![]() |
|
prijem signalu ze satelitu za oknemZdravim,prestehoval jsem se do panelaku a satelitni antenu nemohu mit ani za oknem z venku.Tak to zkousim zevnitr smer mam dobry kdyz otevru okno signal chytim,ale jak ho zavru signal ne ane chytit mam plastova dvojita skla pritom kamaradovi to jde.Poradi nekdo co s tim.diky |
albert196
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 22 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
@jjeryno já jsem majitel bytu a taky nemůžu cokoliv dělat |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@jjeryTo akože majiteľ musí strpieť na/v svojom byte akéhokoľvek asociála/feťáka, ktorý mu demoluje majetok ? No na takýto socializmusraz celá Európa skape ! |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: prijem signalu ze satelitu za oknemjedna přímá zkušenost,parabolu na domu jsem měl od začátků analogvysíláni,v roce 2012 jsem měl již na starém domě , staré město toroidku a rotátor v okně,udělal jsem plašič na holuby a začal kolotoč. Někdo si stěžoval , že ho ruší hluk z parabol,na to konto bylo svoláno zástupci památkářů majitelé domu a zadali majiteli ,aby mě kontaktoval a vyřešil parabolu i když plašič už byl vypnut.Skončilo to na stavebním úřadě i když ten se anténám do určitých rozměrů nevěnuje , ale přes to rozhodl,že pokud doložím, že to je namontováno přes rok tak nemaj námitek a po doložení montáže (datum) to uznali a nic se nedemontovalo. |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: prijem signalu ze satelitu za oknemPokud tvůj vrčící motor ruší při spaní souseda, tak to zrovna nesvědčí o tvojí ohleduplnosti, neznám horší způsob mučení, než když mě někdo nenechá vyspat..![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |