![]() |
|
UP NETWORK CZ - divné EPGNevím,jestli jde o můj problém,nebo to tak mají všichni.Tento program má být pouze a jen o letadlech,letectví a všem co se pohybuje ve vzduchu.Teď se dívám na EPG a s překvapením čtu:18:30 Jasminine slzy,20:15 Mamy na nože, 21:50 3dni na zabitie.To asi o letadlech nebude. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
RE: UP NETWORK CZ - divné EPGJo je to EPG z Joj Cinema. |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
divné EPGEPG nevysiela vysielateľ, ale dodáva ho tretia firma. Takže tento dodávateľ robí trochu nepresne svoju prácu.Panasonic TX-P42G30E, HD Box FS-9105 Plus, motorček, Skylink SK, DVB-T SK, DVB-T CZ.
|
uri
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
@uridík,to jsem nevěděl.Skylink by si to měl ohlídat. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: UP NETWORK CZ - divné EPGCopak EPG, ale ten komentář těch pořadů stojí za to. O tlaku půl atmosféry tvrdí že je to 0,5MPa, nebo že největší letadlo světa Antonov An225 má vzletovou hmotnost 640 tisíc tun (správně 640 tisíc kilogramů) a podobně. Asi to tam překládá nějaký idi*t. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
@Martin79taky jsem se setkal s nějakým fyzikálním nesmyslem. Je to všeobecně nízká úroveň překladu a převodu fyzikálních jednotek.Ale většina to ani nezpozoruje. Přesto dík Skylinku za ten program. |
ALEXCZ
![]() |
|
UP NETWORK CZTaké jsem rád za tento program.Nechápu ale proč cca 1/3 času běží příšerné, zmatené a nic neříkající upoutávky. To už by snad byly přijatelnější reklamy, které nanávidím (alespoň by za to měli příjmy). ![]() |
jag42
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
![]() |