![]() |
|
Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?Proč není u posledních článků možnost diskuze? Snad jde jen o technickou chybu. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
RE: Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?Starý,známý,obehraný,ovšem naprosto klasický dotaz...jó,diskuze,ale kam zmizel mlíkař a pan profesor filozofie? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?Diskuze prostě asi musely zmizet.Neb nelze dovolit každému, aby haněl výrobky a služby zde propagované, a prohlašoval o nich že se mnohdy jedná o odpad za dlouhé peníze. Jak jde o peníze tak kritika není dovolena. VU+ Ultimo4K, PurE2, parabola MBeam 85 a LCD Panasonic TV TX-L39E6E. Karta T-Mobile ICE, Tunery 2x4SAT + 2xDVB-T2/C Dříve také a Solo4K, Xtrend ET8000, Clarke Tech ET9000, HDBOX9200,.....
|
Jjezevec
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
@JjezevecNo jo, ale zase na druhou stranu musí tento server z něčeho žít. A v Itálii se říká: "pěj píseň toho, kdo dává" anebo "neplivej do talíře ze kterého jíš".Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?Pod všemi články diskuze nebývá to už by někteří jedinci snad mohli vypozorovat vzhledem k datu registrace......Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?Zrovna k článku o programu SmartDVB by se nějaké zkušenosti uživatelů docela hodily. A je to freeware, takže jaképak hanění chlebodárců. |
fikus
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 43 |
![]() |
|
RE: Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?Bohužel na to že kritika slouží právě k tomu aby inzerované výrobky byly ještě lepší, uvedení experti ještě nepřišli.Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 203 |
![]() |
|
RE: Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?ten článok je prevzatý od poliakov tam sa diskutovať dá ale ešte sa nikto nezapojilDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@accenie ku vsetkym clankom je otvorena diskusia priamo pod nim...a prave preto tu mas diskusne forum, kde si mohol zalozit vlakno prave na takuto siskusiu...avsak s inym nazvom, prave ku zmienemu clanku ak ti chybaju nazory citatelov.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?hledejte na fb skupinu stop cenzure a svobode vyjadrovani |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
@BIDLOAle prišli! Oni sú si plne vedomí prípadných nedostatkov výrobku. Ide práve o to, aby sa ten, co najlacnejšie vyvinutý a vyrobený výrobok, predával čo najviac. Poukazovanie na jeho nedostatky nie je žiadúce. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 494 |
![]() |
|
RE: Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?Navíc by kritika mohla pramenit třeba od konkurence a mít za cíl jenom pomluvit výrobek.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSÁno, aj toto by sa mohlo stať. |
Frank11
![]() |
|
RE: Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?Já tedy nevím, ale jsem pravidelným čtenářem Paraboly a v poslední době jsem si nevšiml u článků a dokonce ani u zpravicek že by tam nebyla možnost diskuze. Všiml jsem si toho třeba na iDNES u článků, které se týkaly např. národnostních menšin. Takové příspěvky ale na Parabole naštěstí nejsou![]() |
acce
![]() |
|
@acceNeviem, čo myslíš pod pojmom pravidelný, pretože už dávnejšie sa priamo pod článkami, ktoré predstavujú nejaké nové produkty, nedá diskutovať. |
Frank11
![]() |
|
@Frank11Myslíš například článek že CT D končí ve freeSatu v SD? To tedy nevím, co propaguje za nový produkt. Možná HD vysílání? |
acce
![]() |
|
@acce" Já tedy nevím, ale jsem pravidelným čtenářem Paraboly a v poslední době jsem si nevšiml u článků a dokonce ani u zpravicek že by tam nebyla možnost diskuze."Takže nakoniec si si predsa len všimol. Produkt nemusí byť len hardvérový výrobok, produkt môže byť aj ponúkaná služba. K podrobnejšiemu vysvetleniu sa s dôverou obráť na redakciu. |
Frank11
![]() |
|
RE: Kam zmizely názory čtenářů pod článkem?Jindy je pod článkem normálně diskuze k dispozici a najde se "expert", který založí i další diskuzní vlákno ve fóru. Tak si ho založte i teď a diskutujte.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscer...o nieco vyssie som napisal nieco podobne, ako ty teraz. Nemozem inak, len s tebou teraz suhlasit...Napisal si to jasne, strucne a zrozumitelne snad pre kazdeho aj do buducna.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
![]() |