Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Joshua v. Kličko

Na Nova sportu1 ve Vembley.90.000 diváků.Hlavní zápas asi ve 23 hod. R^

Tonda2
Registrace: 2/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

neviem,

ako bude taky zbity sefovat kyjevu...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@bohus31

To je jeho brat :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

ked je tak, potom som video radsej zamkol...

bohus31

@bohus31

Kvôli tomu si nemusel video zamykať. Jeho brat je starosta Kyjeva Vitalij.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

pochopil si moju odpoved kapitanovi?

bohus31

@bohus31

Dôležité je, že Vy to chápete :)))

petersk

RE: Joshua v. Kličko

Zaujal mě tu dotaz co je technický KO, tak jsem kouknul do pravidel boxu, a ono to má přesnou definici: Pokud rozhodčí dojde k závěru, že boxer, který se má během odpočtu zvednout, je v „rizikovém stavu“, přeruší rozhodčí zápas, aniž dokončí odpočítávání do 8. V takovém případě bude rozhodnutí znít „zápas přerušen rozhodčím“, „technický k.o.“

konas
Registrace: 12/2014

Tady ovšem byl použit jiný případ TKO: Jestliže má jeden z boxerů jednoznačně navrch nad svým soupeřem, rozhodčí oznámí „technický k.o.“. U nás se tomu říkalo: Ukončení zápasu pro naprostou převahu soupeře.

konas

@konas

kedysi v boxe bolo jednoducho klasifikovane tzv. technicke K.O. vtedy, ak borec bol v zapase dvakrat pocitany a ringovy rozhodca mal borca pocitat po tretikrat...treti krat uz nepocita a vyhlasi technicke K.O. v ZAUJME boxera a jeho ZDRAVIA. pretoze 3-nasobne pocitanie borca po uderoch na jeho hlavu je viac ako dost na ochranu vsetkeho, co takyto borec v nej nosi...spickovy borec ako muhamad ali, sa trebars parkinsonovy nevyhol.

bohus31

oprava

parkinsonovi...

bohus31

@bohus31

Ukončení po vícenásobném počítání při úderech na hlavu, má myslím svůj výraz: RSC-H.Zase mám ale pocit, že výraz RSC(referee stopping contest) se používá jen v amatérském boxu.

konas

RSC,

konas omyl...verdikt RSC - napr. pri roztrhnutom oboci a naslednom krvacani. inak, vies ako najlahsie pri boxe roztrhnut superovi obocie? najprv uder na usta, kde super naslini rukavicu. nasledne s naslinenou, mokrou rukavicou nasleduje uder superovi na obocie, ktore mu potom lahko roztrhnes...nasleduje verdikt RSC, po krvacani ktore je v zapase nezastavitelne. viac by ti o tom napisal byvaly reprezentant CSSR a olympijsky medailista j. franek. avsak nenapise, pretoze tohto casu ma ine, existencne starosti.

bohus31

@bohus31

Tak já to až tak nesleduju. Tohle jsou jen vzpomínky na sportovní mládí v Pragovce, tenkrát AZKG, kdy jsme, jako kanoisté, v zimním treninku měli vedle, v malé tělocvičně boxery, a naše kamarádství začalo hádkou s jejich trenérem, což nebyl nikdo jiný než Julek Torma.

konas

@konas

můj bratranec v r. 1953-?? Dušan Plůskal, byl přeborník republiky za Brno,než ho zabil blesk,neznal si ho?

korkoran
Registrace: 10/2006

@bohus31

Ale on byl na tom puči na náměstí taky zúčastněný jako jeho brácha,existují filmové záběry

korkoran

@korkoran

Neznal, já znal jen těch pár kluků z Pragovky, s kterými jsme na konec treningu hráli fotbal s ragbistickou šiškou, kterou zase dodali ragbisti. Jedná se o roky 1963-1966. Pragovka byla tenkrát fajn parta. Torma mi málem jednu tenkrát vrazil za hubatost. Ještě že udržel nervy na uzdě. :))

konas

@konas

Já jsem o dekádu dřív chodil do školy s Pavlem a Láďou Kučerou,který byl o dva roky starší a později někde na dálném východě(Japonsku)uděla mistra světa.Jezdil k nám do asi Lokomotivy Děčín i párkrát s Ústí Něměček na treninky.Ten byl z Rudé hvězdy

korkoran

???záznam na nova sport1???

Koukám na nova sport1, kdo to neviděl, tak tam asi poběží záznam toho boxu ... . :8)

mkolega
Registrace: 12/2016

Nova Sport 2

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra