![]() |
|
joj plus a wauodpojeno pro cz![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: joj plus a wauna webu Skylinku žádnou zprávu nenacházím...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
naco spravylance...jednoducho koncovenu zakaznikovy dame v baliku digital menej tv stanic a nech zaplati vyssi servisny polatok. potom sa uz vsetci budu trhat za predrazenymi paketmi skylinku. nezmyselny marketing!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: joj plus a wauaha, prohlížeč mně blokuje vyskakovací okna, hledal jsem to v novinkách - nic, a oni, fiškulíni, tu jobovku schovali někam do FAQ...![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: joj plus a waubohus31@ Zásadní problém je v tom, že si funkčnost programů druhýho státu spousta lidí automaticky spojila s tím, že jsou součástí nabídky. Přičemž to tak není a nebylo, prostě šlo o období, kdy to nějak fungovalo, ale vždycky s výstrahou, že to není oficiální a už vůbec ne navěky. Ještě štěstí, že Skylink je natolik benevolentní, že umožňuje registrace regionu karet dle libosti a nezařízne i toto.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSto ano poldas...len akosi necitam od teba logicku odpoved, preco som platil servisny poplatok rok a pol nazad: 17,-eur/rok,teraz: 55eur,-/rok...navysenie ceny viac ako TROJ nasobne. v CZ bolo 3 nasobne navysenie platov, alebo dochodkov? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: joj plus a wauvsichni provideri by meli zlevnit protoze nabizeji skoro o deset programu min |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
@brumlaVšichni ne,na O2Tv JOJ a Plus stále jede.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
@bohus31Komerčáci požadujú za svoje kvalitné programy vyššie poplatky a Skylink nemal problém sa s nimi dohodnúť a zákazník to zaplatí.![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@pele1A ty máš s tím nějaký problém? |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
@BOBSENáno mám prečo mám platiť za to čo nesledujemDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: joj plus a waubohus31@ Snažil jsem se to vysvětlit - platíš serpo za slovenský programy a za žádný jiný. A ty slovenský ti přece nikdo nebere, takže nemůžeš ani psát, že "zakaznikovy dame v baliku digital menej tv stanic". Máš jich furt stejně. A že jde serpo nahoru, to je holt vývoj, spousta věcí zdražuje a jenom zákazník si sám rozhodne, jestli se mu služba vyplatí nebo ne.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: joj plus a wauMusíme se ptát komu je to ku prospěchu ? .....I když to Skylink nezpůsobil tak mají určitě tichou radost jak lidé, kteří budou chtít sledovat programy SK v Čechách a CZ na Slovensku si budou muset pořídit křivopřísežně 2 karty, říkám znovu a opakuji se...... je mi z těch geoblokací, kterých jsme se dočkali na blití ( na grcání )![]() Ze srdce přeji těm TV , kteří jsou toho příčinou, aby zkrachovali pokud jejich management nebude obměněn a nevrátí se stav před 1.3.2017 ![]() ![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
ano, souhlasa z rektálního alpinismu některých přispěvatelů je mi taky grcno![]() |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
RE: joj plus a wauEste kvôli jojke v sk stupne. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
RE: joj plus a wauNavrhuji administrátorovi tohoto fora rozdělit příspěvky autorů podle regionu.Proč by měli v českých zemích číst příspěvky sloveských dikutujících a samozřejmě opačně.Určitě to prospěje všem,politikům nejvíce,že. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
@viliamA co jsou to české země? |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
@rispostaNapříklad Braniborsko... A světe div se - i Lucembursko, cha cha cha |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: joj plus a wauČeské země jsem měl na mysli ty,kde se platí českou korunou.Česko,Morava,Slezsko(část) a Sudety |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: joj plus a wauV Práglu mají Z24, já zase mám všechny JOJky i Wau, ale nic s tím nenaděláme.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |