![]() |
|
Fenomén SkylinkMarketing Sales MediaJaromír Glisník ze Skylinku: Bezplatné vysílání je chiméra, dotujeme jej všichni Velice zajímavý aktuální rozhovor s členem představenstva společnosti M7 Group, který stojí jistě za pozornost! Článek je uveden na webu týden.cz http://marketingsales.tyden.cz/rubriky/lide/jaromir-glisnik-ze-skylinku-bezplatne-vysilani-je-chimera-dotujeme-jej-vsichni_429344.html |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
@joscerTak OK, toto beru zpět, že jsi najatý nemůžu dokázat ani se o to nebudu snažit, to je mi fakt jedno. Pak tedy trolluješ zadarmo z vlastního přesvědčení ... viz Tvoje reakce - k podstatě mého příspěvku nemáš nic a stáčíš diskuzi na nějaké "vypisování odměn"... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@lanceAle musíš uznat, že pod svým druhým ,,nom de guerre" xtomik je vůči Skylinku mnohem kritičtější...![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkJe fakt, že zadarmo už není nic, mně vadí, že Skylink nabízí základ zadarmo, akorát, že se musí zaplatit servisní poplatek, u ostatních balíčku se platit nemusí. Jenže když zaplatím servisní poplatek, tak už to není zadarmo. Proč nezpoplatní základ, a pak už by byl servisní poplatek zbytečný. Vcelku je to jedno, ale bylo by to serióznější. |
vlcek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
@rs505To myslíš vážně? Docela jsi mě pobavil.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@lanceK podstatě tvého příspěvku jsem neměl nic? A koho jsi tam nařknul? Svatého Petra?Vypsání odměny jen byl logický krok, abych podpořil tvé případné úsilí. Ale konec osobních vzkazů. Nechci skončit, kvůli právě takovému, jako jsi ty, s ovocem v ruce. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkS ovocem v ruce se tady končí, když se upozorňuje na nekalé praktiky Skylinku, ne za chvalozpěv. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkJaký jsou ty nekalý praktiky? Jenom pro info.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
LamceLance jen nezapomeň na to že se trochu změnil trh. Nova a spol uz davno nejsou programy zdarma. Už jsou to normální placené programy. Už si nechají platit za šíření. Už jsou normální placená tv. Jen si kládou podmínku , že musí být v základu. Chápeš. Musíš se obrátit na tv Nova , aby si zase platila sama distribuci. Nevím proč už Skylink nezruší serpo a neudělá základní balíček placený. A uvede to na pravou míru.![]() |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@PoldaSNekalé (neporozumitelné) je jenom to,že neudělal serpopl. už dávno,což je v dnešním tržním hospodářství klasické.Ve skutečnosti je to dobrodějství,v porovnání s ostatní konkurenci,kde se platí x víc a i za komické free kanály![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkTak to jo :DKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
korkoránemáš i nemáš pravdu.dlho som hlavne kvôli kvalite držal skylink a "kopal" za tohoto operátora hlavne kvôli flexibilite ktorú ponúkal - zaplatíš kartou a bežíš za 5 minút s programom ktorý chceš. Potom neplatíš napríklad v lete a na zimu dáš zase nejaký balík. Po 8 rokoch kedy som skoro nepretržite platil nejaký balík od kombi+hbo cez smart, mini+hbo atd atd som nakoniec prišiel k tomuto záveru: - flexibilita je vďaka serpo dávno minulosťou, pretože serpo na mesiac zaplatiť neviem. Takže som vlastne posledné 2 roky neustále platil nejaký balík - všetky výhody a zľavy požerú noví zákazníci, pre stabilných platičov má skylink veľké kulové - balíky skylinku sú dnes postavené tak nezaujímavo že nie sú ani pre niekoho kto sleduje filmy alebo len sport - všetky sú len všehochuť s menej alebo viac programami - takže som zmenil operátora tam, kde je čo pozerať. Kvalita sa tam dotiahla povedzme na 98% skylinku, viazanosť nemusíš tiež len sa treba vedieť zorientovať - moc sa o tom nepíše a balíky no čo ti budem hovoriť - kvôli anglickej lige som si niekedy kupoval satelit, takže ju mám zase. najmenší balík a 12 športových programov, asi dvacka tematických. no čo si viac priať. Nagra funguje lepšie ako