád vyzkoušel. Díky. 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Typ nahrávkyTS = Transport Stream. Nahravky budou mit koncovku .ts a (zalezi na typu satelitu) mely by nahrat vse, co kanal vysila.PS = Program Stream. Nahraje pouze audio a video a pokud se nepletu, funguje pouze u MPEG2 kanalu. Koncovka by mela byt .mpg TP jsem u satu jeste nevidel, ale pravdepodobne by to melo nahrat cely transporter (vsechno co je na dotycne frekvenci) Nastav si to na TS. |
onenon
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 462 |
![]() |
|
RE: Typ nahrávkyChce to opravdu jen zkoušet a zkoušet .... navíc mnohé přijímače "vyrábí" takové nahrávky, že ji na ničem jiném (ani na PC) nepřehrajete. |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Typ nahrávkyVzhledem, k tomu že v nahrávce mohou být drobné chyby v toku dat (rušení, nekvalitní příjem atd.) doporučuji použít kontejner TS.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: Typ nahrávkyNešpekuluj a použij TS kontejner, umí to všechny novější televize i PC systémy, kvalita odpovídá vysílané kvalitě a navíc si to můžeš kdykoliv jednoduše zkonvertovat.DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Typ nahrávkyHlavně se vyhni formátu TP! V PS formátu by ti chyběly třeba titulky. Jak výše všichni radí, TS je solidní formát, a kdyby byly nějaké potíže, MKV ToolNix GUI ti ho překontejneruje do .mkv a předtím si můžeš odstranit, to co nebudeš chtít. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
![]() |