![]() |
|
Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledAhoj, mám tu duo2 na kterém svítí pouze bílá ledka. Dá se s tím něco dělat, nebo je na vývoz? Děkuji za odpovědi. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledvždi sa da neco delat |
jony44
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledduo2 má oled display . treba prehrať image. nič viac.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledPokud bys ho "vyvážel", můžeš klidně ke mně, rád ho "dovezu"...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledJtag jsem naň nenašel....Přes terminál mi nevypise ani tuk. Ing jsem zkoušel přehrát samozřejmě.... |
Hypnos
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledhold popelnice |
jony44
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila leddoteraz si neuviedol , prečo nastal taký problém.1: dával si iný image do iného modelu- pravdepodobne. tam je nutné rozobrať prijímač a nahrať bootloader cez jtag , ak sa chytí. ak nie , treba vymeniť flash. servis vlado fogo. 2: sám od seba - je to tiež možné , ale len v prípade , že si robil aktualizáciu do staršej verzie ,ktorá už nieje kompatibilná s najnovšími ovládačmi. v tomto prípade je možnoť preinštalovania image . táto možnosť už padla , prehratie image sa už nechytá . musíš s pravdou von. inak sú rady zbytočné. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledPomohl by mi ten jtag. Přípravek na něj mám, ale nemám info kam co zapojit. Jedine hodně dlouho studovat.... |
Hypnos
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledlen popozerať na internete. servis to nezverejňuje. je ich chlebíček.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledhold babo rat |
jony44
![]() |
|
@Hypnosdůležitá informace,co jsi dělal od doby,když to chodilo naposledy?? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledLeze to z něho jak z chlupaté deky...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledPřinesl mi ho známý na opravu a ten ho dostal. Takže nevím co s ním kdo všechno dělal..... Asi si koupím programátor na tsop a zkusím bootloader. Nic jiného mě nenapadá. Zdroj je v pořádku. Napětí sedí podle mého co mám funkční. Jen je mi líto ho vyhodit prostě. |
Hypnos
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledMáš recht, takovéhle věci, pokud tam není v hajzlu základní deska, se nevyhazují. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
jony443 príspevky o ničom. Načo si sa tu registroval?...??? |
logan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 116 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila leddrž (nevhodné slovo) lazar |
jony44
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledU těchto STB se poruchovost moc nevyskytuje. Maximálně tak odpálený tuner, který nevyl chráněn např. bleskojistkou. Ale ten se dá u nás lehce koupit i vyměnit. Samozřejmě nehovořím o uživatelských "zvěrstvech". Na zkoušku bych vytáhl oba tunery a STB nastartoval. Vzpomínám si, že jsem kdysi někomu řešil nedokončenou instalaci FW a myslím, že se to tehdy takto chovalo.Pro začátečníky jsem na TVFreak pro VU+ Duo2 založil vlákno Download, kde si lze ledasco dočíst, popřípadě stáhnout. |
Bastlir
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledZapomněl jsem - pokud je tam HDD, tak odpojit! |
Bastlir
![]() |
|
@BastlirBootloader tímto způsobem neopravíš,maximalně elektroodpad |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledDekuji za rady, jdu to zkusit :) |
Hypnos
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledNemate nahodou nekdo Bcm97424.msi pro DUO2? |
Hypnos
![]() |
|
jony44Urážíš se a nadáváš, ale logan má pravdu. Když řekneš "vždy se dá něco dělat", tak každý očekává, co to bude. Na zdytek příspěvků, začínající na "hold" už není nikdo zvědavý. Uznávám, že chyběli informace, ale to není důvod k neslušnosti. Omlouvám se adminovi, že se mu pletu do řemesla...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledNebyl to levný stroj a patrně bych tedy neexperimentoval.Bych to zadal k vyřešení nějakému klasikovi...a že jsou. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledsviti a ešte dlho bude hot do popelnice alebo pošly ho mne |
jony44
![]() |
|
RE: Vu+ Duo2 sviti pouze bila ledHypnos odkud jsi? |
Bastlir
![]() |
|
@ bastlirDyzták přes Pm, nebo mail můj Nick na seznamu. |
Hypnos