Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

iptv s cz a sk programy

zdravim chci se optat jestli existuje nejaka legalni cesta si zaplatit ceske a slovenske programy ktere by mi fungovaly v zahranici v tv mobilu prosim o radu neptam se na vselijake playlisty ktere vlozim do vlc a pod..hledam legalni cestu dekuji

petrstyle
Registrace: 6/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně

dalko

Znáš to, mládí v pr.. a do důchodu daleko. Je to věc názoru, na dovolený budu jenom rád, když děcka nebudou "čumět na bednu" /jak říká moje tchyně/ a kontakt "so svojimi" si určitě nepředstavuji přes naši TV, kromě toho si rád "od svojich" odpočinu. Možná jsem jenom "negativní" k našim TV, nic ve zlým... :)))

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

geoblokace

@ivovi0 -- chápejte, že dotaz zněl na legální metody. Pokud bude mít Slovenské programy legálně u nás, bude je mít při cestě i v EU, jakmile direktiva bude schválená.

FrBoc
Registrace: 12/2007

streaming

Tak mě napadá jedno řešení - přijímač např. VU+ , zapnout streaming. A do svého přijímače se pak lze připojit odkudkoliv přes internet z Laptopu či tabletu třeba VLC playerem. Vyzkoušené to mám, technicky netriviální, je potřeba si s nastavením pohrát a zajistit zabezpečení- a koneckonců mít i slušné připojení k internetu na obou místech.

FrBoc
Registrace: 12/2007

FrBoc

Souhlas. Zalezi jak byl dotaz myslen, jestli tazateli opravdu jde jen o legalni slovenske internacionaly.

ivovi0
Registrace: 11/2008

@FrBoc

todle je hodne dobry ale nevim jestli bych treba nedostal ban kdyz ty programy v satelitu mam pres card...e

petrstyle
Registrace: 6/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra