![]() |
|
Instalace motoru Digipower SG-2100Potřeboval bych poradit od někoho kdo vlastní tento motor a nebo s ním má zkušenosti. Instalace paroboly , motoru a nastavení nulového bodu proběhlo bez problémů i s nastavením pozic. Avšak nastal problém s motorem od nulového bodu 16 východně směrem na západ , motor odmítá na tuto polohu najet , pouze jedede od jmenovaných 16 východně dál na východ. Ručně jej na motoře tlačítkem na západ dostanu , ale pak se okamžitě sám vrátí na nulovou pozici , nepomohl i několikanásobný reset moturu. Děkuji za radu.![]() TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 227 |
![]() |
|
@RTVSATAhoj! Více informací,/jestli je to přes Usals,přijimač ? a třebanastavit elektr."dorazy"a všechno v přijimači,s motorem se nic nedělo,je nový ? Peter ![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
Instalace motoru Digipower SG-2100Motor je sice staršího data , ale u předchozího majitele fungoval přes Usal bez problémů. Teď je ovládán z TV LG 42LW650S , takže každá pozice uložena ručně . Co se týče těch elektronických dorazů , tam zřejmě bude nějaký problém , při snaze je nastavit mi v menu Tv stále vypisuje motor v pohybu i když stojí a nepustí mě do nastavení koncových poloh.![]() TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
![]() |
|
RE: Instalace motoru Digipower SG-2100Vypni usals,přepni na motor,pokud to přijimač umožňuje,pomocí tlač.na ovladači přetoč,pokud nejde je problém v relé.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Instalace motoru Digipower SG-2100reset motora ,nastavit dorazy,skontrolvat F konektor do motora ,sem-tam sa vie uvolnit pri max.horizonte ...mne pomohlo vymenit zlomene F-ko na motore ...![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
Instalace motoru Digipower SG-2100Tak už opravdu nevím co dál - F konektory dotáhnuty a OK ,polohy od cca. 30 stupňů východně do nulového bodu 16 východně lze nastavit bez problémů s Tv avšak od 16 stupňů východně směrem na západ se motor pomocí ovládání z Tv vůbec nepohne a při nastavení koncových pozic píše motor v pohybu , avšak stojí na tom nulovém bodě.Směrem na západ lze motor otočit pouze ručně tlačítkem na motoru , avšak po uvolnění putuje motor zpět na nulový bod.![]() TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
![]() |
|
@RTVSATZkusil bych ho ovládat jiným zařízením, nejlépe sat.receiverem a budeš hned vědět, kde hledat chybu. |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
RE: Instalace motoru Digipower SG-2100při změně směru,stlačit tlačítko na motoru 2x,bacha nejsou jen elektrické koncáky ,ale i manualní,ty se musí odaretovat,ale že by zrovna s nima někdo hýbal,nevím!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@RTVSATahoj ,koukal jsem do manualu,Us to nema.pohraj se s temi dorazy.pozor na tlac.vyp/zap pri nstav. Ostt/West limit,a kdyz motor pred demontazi sel,,,,preji uspech! P, ![]() |
ralp5
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
RE: Instalace motoru Digipower SG-2100Ta TV neumožňuje USALS? Tyhlety motory ruční ovládání nějak nesnášejí, nevím proč, ale moje zkušenost. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Instalace motoru Digipower SG-2100Mě to dělalo podobně, přepnul jsem na USALS a dobré. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
sateliťákTak s té Tv bohužel ovládání USALS nedostanu , ale i tak děkuji .....TV LG 42LW 650S - ZC - 28,5 vých / 23,5 vých / 19 vých / 13 vých / 1 záp
|
RTVSAT
![]() |
|
![]() |