![]() |
|
Přechod od Skylinku k Free satuDobrý den,potřeboval bych poradit s nastavením satelitu.GS7056HDi. Přešel jsem od Skylinku k Freesatu s tím že jsem si nechal vlastní satelitní přijímač.Ale nastal problém,programy jsme bez problému naladili,ale bohužel se uložily až od čísal 4000 nahoru .Jelikož satelit ma funkci automatického stahování programu od Skylinku nevím jak mám nastavit,aby se mi po nové přeinstalaci seřadily programy od Freesatu od čísla 1.... Můžete mi někdo poradi jak to udělat abych nemusel hledat v programech od 4000 výše ? Děkuji za každou radu ![]() |
EUROBUTIK
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 5 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Free satuu HDBoxu je to "cislo mistniho programu" vypnout.nejspis to bude neco podobneho. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@EUROBUTIKZjevně jsi nečetl návod. V MENU najdi OSD nastavení a vypni Fastscan. Pak to bedeš mít od jedničky a půjdou Ti řadit programy.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
@EnikDíky moc za radu hned zítra to zkusím.![]() |
EUROBUTIK
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Free satunic neni tak tezke jak se zda , samozrejme kdys mas motor![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Free satuZ blata do kaluze.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Free satuStacilo by 12 mesiacov naplatit a obe tieto pseudofirmy su naspat v Holandsku.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
@gogo1A dívat se budu z okna?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Free satugogo1 ty máš jakou pseudofirmu ?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
@joscerTv neni najdôlezitejsia v zivote. Aj bez nej sa da zit, pripadne staci dvbt. Ludia dokazu nakupovat aj bez reklamy.![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@EnikDobrý den,programy se mi seřadily od č.1 ,ale zašalo to kostičkovat sice ne každý programa ale většina ano . Kde udělal soudruh z NDR chybu ? ![]() |
EUROBUTIK
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Free satuA čísla frekvencí a symbolových rychlostí máš správné(přesné,aktuální)?Jinak přijímač je střep..... Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@EUROBUTIKA když byly program seřazené od 4000 nahoru tak nekostičkovaly?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@KasrJá nemám TV kvůli reklamě a abych pak podle ní nakupoval. Ale kvůli tomu, že se chci podívat na to, co mě v pořadech zajímá. Klidně přiznám, že bez televize prostě žít nedokážu. A co je v DVB-T je pro mě zkrátka málo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@EnikProsím ještě o radu A čísla frekvencí a symbolových rychlostí máš správné(přesné,aktuální)? A jaké hodnoty tam mají být nastaveny ?Mam tam: Satelit Thor 3,5,6 LNB frekvence 9750/10600 PT seznam 11727/28000/V Sítové hledání Vyp. |
EUROBUTIK
![]() |
|
@Kamil_k4Když byly od 4000 nahoru tak vše bylo v pořádku nekostičkovalo nic |
EUROBUTIK
![]() |
|
KasrKasr to jako u pozemního vysílání není reklama. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@EUROBUTIKChlapče ! Neblbni! Nastav si přesně parabolu a v hlavičce tétostránky máš cs pakety ¡!Přeji úspěch! P. ![]() ![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
Per partes1. tovární nastavení2. ladění - http://cz.freesattv.tv/userfiles/cz/Seznam_frekvenci_freeSAT.pdf 3. Pokud "kostičkuje" bádat dále (nastavení paraboly včetně skew atd.) |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Free satuAle udělejte to co nejdříve až nepřijdete o hokej 😂 |
pussycat
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 592 |
![]() |
|
@EnikV první řadě vypnout FastScan, jak ti už výše radil už. Enik.Taky jsem řešil něco podobného a nevěděl jsem jak ten FastScan vypnout: https://www.parabola.cz/forum/topic-90414/ |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@EUROBUTIKInfo patřilo tobě - omylem jsem (při kopírování nicku) adresoval Enikovi.Sorry. |
kokun
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 867 |
![]() |
|
@Kamil_k4 - AntiGosatTvůj názor, že chyba je ve špatném přístroji, je amatérský. Slýchávám ho často, špatná televize, špatný satelit, ale chyba je ve většině případu v rukách. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Free satuEurobutik, to co si psal Enikovi ty udaje Thor TP 11727/V SR 28000 a potvrdíš sitove vyhledavani a spustis ladeni a prijimac by ti mel najit TP UPC Freesat i s novymi parametry TP pokud nejsou ulozeny v tabulce seznamu TP pod druzici Thor. Nezapomen vypnout ten Fastscan a Dynamickou aktualizaci seznamu programu v menu, pokud tam mas starsi sw, který ma ještě tuto moznost aktualizace vyhledavani programu spolu s Fastcan seznamem Skylinku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
pre EUROBUTIKčo má lepšie free sat oproti Skylinku? je kvalitnejší signál v HD?a počet pr. v HD? SD je mazanica všade |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 358 |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Free satuTaky nerozumím důvodům, proč odejít od SL a přejít FS...??? Pořiďte si akvárium, je to krásná, uklidňující podívaná, věnujte se sexiku s partnerkou a choďte víc do přírody....neseďte před tou satanskou bednou.DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |