Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Motor signál

Takže kde by mohla byť chyba ? Motor mám Amiko DM3800, ale nechytám všetky satelity napr. 28.2E, 23.5E, 19,2E super signál potom už keď dám na 13E slabšie a 10E už nechytím, tak isto je to na druhej strane 31,5E ešte chytám, ale keď 36E a 39E už ani ťuk ani ďalej. Ináč mám odskúšané 62E fajn signál ale to som ručne točil parabolou a chytil a ďalej som neskúšal. Takže čo by som mal ináč nastaviť ? A zase keď som dal ako nulový bod len tak vyskúšal 0,8W všetko okolo som točil v pohodičke po 9E a ďalej som už nemal signál. Ešte ku tomu mám tam Gibertini 100cm. Ďakujem

hrenss
Registrace: 3/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

@pierrepetr

Mám takoví pocit,že si dělá legraci."Koupil jsem nový motor a nevím si rady"Který "zloděj"mu to nainstaloval a on ho už nechce?

rezek
Registrace: 1/2010

@pierrepetr

jojo, taky se usmívám, když vidím klienta,jak si nese vítězoslavně novou anténu, ten nejsilnější zesilovač,klubo koaxu za pět korun,zdroj a hrst konektorů a už se vidí,jak se blýskne doma před manželkou :laughing:
a to už skoro pominula doba, kdy chtěli všichni jen ty zázračné "kosmodisky", co na něj soused chytá všechno :)))

decmen
Registrace: 2/2008

@decmen

někdo musí kupovat ty krámy,odborník to nekoupí

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@decmen;Pierrepetr

Srandičky si děláte z nás laiků, vy zase neumíte jiné věci. Tak ho nechte ať si hraje, poradit však můžete, od toho to tady je.

sateliťák
Registrace: 2/2006

@hrenss

Ono se to radí, přesně kolmé, ale dát to přesně kolmo, když vrták narazí na kámen a ujede, žádná sranda. Ale i malá nekolmost se dá nastavením dohnat. Jenom malá, když je to moc, tak už to nelze. Ale chce si s tím pohrát. Když je to na střeše, to je blbé, jedině si vzít nahoru přijímač, ale i nějakou malou telku a laborovat přímo u toho. Ještě problém-přívod proudu, ale to se dá také nějak vyřešit.

sateliťák

RE: Motor signál

Dakujem všetkým, Idem to dať odborníkovy, akože už radšej sa tu v budúcnosti nebudem na nič pýtať, ale nevadí bola moja chyba, že som chcel sám vyskúšať.

hrenss
Registrace: 3/2011

tak sem měl

přeci pravdu,bingo

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@hrenss

Nevěš hlavu, musíš to tady zkousnout. Časem si zvykneš.

sateliťák
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra