![]() |
|
VU+ bootlogoVU+ mám prosbu - při přeinstalaci na image (openpli) mi zůstal první obraz z předešlého (jiného) image ,jak ho odstranit.Díky za každou odpověď. |
allda
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: VU+ bootlogoPřednedávnem se řešilo, že po změně image zůstali v přístroji některé "staré věci" z předchozího image. Ke kompletnímu "vyčištění-přehrátí" dochází až přehrátím original vu+ image. A přes ten přehraješ už cílový image, který tam chceš. Takže současný stav+ továrko - original vu+ image - cílový image, je to takový postup "pro jistotu". Samozřejmě by to mělo jít přes ftp, takovéto věci mě nikdy moc netankovali...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: VU+ bootlogoV inštalačnom balíku openpli je súbor splash.bin /alebo si to tam vôbec nemal a zostal starý v boxe/. Ten si mal starý. Zmeniť to vieš len opätovným nainštalovaním. Ten splash.bin si tam daj aktuálny alebo taký aký chceš Ty. Ak to premenuješ na .jpg tak to vieš aj otvoriť a pozrieť aký je ten prvý "obraz"T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@peterskdíky moc ,udělal sem to cos napsal,chyběl tam ten soubor a jedeto ![]() |
allda
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@alldaNemáš začo![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
![]() |