Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Magio Sat

Magio Go už vylepšili?

Asi mesiac mi v Google Chrome poriadne nejde Magio Go. Najskôr mi oznamovalo, že ide v núdzovom režime a posledný týždeň už vôbec. Aj vám blbne? Mám preinštalovať Chrome alebo Magio Go?

Karner
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magio Go už vylepšili?

Máš poslať výhražný e-mail do Telekomu
:)))
Tí neschopáci to riešia už x-tý mesiac a stále to nejde korektne. Rv

Cage
Registrace: 11/2012

od 1.4 čo prešli z Mozily na Chrome funguje magiogo v nudzovom režime...športove stanice nejdu vôbec a normálne stanice idú v nudzovom režime..prehrat idu,ale nejde archív a vela krát sa nedá prepat kvalita obrazu...už mesiac píšu,že pracuju natom a stále nič!neboj sa denne maju 20 stažností...jedine riešenie ak chceš si kupit magiogo box..tam to ide chválabohu dobre všetko..aj digisporty

jožko
Registrace: 7/2016

Našťastie mi Magio Go ide v Mozile, ale nie v Chrome. Prečo mi prestalo ísť v núdzovom režime?

Karner

@Karner

pôjde ti v Mozile,Chrome,Opere..všade..ale to je stále len nudzovy režim!! športove programy ti určute nejdu..skus si pustit digisport v Mozile..ide ti?

jožko

Ja už som so športom skončil a prestal som ho aj pozerať. Konečne mám čas aj na iné veci. Ak vieš, poraď, čo urobiť, aby Magio Go išlo aj v Google Chrome?

Karner

neviem čo musiš urobit,lebo mne to na google chrome ide a nič extra som nerobil...ale ide mi to tak isto ako na mozile alebo opere!!čiže len v nudzovom režime..žiadny športovy program nejde spustit a ostatne programy mi to načíta a spustí ale nejde mi nastavit kvalita obrazu..občas to sekne..nejde archiv atd atd..proste stále stym niečo maju..cele to je len v nudzovom režime..prečitak si telekom forum alebo prispevky od ludi na ich FB...stále všetci čakamé,kedy to konečne spojazdnia...už čakáme od 1.4.2017

jožko

ja mam skylink live tv a to je ine kafe funguje krasne

jony44
Registrace: 1/2017

@jony44

dakujeme za informaciu :) magiogo fungovalo tiež stále krásne este predtym ako nejaky skilinklive vznikol...len teraz od 1.4 prešli z mozily na chrome,tak maju stym stale problemy...a samozrejme 90% má magiogo len pre DIGISPORTY 1,2,3,4,5

jožko

V Chrome mi napíše, že stránka je načítaná, potom otváram stránku a nič neotvorí. V Mozile ide bez problémov. Žeby niečo blokovalo otváranie stránok?

Karner

@Karner

neotvori ti vôbec stránku magiogo.sk??tak potom je problem niekde uteba v pc..skus vymazat Cookies,lebo teraz som to vyskušal na chrome a na stránku sa normalne dostanem aj prihlasim,ale opakujem ide to tam tak isto ako na mozile alebo opere!športove stanice nejdu vôbec spustit a ostatne programy načita aj spusti,ale je to len nudzovy režim..

jožko

Napíše mi, že stránka je načítaná, otvára sa (napr. ČT 1) ale nič sa neotvorí. Mám preinštalovať Chrome alebo Magio GO? Alebo niekde ju odblokovať?

Karner

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra