Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Karta po reaktivacii

V nedávnej minulosti sme tu rozoberali karty po reaktivacii a zo zápismi staršíma, ako 3 roky.Vo všeobecnosti a podľa nadstavenia zo strany skylinku by sa nemala dať robehnúť doma.Zopár takýchto kariet som sa tiež pokúšal rozchodiť vo všeličom možnom a nespočetné množstvo krát reautorizacii nepohlo s časovými zápismy.Tak som ich postupne poslal na rozbeh do Skylinku.Dnes som ešte chcel zabaliť poslednú,ale ešte som ju vrazil do Amika 8250,len tak zo srandy a dal reatorizaciu.A vida zápisy sa pohli.Tak neviem, či sa niečo zmenilo v nadstavení Skylinku, alebo, to bude tak, ako tu jeden pán spomínal, že sa dá každá rozbehnúť.Každu, ktorú som poslal do Skylinku som skúšal rozchodiť dasiatkami reautorizaciami a nikdy nič nepomohlo, až teraz.Škoda,že nemám ešte jednu taku, vyskúšal by som, či to bola náhoda.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38
Odpověď v diskusním vlákně

@sirda

Však to výše píšu!
Ale v lednu nešla rozchodit ani když jsem si ji zaregistroval (postup jsem rovněž popsal výše) - až teď.

kokun
Registrace: 5/2015

@kokun

OK, já jsem četl, že karta je stále anonymní. Ještě bych dodal, že karta je anonymní po více než roce neplacení SP (ne po 3 letech).

sirda
Registrace: 11/2006

@sirda

A čím tohle tvrzení podložíš?
Mám si to vysvětlit tak, že už po roce bude karta vyřazena z evidence?
Tím pádem bych takovou kartu musel (po zapl. "Reaktivačního poplatku" = 299,-peněz) znovu zaregistrovat na sebe - což se mně nezdá.
Myslím si, že anonymní se stává až po těch třech letech - ale je to jen můj názor ;)

kokun
Registrace: 5/2015

@kokun

Nechce se mi hledat, kde je to přesně napsané, ale už jsem viděl několik karet vyřazených po roce s nutností zaregistrovat na kohokoli a zaplatit reaktivaci. I kredit u karty si Skylink strhne, pokud je karta v účtu jediná.

sirda

@sirda

no nevím,ale registrace karty platí stále,pouze evidence může být zrušena

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@sirda

spíš pozastavena

pierrepetr

@pierrepetr

Pokud Skylink kartu vyřadí,tak je potom možné ji znovu zaregistrovat i na jiného uživatele než původního. Registrační poplatek se neplatí, pouze reaktivace.

sirda

@pierrepetr

Zkusil jsem zadat číslo vyřazené karty asystém mi nabídnul toto:
Vaše nová karta zatím není přiřazena k žádnému zákaznickému účtu. Můžete buď vytvořit nový účet, nebo kartu přiřadit k již existujícímu účtu. Registrace karty k účtu je nutná ke zprovoznění služby.

sirda

@sirda

no registrace k účtu,ale stále je to registrováno na původního zákazníka,pokud klikneš dál,budou chtít PSČ a jméno

pierrepetr

@pierrepetr

Na původního uživatele už to vedeno není. Já tam mám 2 možnosti
a. Přiřadit ke stávajícímu účtu, potom zadat číslo jiné mojí karty a heslo ke kartě, dál už jsem nepotvrzoval protože kartu nechci aktivovat.
b. Vytvořit nový účet, pak mi to nabídne úplně nový a čistý registrační formulář.
V obou případech je možno uvést úplně jiné údaje než původní, mám osobně vyzkoušenou variantu b.

sirda

@sirda

tak krádež karty,to je super

pierrepetr

@pierrepetr

To nebyla krádež, tu kartu jsem měl od původního uživatele, který přešel jinam. Zaregistrovat si číslo karty,kterou nevlastním je k ničemu. Takových čísel prošlých karet na netu najdu plno. Dneska seženu aktivní kartu bez SP za nižší cenu než je reaktivace.

sirda

@sirda

u výměny to šlo

pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra