Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

CT sport bude blokovat MS HOCKEY ?

dostal som sa k tomuto clanku na istom webe k prenosom zMS v hockey:

V HD kvalite môžete ČT sport sledovať v Skylinku a v Digi TV po zmene regiónu na Českú republiku.

bude CT blokovat MS pre SVK ...a STV naopak pre CZ ?
dik za info

matino300
Registrace: 5/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CT sport bude blokovat MS HOCKEY ?

Uvidíme v pátek

jirkapekař
Registrace: 8/2013

@matino300

šarika haf haf

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@matino300

Nevím co Tě na tom v současné době překvapuje.

acce
Registrace: 11/2008

O českých televíziách na Slovensku budú dnes diskutovať vysielatelia a operátori z oboch krajín.

Více na konkurenčním webu.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@matino300

tak tak haf haf šarik :))) :))) :)))

computer
Registrace: 6/2012

M7(Skylink)

Vysílání České televize je určené divákům na území ČR, kteří platí televizní poplatek. Toto upravuje česká legislativa. Samozřejmě je možné programy ČT sledovat i na Slovensku. Jedná se však o komerční službu slovenských operátorů. Na Slovensku ČT licencuje provozovatelům převzatého vysílání aktuálně (kabelovky, satelit, MMDS, DVBT) programy ČT1, ČT2, ČT :D/ ČT art a ČT24. ČT sport, vzhledem k velmi striktním vysílacím smlouvám na některé sportovní události, není možné mimo území ČR licencovat, takže se neobjeví ani v nabídkách operátorů.
ČESKÁ TELEVIZE
Divácké centrum
email:info@ceskatelevize.cz
http://www.ceskatelevize.cz

mini
Registrace: 7/2009

mám CT Sport dlhé roky..nemam skylink ani digi.sk...mám kablovku od mensieho operatora..byvam cca 30km od CZ hranic..môj operator berie ct sport asi normalne cez antenu alebo neviem zkadial...uvidiš žiadny prenos na CT sport mi blokovat nebudu!! nikdy v živote som nemal na ct sport žiadny prenos blokovany..ale naopak priznavam,ze v CZ mozu Jednotku a Dvojku blokovat..uvidime..ale podla mna nebudu ani im v CZ nič blokovat..

jožko
Registrace: 7/2016

Co si Slováci svým přístupem nadrobili, to budou papkat. Doufám.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@meduzka

??? opkaujem ti druhy krát podla mna na 99% slovakom čo maju CT Sport nebudu žiadne prenosy blokované!!tak nechápem tvoju pripomienku..práveže naopak!!jediný kto zatial trpí alebo jediny komu je niečo blokované ste vy češi..ved v stredu LM na jednotke...v štvrtok EL na dvojke..občas nejaké prenosy na DAJTO atd atd..opakujem ti,mne nikdy nebol žiadny prenos na CT SPORT blokovany..ci to je hokej ci to je LM,EL atd..

jožko

ale priznavam,že to je preto,lebo jednotku a dvojku maju v CZ operatori normalne v ponuke..cize tam je to blokovane lahšie..unas na SK nemoze mat nikto CT SPORT officialne v ponuke!!čiže tam to blokovanie si neviem ani predstavit ako by fungovalo??ved ludia co maju digi.sk chytaju ct sport,tak ze si prepnu v nastaveniach cesky region..alebo aj ja mam ct sport asi cez antenu od svojho kabloveho operatora??ako my maju blokovat tie prenosy??myslim si,ze to nejde...ale ako som napisal..jedine blokovanie čo teraz zaživame je v CZ na jednotke a dvojke..ked si to vezmes nam na SK ani nema co byt blokovane..lebo novasport,sport tv,digisport,arenasport nakupuju prava a vysielaju aj pre sk-cz uzemie..jedine čo by nam mali blokovat je CT SPORT..ale nikto ich nema officialne v ponuke..tak to je asi nemozne blokovat

jožko

jožko

Před lety došlo k rozdělení republiky a dnes jsou oba státy jinde. Nostalgické pobrekávání a bratrské držení se kolem ramen už mladá generace nezná. S tím je potřeba se smířit.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

