![]() |
|
TSmedia Youtube videáZdravím, na prehrávanie youtube videí používam TSmedia plugin, dám vyhľadať pesničku - najde video, ale nespustí.Vypíše chybu v Tsmedia.log: Error: : Signature extraction failed! stream_url, error: None Signature extraction failed! result progress_callback: : Error: Signature extraction failed! press info for more details result progress_callback: : Complete Niektoré videá spustí ale väčšinu nie. Dá sa s tým niečo robiť? Iné pluginy na youtube mi nefungujú(Youtube plus,TStube1.2,MediaPortal). TSmedia mám najnovší 11.7. OpenAtv 5.1 Amiko Alien 2 Triplex. Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 656 |
![]() |
|
RE: TSmedia Youtube videátento plugin urcite fungovat bude, pred tydnem byl aktualizovan a toto je jeho posledni verze enigma2-plugin-extensions-youtube_h1_2Bgit315_2Bd5519e0-r0.0_all.ipk |
gsmobil
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 496 |
![]() |
|
RE: TSmedia Youtube videája som to aktualizoval priamo v programe.Keď som skúšal OpenAtv 6 TSmedia fungoval komplet, ale ja potrebujem aby mi to išlo na OpenAtv 5.1, lebo iba tam mi idú Archívy CZSK, inak sa sekajú (je tam novší GStreamer) Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
@digitalsV OpenATV 5.1 je novší GStreamer ako v 6.0?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 631 |
![]() |
|
RE: TSmedia Youtube videáSkús IPTV player.VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium
|
Nalimm
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 710 |
![]() |
|
RE: TSmedia Youtube videáten youtube prehravac jak jsem poslal funguje na uplne vsech prijimacich co maji Enigma2 Linux, pokud nejde nainstalovat, tak nakopirovat rucne pres FTP. Jinak je to opravdu divne nove OpenATV 6.0 maji GStreamer tusim 1.11.1 nebo tak nejak. Testoval jsem to na sparku, coz je STi procesor a opravdu se CZ/SK Archiv kousal, musel jsem najit firmware ve kterem byl starsi GSstreamer. Ja osobne u STi (SH4) prijimacu pouzivam HDMU firmware, neni tak HW narocny jako OpenATV vse je rychle, ale nove HDMU take pouziva novy GStreamer je nutne najit starsi verze, pro oblibene spark jsem nasel tento HDMU_15234_E2_spark_217_git_4182_nodebug_mix_Flash.zip dokonce se da udelat to aby CZ/SK Archiv fungoval v autoupdate, staci si pujcit z feed OpenATV knihovny Curl... |
gsmobil
![]() |
|
RE: TSmedia Youtube videáMám odskúšané už rôzne image, ale najviac mi vyhovuje OpenATV s elegantným skinom MyMatrix, množstvom pluginov...(bohužial musel som zostať len na 5.1, lebo všetko novšie už používa vyšší GStreamer ako 1.0., ktorý korektne funguje s ArchivyCZSK.@gsmobil ten súbor enigma2-plugin-extensions-youtube_h1_2Bgit315_2Bd5519e0-r0.0_all.ipk môžem kde stiahnúť? Google nič nenajde... @Nalimm IPTV player obsahuje youtube prehrávač? zajtra skusím Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
@digitalsAk ti ide len o YouTube, daj si tam ten plugin čo ti poradil gsmobil, ja ho mám tiež ako náhradu za IPTV Player a maximálna spokojnosť. IPTV Player je na(nevhodné slovo) a okamžite som ho odinštaloval, pretože za nejaký týždeň ti prestanú ísť niektoré videá ako na TSmedia plugine. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: TSmedia Youtube videáInak ja mám v prijímači OpenATV 5.3 a archívy mi idú pekne-nesekajú. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
@gsmobil,@PeMadik, už som to našiel-dal som tam enigma2-plugin-extensions-youtube_h1+git315 a paráda, k dokonalosti mi už chýba len možnosť uložiť si obľúbené videá (Favorites) - ako sa to dá u TSmedia. Nemusel by som zakaždým vyhľadávať...OpenATV 5.3 mi Archívy tiež sekala a ešte sa aj zasekla celá enigma pri viacnásobnom prepnutí medzi streamami rádii uložených priamo v userbouquet Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
RE: TSmedia Youtube videáYoutube plugin je opravdova spicka pro prehravani z Youtube, pokud jde o oblibene, tak to u nej samozrejme jde, ale je nutne mit ucet na Youtube.Takze pri spusteni Youtube zmacnout "prihlaseni pri startu:" v ten okamzit se plugin zepta na overeni na portalu google.com/device zadame tam dany kod po te budeme mit uz pri startu Youtube moznost "moje kanaly" vyhodou je uplne propojeni na ucet na youtube, tedy mame moznot komentovat videa, pridavat videa do oblibenych "moje odbery, videa, ktera se nam libila, olibene, nahrana videa, Plalisty" ale pozor vse co udelame v tomto pluginu jsou mazat i v oblibenych, to same budeme mit na svem uctu na Youtube... |
gsmobil
![]() |
|
@gsmobilje to zaujímavé, ale keď mám nainštalovaný ten youtube, tak mi už funguje aj ten TSmedia - takže asi sa tam doinštalovalo aj niečo do systému![]() Nechám si nainštalované obidva. Ďakujem za pomoc Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
RE: TSmedia Youtube videáa ešte zaujímavejšie je, že mi teraz pre zmenu nejdu Archivy CZSK - vypíše, že autor ich musí aktualizovať - rtvs,ta3,joj...Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore
|
digitals
![]() |
|
![]() |