![]() |
|
Golden media unibox 2 problem se čtečkouZdravímRodiče vlastní přijmač Golden media unibox2 pouřívaj vněm kartu skylink před časem dělalo že když jsem kartu přendal do modulu tak vněm karta šla a potom zas nešla v modulu ale jen ve čtečce skoušel jsem přehrát jinej soft skoušel jsem jich několik až sem narazl v kerem karta četla dobře do dnes.když tak sem ten soft tam nahrál znova a bez uspěchu kartu je vložena ve čtečce dobře zlatim čipem dolu. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE:Golden media unibox 2 problem se čtečkouNapř."dračí" 1.5.95 sp na ICE v pohodě.![]() Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
@DjTommyZrejme si sa pri písaní "preklepol", ale karta sa do GM Unibox-u 2 dáva čipom dohora! Taktiež do modulu sa zastrkáva čipom dohora!S čipom dolu to vôbec nemôže fungovať - teda kódované, aby ma nejaký pseudo odborník znova nechytal za slovo. Nie je ten box náhodou uzatvorený v príliš malej skrinke (poličke) bez adekvátneho vetrania. Pri vysokej teplote vo vnútri boxu sa môže karta vplyvom tepla prehnúť a čip teoreticky môže strácať kontakt s čítačkou. Niektorí tiež odporúčajú podložiť (podlepiť) časť karty s čipom zospodu nejakým tenkým tvrdším materiálom, aby sa eliminovalo prehýbanie karty v čítačke. Ale to sa netýkalo týchto prijímačov. Ja osobne som v Unibox-e 2 nikdy nemal takýto problém. V module mám ICE a v čítačke RTVS kartu. Všetko to funguje spoľahlivo. Takmer všetky alternatívne softy v tomto prijímači fungujú spoľahlivo. Ja som nakoniec ostal pri "GM_Amiko_Synaps_1.6.92.abs" . Graficky je vydarený, veľmi dobre čitateľný a má jednu obrovskú výhodu oproti iným softom. V časovači sa zadáva čas začiatku nahrávky a čas konca nahrávky. Teda nie dĺžka nahrávky (ako u všetkých iných softoch na tento prijímač), ale klasický časový údaj, kedy sa má nahrávanie ukončiť. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
@DjTommyNie je začo ! |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
![]() |