![]() |
|
Image od OpenATV pre Xtrend 9200Chcem poprosiť či nemá niekto čisté Image z februára tohto roka verziu 5.3 pre tento prijímač, ďakujem. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200http://images1.mynonpublic.com/openatv/5.3/index.php?open=et9x00Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200To mi moc nepomôže, keďže ten posledný po inštalácii sa nespustí a ani 6.0 verzie, preto zháňam z predchádzajúceho mesiaca, ten mám osvedčený. |
PeMa
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200pisal na ich forum, predsa by tam muselo byt viac staznosti od inych ludi, alebo?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200No proste sa všetky nové nespustia, skúšal som to niekoľkokrát a nepomohlo by nainštalovať továrenské image a potom to najnovšie-nemáte niekto s tým skúsenosť? |
PeMa
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200jedine co sa da skusit je, ze instalovat uplne holy img bez preberania settingu, teda len instalovat img. Ked to nabehne chyba bola v settingu,pluginoch alebo niekde nieco nesedi zo stareho img.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200Veď práve som skúšal nahrať holé image a nič sa nespustí, iba točí koliečko donekonečna. To Image z februára mi nabehlo bez problémov a ja somár som ho vymazal. |
PeMa
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200Nefunguju ani ine image ? Napr. OpenPLi ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200skus este ak mas pripojen disk ho odpojit alebo zmazat na nom vsetky zalohy settingu, ak mas interny disk nahodou....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200OpenPli nainštaluje bez problémov, skúšal som aj Vix tiež OK a OpenATV z marca minulého roka som zohnal zálohu tiež OK, vo februári som mal stiahnuté holé image od OpenATV tiež mi to spustilo ale tieto čo majú vo feede aktuálne ani za pána-nainštaluje začne bootovať spustí inštalačku a koliečko točí do bezvedomia, neviem kde je pes zakopaný. |
PeMa
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200Nove verzie maju nove drivery a kernel, mozno nejaka kolizia. Skus este povytahovat, ak to tam mas, vsetky dalsie USB zariadenia - WiFi, kluce, tiez odpojit HDD. Ja na svojom ET 8000 instalujem image hore-dole, ale nemal som taky problem.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 632 |
![]() |
|
RE: Image od OpenATV pre Xtrend 9200Aj to som skúšal, ale žiaľ nepomohlo. |
PeMa
![]() |
|
![]() |