@meduzka

viem,že dotaz smeruje na hokej a vyjadrujem sa,že na 99% nebudu žiadne prenosy ludom na svk co maju ct sport blokované!!mne asi urcite nie,lebo to moj kablovy operator berie asi cez antenu,kde mame dosah a chytime volne česke stanice...tak isto si to neviem ani predstavit ako to vypnu ludom co maju digi.sk,ked maju ludia prepnute na cesky region .ale uvidime teda zajtra sa to zacina...moj odhad je,ze nam na svk co mame ct sport nebude ziadny prenos blokovany a ludom v CZ co maju u svojich operatorov bude jednotka a dvojka blokovaná..ale uvidime zajtra

jožko

Co bude operátor dělat až to pozemně zakódují viz přání p. Dvořáka... :)))

Fanyn
Registrace: 11/2007

Tak im treba. R^ Rv

dulin
Registrace: 1/2013

neco jineho se pise (ze se bude blokovat)
a neco jineho je praxi (cerne vysilani platforem )
nektere platformy je maji primo v restru prime ponuky

at to uz europska legislativa konecne vyresi v prospech lidi

matino300

@meduzka

Nebuď zas tak hrrr. Slováci si nic nenadrobili. To cos napsal je klasická kolektivizace viny, používej raději personifikaci. Za vše mohou konkrétní lidé, bez ohledu na národnost.

konas
Registrace: 12/2014

hlásim,že CT SPORT na slovensku idé normálne aj počas hokeja..nič nieje blokované ako som predpokladal..

jožko

no jeste ten hokej nezacal.az za 5minut.normalne jsem to z CT4 musel prepnout na sport1de to se fakt neda.tak at vyhraje svedsko a vecer czech :)))

kristian1

@kristian1

a vám v CZ ide Dvojka?ci vam ju blokuju?

jožko

Nic neblokujou normálně to jede i na STV2

shiraz
Registrace: 8/2008

super teda!!..konečne majú súdruhovia rozum..

jožko

@jožko

no ja STV2 nemam.takze nevim.jen STV1.ale tam davaj take Svedsko.no vecer je na sport1 usa-nem pokud by nekdo nechtel koukat na cze-can.

kristian1

@jožko

"..občas nejaké prenosy na DAJTO atd atd. ..."

Vidím, že "máš přehled" :O :((
Ono totiž programy Markíza-group byly úplně ty první, co byly v CZ zablokované (už vloni).
Já mám přeshraniční příjem DVB-T - když ale skončila "Narkóza" (tak ji VY sami, Slováci, nazýváte) v pozemáku (31.12.16) úplně, tak samozřejmě, že i mě (což mě ovšem nes*ere, páč mám i DigiSK). Paradoxem jen bylo, že ji sotva v říjnu (oktobri) spustili z vys. Trenčín (Nad oborou), aby ji vzápětí (za 2,5 měsíce) zase vypnuli.
A LM (ve ST) a EL (ve ČT)?
STV 1 i 2 mám jak z toho pozemáku (i DigiSK) v HD kvalitě, takže nemám co řešit :laughing:

A co se hokeje týká - myslíš, že by u nás někomu vadilo, kdyby RTVS začernilo obrazovku? Ty tomu věříš, že na to někdo u nás kouká se slov. komentářem, když to má na ČT Sport v češtině ???
Uvidíme, pokud to ti "mameluci" doženou až k tomu, že se budou navzájem blokovat i ČT-éčka a STV-éčka - kdo tady bude více řvát :O :((

kokun
Registrace: 5/2015

aspon ze to nevyblokovali na ty MS R^

matino300

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra