Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Fenomén Skylink

Marketing Sales Media

Jaromír Glisník ze Skylinku:
Bezplatné vysílání je chiméra, dotujeme jej všichni

Velice zajímavý aktuální rozhovor s členem představenstva společnosti M7 Group, který stojí jistě za pozornost!

Článek je uveden na webu týden.cz
http://marketingsales.tyden.cz/rubriky/lide/jaromir-glisnik-ze-skylinku-bezplatne-vysilani-je-chimera-dotujeme-jej-vsichni_429344.html

Old Master
Registrace: 1/2005
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Fenomén Skylink

Zajímavý článek, ale nezajímavý rozhovor. Výroky o placeném kameramanovi apod jsou úplně zcestneba diváky nemusí vůbec zajímat kdo toho kameramana platí. To je věc té televize. A televize je buď placená reklamou a tedy z reklamních příjmů platí i toho kameramana anebo je to pay tv a je placen z poplatků diváků. Když jdete do obchodu si kupovat boty, tak taky těšíte kdo platí prodavačky?? Tento pán neumí dělat televizi, anebo umí, ale má používá taktiku, aby degradoval bezplatný pozemní příjem.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

V čem konkrétně? Vadí mi zbytečně dlouhý souběh dvb-t a dvb-t2. Především v zemi,kde se vše dělá za 5 minut 12 a nebo i po hodině dvanácté. S dotacemi souhlasím, pokud stát něco vyžaduje. Nebylo by ale vhodnější jim poskytnout třeba daňové prázdniny? Pokud jde o (ne)kódování komerčních stanic, tak bych nechal výlučně na nich, jaký obchodní model si zvolí a rozhodně bych jim do toho nezasahoval. Ale chápu politiky, že jde o laciné body, tak JAKO bojují za diváky.

DVBT1
Registrace: 5/2012

@DVBT1

A co má Skylink, nebo Glisník společného s dlouhým souběhem dvb-t a dvb-t2?

Tondach
Registrace: 3/2004

https://www.parabola.cz/zpravicky/16445/skylink-bezplatna-nabidka-zustava-bezplatna/

jirkabe
Registrace: 2/2014

@jirkabe

Dva roky před tvojí registrací..............tos ještě tahal kačera.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Satelitáří začali napadat poslance z hospodářského výboru, který prosadil prodloužení licenci do roku 2030....viz tel ...web... :zombie: :zombie:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Tondach: Když jsem napsal "Vadí mi", tak tě mělo napadnou, že se jedná o můj názor reagující na informace z článku.

DVBT1

SP měl platit až pro nové zákazníky, kteří přišli až po jeho zavedení. Ti už s ním počítali. Pro ty, co tam byli dříve, měl Digital zůstat zdarma.

jirkabe
Registrace: 2/2014

@jirkabe

Ano, to by bylo v pořádku. Ale muselo by to být tak, že ti co by SP neplatili by měli stále nabídku programů v Digital jen v té šíři, jakou měli v době zavedení SP. Tedy bez předávání dalších.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

No výborně, a proč to Skylink tedy tak neudělal?? Proč se nazachoval seriozně a nedal na výběr - buď budeš mít dál základ zadarmo ale pouze současné programy a nic víc, nebo si zaplať serpo a budeš mít v základu i další nově přidané programy??? Pak bys tu byl jako najatý troll úplně bez práce, páč by nebylo na zavedení serpa celkem co kritizovat :-)

lance
Registrace: 10/2008

Všim sis, že Skylink před zavedením serpa změnil majitele? Měl se i dle mého přejmenovat, základ regulérně zpoplatnit, nezavádět servisní poplatek a byl by klid.

DVBT1

Skylink to udělal dobře, vyházel SD šrot, dal do nabídky HD. A že za to chce 80 kaček měsíčně? No to je fakt rána jako hrom, to asi nikdo nemá tu krabičku cigaret nebo 3 pivka v hospodě. Pak se hned nabízí, jak takový jedinec vůbec pořídil televizor a platí elektriku, když nemá výše uvedený drobný :-)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

HD v názve bez obsahu a platiť za reklamný odpad nech sa páči keď vám to chýba

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@PoldaS

No jasně, máš pravdu. Ale tady jde spíše o princip. Bylo to zadarmo a není, neustálé zdražování serpa, obelhávání zákazníků, nemají ani sídlo v ČR, nikdo na ně nemůže, ani ČTÚ a pod. Prostě se z toho stala klasická satelitní pay-tv a to některým vadí...

Martin79
Registrace: 7/2008

@PoldaS

podla mna sa mylis v zakladnej podstate pohladu abonanta na svoju penazenku. Pretoze je podstatny rozdiel NEMAT peniaze a NECHCIET zaplatit za ponukany paskvil tv vysielania...mam zato, ze ludia uz nebudu chciet platit PREDRAZENO-REKLAMNO-PASKVILNU TV! Pretoze ak platit, tek nech to zato stoji zato...ludia radi zaplatia, ak bude PONUKA SAT OPERATORA ADEKVATNE CENE abonovaneho PAKETU!

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ale proboha svatýho, kdo nechce platit Skylinku, tak přece nemusí. To fakt není povinný, nechápu co se tady řeší.
A že kdysi bylo cosi zadarmo, no to je sice hezký, ale takových věcí byla spousta, teď mě napadá třeba dálniční síť neboli tankodrom za 1500 ročně, dřív gratis.
To sídlo M7 není podstatný, UPC má sídlo tamtéž a světe div se, Český Radiokomunikace přes nastrčený firmy jakbysmet. Je to prostě o penězích a kdo může, tak odsud bere roha. A ani se mu nelze divit v souvislosti co tady vládne za bandu (abych to napsal slušně).

PoldaS

@PoldaS

vsak ty si pisal, ze kto nema na serpo uz nema ani na elektriku a podobne...
takze snad chapes, ze ludia peniaze MAJU ale uz NECHCU PLATIT za prijem nezmyselnych tv stanic...
jednoducho, bola to odpoved na tvoje prinajmesom nezmyselne prirovnania.

bohus31

Kdo nechce platit, tak prostě neplatí a - neřeší to. Řeší to jenom ti, kteří mají nějakej zvláštní pocit, že v kapitalismu jim bude někdo něco dávat zadarmo.

PoldaS

jasne

kto nechce nezaplati a naopak...avsak preco potom poldas tvoje komentare...nikdy nic nieje zadarmo nielen v kapitalizme, ale aj v inych politicko - ekonomickych zriadeniach. Jednoducho V ZIVOTE ZADARMO nieje NIC. SKOR NA UKOR NIECOHO...

bohus31

@lance

Buď dokaž, že jsem najatý, nebo to vůči mě nepoužívej, protože v tom případě jsi chudák. Dávám veřejný příslib, že pokud dokážeš, že jsem najatý, máš u mě 100 tisíc Kč. Redakce pak v tom případě může sdělit mojí identitu.

joscer

@joscer

zrejme to za jeden mesacny plat, nebude stat za vynalozene usilie...

bohus31

Já vidím za tím fenoménem jen úbytek platících a snahu zastavit ten trend zpoplatněním dvb t2, nejlépe se na tom ještě přiživit. Z mého pohledu ať si žvaní :)))

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Servisní poplatek mě taky ukrutně štve, ale ani ten nemá vůbec nic společného s dlouhým souběhem dvb-t a dvb-t2! Tak proč o tom furt blábolíte? Jste :ogre: nebo co?

Tondach
Registrace: 3/2004

@Tondach

Taky jsem přestal skřípat zuby a pochopil,že je pořád nejlevnějí,tak říkajíc jediné co zbývá Hlavně aby nezd....ul,protože mám karty předplacené na 6 let :))) R^ :laughing:

korkoran
Registrace: 10/2006

@bohus31

No, jestli je to málo, tak já klidně něco přihodím. Dám mu, kolik si řekne.

joscer
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra