![]() |
|
TV SAMSUNGahojte. poradte z praxe, aku kvalitu ma TV SAMSUNG UE55K5572 titanium, ktory teraz bezi v akejsi akcii = 499,-eur? nieje to lacny spas? nevyhodim peniaze?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGObyč. 50Hz televizor. Neurazí, ale ani neoslní. Na ty pitomosti v TV dobrý.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGTo nie je s tym katastrofalnym OS Tizen ? System deravy ako reseto.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
@PoldaSkedysi si mi napisal ze PLAZMA mi raz odide...privolal si to a naozaj sluzila dlho, uz odchadza. Potrebujem v domacnosti min. dva TV prijimace a rad by som vedel ako sa tato TV sprava pri DVB-T2_Plustelka. poradi niekto s praxou prijmu plustelky a kvalitou obrazu uvedenom tv?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGTak za Plazmu sorry, ale její osud byl zpečetěn už při výrobě :-) Ta TV je úplně nejzákladnější pětková řada, mám podobnou a u SD to není nic moc. Ale to bohužel není ani u TV za dvojnásobek ceny. U HD není co vytknout, snad jenom běžící text na obrazovce je mázlej, ale naštěstí už toto samotný TV stanice moc nepoužívají (zřejmě právě z důvodu horší čitelnosti na některých LCD). Ještě jedna věc, a to DLNA - některý videoformáty prostě TV neschroustne a přeskočí, takže radši s tím počítat předem. Ale to je opět problém i dražších modelů.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGExpert Neiderman vyjadril, že Tizen OS obsahuje „ten najhoršie napísaný kód“. Podľa neho pôsobí miestami tak, akoby ho napísal vysokoškolák bez praxe. Na záver uviedol: „Je vidieť, že operačný systém nevytvoril alebo aspoň neskontroloval nikto, kto aspoň trochu rozumie počítačovej bezpečnosti“.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGA čo keď je deravý? Čo ti niekto prehádže setting alebo vymaže aplikácie? Keby mi niekto ten blbý facebook odtiaľ vymazal, tak mu pošlem ešte aj pár drobných na pivo![]() |
milan79
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGJasne ze 55ka tv za 500EUR bude lacny spas. Je to v podstate nejnizsi rada Samsungu. Divat se na to jiste da, ale urcite to nijak neoslni. Prumerne tv v tomto rozmeru jsou tak za dvojnasobek, slusne alespon za ctyrnasobek. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGNová pětková řada sice pohybovou ostrostí příliš neoplývá, ale starší pětkové Samsungy na tom byly výrazně hůře. Rozdíl je oproti šestkové řadě malý, je to vidět jen při přímém porovnání.V pokoji u dětí mám 32 palcovou J5502 a obraz má i při sportu v pohodě. Ale plasmě se to nikdy nevyrovná, ani kdyby měla milion hertz, to je jasné. |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGBohužel 10Hz panel je dneska doménou pouze dražších modelů, a 200Hz už snad ani není. Rychlejší procesory se softwarovým kurvítkem ovládají trh s 50Hz panely. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGPardon,... 100Hz panel. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGneoslní, neurazí,,,za ty prachy![]() 1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGrozhodně 5 řadu nebrat, vyhozené peníze |
fergus
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 382 |
![]() |
|
To fergusChyba! Mělo to být.Rozhodně Samsung nebrat, vyhozené peníze VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
@JjezevecAle ale, mám rychlopalnou konvičku Samsung a vaří skvěle. Pak ledničku, pračku, dvě tv Šamšunt řady 6 jsem radostný spotřebitel. Tv jsem si vybíral podle obrazu, nikoli na netu. Byly obrazy i lepší, ale za 2000 euro a více. Snad mělo býti,,, Phillips či sharp nebrat![]() 1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
@keffV polke TV Samsungov je Sharp panel.![]() ![]() Ale v modeloch od 2017 už nebudú vôbec. T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
@peterskTak sharp to umí, jen ty svoje tv nějako nedokáže dotáhnout, aby byly uživatelsky přívětivé. To platí i o menu samsung. Člověk se musí prokousat.1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
@keffTak to je pravda. Ale zase keď sa TV používa ako zobrazovadlo, nemusí sa takými vecami zaoberať![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGOd podzimu mám Samsung UE55J6282. FullHD s 100Hz panelem a jsem max.spokojen. Výborný obraz HD, velmi solidní SD. Přehraju veškerá videa vč.titulků, bezproblémové přehrávání z dlna serveru (jak přes vestavěný wifi, tak přes lan), mirroring z mobilu (nejen samsung). Bezproblémová spolupráce s CA modulem.Na ovládání Tizenu jsem si já musel zvyknout, ale kvituju, že odezva je super. Když to srovnám s konkurenčními Android TV z obdobné cenové kategorie, tak o třídu lepší. Zbytek rodiny taky nemá připomínku. Teď už aby vydržel X let a jsem max. spokojen. A ještě jsem aspoň podpořil slovenské pracovníky (Made in SVK) :). Pozn.tímto jsem chtěl trošku vyvážit ty kecy radobyodborníků, Tizen nikdy, Samsung nikdy atd. .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGKaspisamsung j6272 bol skvely tv, s j6282 sa bolo potrebne pohrat kvoli auto motion plus. Chybala tam redukcia rozmazavania a rozmazanie bolo viditelne hlavne pri rychlejsich zaberoch a titulkoch. Vyberal som medzi tymto tv a sony a kedze v tom case nebola moznost redukciu rozmazavania u j6282 nahodit na hodnotu 10, bral som konkurencne sony w755c Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
kaspiNo nevim, mam JS9500 coz je ten stejny Tizen a jeste navic s vyrazne lepsim procesorem a je to naprosta katastrofa. Pomale, otresne, nepouzitelne. TV jako celek hodnotim pozitivne, ale Tizen je opradu naprosta katastrofa. Starsi Samsung bez Tizenu byl vyrazne sviznejsi a prinos Tizenu je veskery zadny. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@MikekUE55H6470... a to jsem si říkal, jestli jsem neudělal blbost, když vybral jsem si starší apps a ne Tíseň,,, nene, je to dobrý1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: TV SAMSUNGJasně že myslel jsem TIZEN,,, t9![]() 1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
JosefBaO nastavení Auto motion jsem věděl z diskuzí předem a na prodejně jsem zkoušel. Doma jsem to pak vypnul (jestli se nepletu) ve všech tv režimech a nemám s tím problém.Dále se mě líbí rychlost zapnutí tv, mám zapnuto standby instant on (nebo tak nějak), vypnuté přihlášení i samsung účtu. Obraz je do několika málo sekund. Samozřejmě reakce na ovladač je ještě o pár sekund později, ale proti např. LG stejného rozměru podle mě tak o polovinu kratší doba náběhu. Na Tizen jsem si musel zvyknout, např. ovládání EPG jsem doteď nepochopil, co tím autoři mysleli. Nicméně rychlost odezvy velmi slušná - opět proti konkurenčním výrobkům. Ale každopádně to zde nepíšu kvůli nějakému vychvalování Samsungu, ale jen jako protipól těch názorů nahoře, aby se někdo vyloženě nebál pořídit placku od Samsungu ![]() .................
|
kaspi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 821 |
![]() |
|
![]() |