![]() |
|
DI-ZI-PIA DS4H-35IRSnalezl jsem firmware,najdete 2x aktualizaci, starou a novou. Aby bylo kam se vrátit. Indata(170504)48484850.dat (ULOŽTO) |
kagar203
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE:DI-ZI-PIA DS4H-35IRSNo to by mně opravdu zajímalo co jsi to vlastně našel. Vzhledem k tomu, že Mototech je už 4 roky zlikvidovaný, licence irdeto propadlé. A najednou kagar najde super aktualizaci, která bude dle všeho obsahovat fastscan, share, youtube a všechny dostupné verze oscamu. No ale tuším, že jsi vlastně našel maximálně něčí kanálový list, gratuluji.![]() ![]() ![]() |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: DI-ZI-PIA DS4H-35IRSMě ta aktualizace pomohla opravit potíže s kódováním koupených programů. Můžeš ji vyzkoušet ale nemusíš!Pro mne ta aktualizace byla nová i když je snad z roku 2010.Jsem nadšený,letitý problém se vyřešil. |
kagar203
![]() |
|
RE: RE: DI-ZI-PIA DS4H-35IRSNo klidně ti to zopakuji znovu. Soubory .dat jsou pro tento přijímač pouze seznamy kanálů, nic jiného. Software se nahrává pouze přes RS232, mají příponu .SDL. A hlavně žádné nové už nikdy nebudou...Pokud ti to pomohlo, tak by ti pomohlo stejně i normální přeladění přijímače. Pokud ti přijímač začal tuhnout, nechej si vyměnit všechny elyty ve zdroji i na desce. |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
RE: DI-ZI-PIA DS4H-35IRSSoučástí kontejneru je složka/ DIZ2002.sdl /a tento přístroj má uvedenou jako jednu z možností aktualizaci pomocí USB. Netvrdil jsem ze ten software je nějak nový, jen je novější než ten co jsem měl já.Doufám že se podíváš: https://mega.nz/#!6hFgjaBB!PPixO7Xm5Rok4fvLxk1OD4QkLHc36nnWDfim7j-nqPU |
kagar203
![]() |
|
![]() |