![]() |
|
iptv s cz a sk programyzdravim chci se optat jestli existuje nejaka legalni cesta si zaplatit ceske a slovenske programy ktere by mi fungovaly v zahranici v tv mobilu prosim o radu neptam se na vselijake playlisty ktere vlozim do vlc a pod..hledam legalni cestu dekuji |
petrstyle
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 16 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
dalkoZnáš to, mládí v pr.. a do důchodu daleko. Je to věc názoru, na dovolený budu jenom rád, když děcka nebudou "čumět na bednu" /jak říká moje tchyně/ a kontakt "so svojimi" si určitě nepředstavuji přes naši TV, kromě toho si rád "od svojich" odpočinu. Možná jsem jenom "negativní" k našim TV, nic ve zlým...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
geoblokace@ivovi0 -- chápejte, že dotaz zněl na legální metody. Pokud bude mít Slovenské programy legálně u nás, bude je mít při cestě i v EU, jakmile direktiva bude schválená. |
FrBoc
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
streamingTak mě napadá jedno řešení - přijímač např. VU+ , zapnout streaming. A do svého přijímače se pak lze připojit odkudkoliv přes internet z Laptopu či tabletu třeba VLC playerem. Vyzkoušené to mám, technicky netriviální, je potřeba si s nastavením pohrát a zajistit zabezpečení- a koneckonců mít i slušné připojení k internetu na obou místech. |
FrBoc
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
FrBocSouhlas. Zalezi jak byl dotaz myslen, jestli tazateli opravdu jde jen o legalni slovenske internacionaly. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
@FrBoctodle je hodne dobry ale nevim jestli bych treba nedostal ban kdyz ty programy v satelitu mam pres card...e |
petrstyle
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 16 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |