, sekce: Zkušenosti |
|
Robert Miles good bye djChci vam rict ze ve veku 47let vcera odesel zakladatel elektronicke a trancove music Robert Miles |
warteam83
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 842 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
RE: Robert Miles good bye djTak žadný vyjímečný zázrak to nebyl a zakladatel elektronické hudby už vůbec ne,ale na Children si občas vzpomenu.R.I.P. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
|
|
RE: Robert Miles good bye dj...říci o někom, že je zakladatel elektronické hudby je dost odvážné tvrzení. Robert Miles jím rozhodně nebyl.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Robert Miles good bye djZačátky electro music byly v USA a Evropě v 70 letech v Německu a Itálii. Úplně první byla Německá skupina teď nevím jméno a mezi první djs to byl a je Ital Giorgio Moroder který složil hudbu a skladby k filmům Flashdance, Top gun, Nekonečný příběh atdRai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
|
|
RE: Robert Miles good bye djTrochu ucty panove kazdy na svoji hudbe odrustal a nechytat se blbosti a plyvat po nekom hned... |
warteam83
|
|
@franckta skupina byla Kraftwerk |
connect
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 22 |
|
|
@warteam83a co kdybys měl trochu úcty ty a nevláčel jeho jméno každou stokou?Nic proti foru Parabola. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Robert Miles good bye djJá uctu určitě mám, jen jsem doplnil informace. Jinak Robert Miles byl jeden z prvních djs který spojil trance a taneční hudbu (dance).Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Robert Miles good bye djKaždopádně je už špatný jen to, že někdo zemře v 47 létech. Nevíte, co se mu stalo? Nemoc, nehoda??Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Robert Miles good bye djTak Italská televize už hlásila, že zemřel na rakovinu... Ciao Roberto!!!!Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Robert Miles good bye djTady je jeden z mála rozhovorů, mluví o tom, jak vznikl Children. Cituji: "v době kdy jsem složil Children se v Itálii hodně mluvilo o tzv. tragédiích sobotních večerů, kdy hlavně mladí kteří se vraceli z diskoték v podnapilém stavu, havarovali a hodně z nich umíralo. Proto, jsem píseň pojmenoval Děti."Moderátor mluví španělsky, takže rozumím každé druhé slovo, Robert italsky. https://youtu.be/RXsj7ldxDq0 Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
RE: Robert Miles good bye djZakladatelom elektronickej hudby sice nebol, ale prvenstvo v dream dance urcite patri jemu. Okrem skladby children mal aj viacero skvelych skladiebLandscape, Fantasya, In my dreams Hm, rakovina si dnes nevybera.. Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
RE: Robert Miles good bye djJako třešničku k odlehčení přidám údajně první českou techno skladbu. Je to ta první v úvodu.https://www.youtube.com/watch?v=c2FGi9pvLW4&t=13s :-) |
kolenáč
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 995 |
|
|
RE: Robert Miles good bye djJedni z prvních,kdo začínali s čistě elektronickou hudbou byli němečtí Tangerine Dream na začátku 70.let,pak přišli Kraftwerk následování spoustou novovlných a tzv.novoromantických kapel hlavně z Anglie.Začínali Depeche Mode,Yazoo,Ultravox,Soft Cell...to dobu ranných 80.let mám rád.Robert Miles byl jeden z mnoha následovníků,který mě oslovil jen jednou skladbou,ale škoda každého života,zvlášť zemřel-li takto mladý.Rakovina je sviňa.. |
sigur
|
|
to saxonCO je stebou stebou ze si tak impulzivnii...az odejde nekdo z hard rocku ci metallu a rocku tak toho bude tu plnooo chvali plno kondolenci jen se nepobral jakou stoku myslis nebo te zere to ze sem to sem dal ? |
warteam83
|
|
warteam83Projevovat úctu neznamená,že o dotyčném budeme říkat to,co nebyl,ale to,co byl a čím se zasloužil.To není plivání,když např.řeknu:"Nepatřil možná k těm nejlepším,ale měl velký potenciál k tomu,aby k nim jednou patřil." Nejvíce impulzivně tu reaguješ ty a dost se ti tomu divím. |
sigur
|
|
RE: Robert Miles good bye djNO coment downs |
warteam83
|
|
warteam83koľko máš rokov ?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Robert Miles good bye djjá jsem impulsivní, to je bohužel pravda, ale ty jsi spouštěč:)On Air!
|
Saxon
|
|
sigurNapsals to moc hezky, všechno, /u Saxona to platí taky/. Nedá mi, abych "hnidopichně" nedodal, že jsi zapoměl na Human League. Máme stejné chutě...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 169 |
|
|
SaxonPalecNepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
|
|
RE: Robert Miles good bye dj33 let nic vezlem borci myslel sem to dobreee |
warteam83
|
|
tukanNo jistě ..Human League, a taky Visage,a Flock of Seagulls nebo první Eurythmics...myslel jsem i na ně,ale nechtělo se mi vypisovat všechnyto warteam83...to je ok.,mě se zase dotkla nedávná úmrtí Davida Bowieho nebo Leonarda Cohena a budou další.To je život. |
sigur
|
|
@sigurNo tak samozřejmě že budou další... včetně nás. Ale Robert byl nemocný, jinak by tu byl třeba dalších 40 let. Italská VH1 bude vysílat speciál o nem včetně muziky.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
|
|
@sigur, tukanGary Numan tam patri taky... |
thrasher
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 296 |
|
|
Zakladatel elektronickej hudbyOdporucam prestudovat si zivot a dielo L. Teremina, tam niekde zaklady elektronickej hudby siahaju. Ak sa aj ja sam nemylim a nebol este niekto skôr. |
Walter
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 166 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|