irdeto, nahrávanie viacerých programov z rôznych TP s jednou kartou bez problémov, EPG u STV bez divných znakov v technisate a keby si chcel nextku tak je za tretinovú cenu než u pôvodného operátora. za mňa spokojnosť. ![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkDagy2 nebylo lepší přejít k iptv skoro stejna nabídka. Nahrávání bez problémů. A můžeš koukat 4 dny pozpátku. Takže se díváš bez reklam . A když přijdeš k televizí můžeš si pustit co chceš . Ne jenom to co dávají v momentálním čase. Mě až skončí výhodná nabídka ad Skylinku . Tak končím se satelitem a jdu k iptv . Jo archív je archív. V danou chvíli ohodne větší výběr. A bez reklam. |
satman1
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkDříve či později to vypadá že si platforma Skylink bude chtít po spuštění plošného DVB-T2 část "ukousnout" nebo rovnou "spolknout" síť celou.Hodně také tlačí směrem na zpoplatnění DVB-T2 i staronový ředitel ČT Dvořák.Koncesionářské poplatky totiž slouží jen na tvorbu v České televizi. ![]() |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
satman1nie,1/ pretože na IPTV musíš mať v mieste použitia na to postavenú sieť. u mňa taká sieť nie je - kábel by utiahol max 1 tuner+1nahrávanie. optika by zrejme šla ale miestny prevádzkovateľ má svoju TV so svojim rastrom ktorý je kopiou skajlinku a to ešte bez EPG a nikoho do nej streamovať nepustí 2/ u sat mám možnosť kedykoľvek otočiť anténu, vymeniť kartu a budúci rok mať trebárs flix keď bude mať lepšiu ponuku. archív by som si v SK mohol objednať aj bez IPTV, ale na 90% mi to kryje HbbTV resp. nahraté programy v ktorých si môžem listovať 10 rokov dozadu :) |
Dagy2
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkArchív je u IPTV hezká věc, ale po pár dnech nenávratně zmizí. U satu si na svůj HDD nahraju co je libo a podívám se třeba za rok. Ale ono toho tolik k nahrávání stejně není, nějaký reklamní blafy, muzika, sporty a další, to nemá smysl vůbec řešit.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@kaosNormálně na invektivy nereagují, ale tohle mě zkrátka URÁŽÍ. Ani nemám ve zvyku někomu nadávat, ale teď právě jsi ty pro mě ten největší ubožák.Za tohle klidně ovoce snesu. Ale zasloužil by sis ho ty, takže tvůj příspěvek nahlašuji. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkTak to máš smůlu. Já mám net 60 mbA nani žádný problém.(s více přístroji). No já nevím ale hbbtv se určitě nevyrovná tv archívu. 4 dny zpětného zhlédnuti. Nenahradí. A v dnešní době nahrávat. Proč filmy jsou na netu. A naky ten sportovní pořád ti na 30 dní může vpohode stačit. A je jasné že nemůžou držet archív 80 stanic do nekonečna. A internet se da pořídit u nás třeba od mobilnich operátorů. Neomezený a celkem rychlý.u vás určitě něco takoveho taky bude. |
satman1
![]() |
|
satmantřeba seriál "Královna Viktorie" zřejmě není na netu. Naopak nějaké z nových krimi u Primy fungují v HbbTV perfektně.mám možnost 100mb net ale to bych se prvně nedoplatil a po druhé IPTV tam nemuže. Nahrávaní ze SAT-u ještě stále má svoje pozitiva. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkDagy našel jsem ten seriál na netu za pár vteřin. Bydlím v díře a nejdražší ne je u nás 150mb za 600kc já platím za 60mb 380kc . To není moc. Na tu naši díru pod horama . Dál bych ti odkaz na ten seriál ale abych nedostál ovoce. |
satman1
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkSpousta věcí na netu prostě není a nebude, net není TV a nemůže ji ani nahradit. Nehledě na to, že i když to na netu je, tak se někde tentovat se stahováním, mnohdy řešit nekompletní film nebo nekvalitu, to fakt ne.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Fenomén SkylinkPoldas ale přes net funguje už dost iptv (T-Mobile , o2 , digi a další. Vzdit i s internetem dostaneš tv základ zderma. Vpohode nahradí satelitní TV. Už i satelitní TV začínají používat net. Jo doba se mění. pokud nejsi lovec stanic tak vybereš jednoduchou cestou k TV. nemusíš nic nastavovat pripojis box a jedeš. |
satman1
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 46 | |
![]() |
|
![]() |