![]() |
|
Skylink SK platba SMS z cz telefonuAhoj, je možné zaplatit z českého tlf. čísla reaktivaci karty na pár dní ? Předpokládám že to nepůjde,nebo je nějaká cesta ? Popř. nějaký slovenský kamarád která by sms zaslal já mu to zaplatil paypalem. Více na sz. Díky |
JirkaKa
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
RE: Skylink SK platba SMS z cz telefonuNa 8877 SP medzera číslo karty. |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: Skylink SK platba SMS z cz telefonuZajímavá otázka - třeba vyzkoušet .....myslím si, že by to mohlo jít.... dejte vědět![]() |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
![]() |
|
RE: Skylink SK platba SMS z cz telefonuZ českých operátorů nejdou odesílat prémiové SMSky na slovenské zkrácené čísls. Je snad logické to, že když budu z ČR volat nebo posílat SMSky na slovenské a jakékoliv jiné zahraniční číslo tak vždy v mezinárodním formátu s předvolbou dané země. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
RE: Skylink SK platba SMS z cz telefonuTak jsem zkoušel poslat a telefon se tváří že nic neodešlo při zadání na +4218877 |
JirkaKa
![]() |
|
RE: Skylink SK platba SMS z cz telefonuVšak jsem psal že z České republiky lze volat pouze na české audiotextová čísla a posílat příkazy jen na české prémiové SMSky. |
risposta
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 1 746 |
![]() |
|
pro ČR:tel: 902 11; text: SPmezeraČÍSLOKARTY |
a3ph
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
DOPLNĚNÍ: CENAjedná se o úhradu serpo na 5 dní. Cena SMS Vám bude účována 25Kč/1€.Po odeslání počkejte na potvrzovací SMS, pokud nepřijde, neposílejte další, může se Vám to celé zablokovat u Vašeho operátora. |
a3ph
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: Skylink SK platba SMS z cz telefonuTakže je to jednoduché. Lze SK kartu reaktivovat SMS tak jako by byla česká.Skylink asi nerozlišuje tlf. operátora. |
JirkaKa
![]() |
|
![]() |