![]() |
|
Přechod od Skylinku k Free satuDobrý den,potřeboval bych poradit s nastavením satelitu.GS7056HDi. Přešel jsem od Skylinku k Freesatu s tím že jsem si nechal vlastní satelitní přijímač.Ale nastal problém,programy jsme bez problému naladili,ale bohužel se uložily až od čísal 4000 nahoru .Jelikož satelit ma funkci automatického stahování programu od Skylinku nevím jak mám nastavit,aby se mi po nové přeinstalaci seřadily programy od Freesatu od čísla 1.... Můžete mi někdo poradi jak to udělat abych nemusel hledat v programech od 4000 výše ? Děkuji za každou radu ![]() |
EUROBUTIK
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 5 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Přechod od Skylinku k Free satuhm a to říká člověk s přijmemDVB-T/T2 Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL) DVB-S/S2 28,5/23,5/19,2/13 ano, vím, má to pouze na studijní účely, normálně se nedívá na telku ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
@Duzu + @pigfuckerJe to svobodné a dobrovolné rozhodnutí a výběr EUROBUTIKa. Jestli tomu pigfuckere nerozumíš Ty, tak je to důležité asi jako malované saně v létě. Co se líbí Tobě, se nelíbí asi 200 000 jiných, včetně Eurobutika a třeba mně a obráceně. Bylo by možná lepší v příspěvku odpovědět Eurobutikovi na co se ptal, místo sem nepatřících popisování, že rozhodnutí druhého nerozumíš. Eurobutik pravděpodobně neměří toky a je pro něj důležitý obsah pořadu a dívá se na programy stejně, jako miliony dalších lidí a umí si asi seřídit kvalitu obrazu tak, že mazaniny nemá ani při příjmu SD.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |