![]() |
|
Magio Go už vylepšili?Asi mesiac mi v Google Chrome poriadne nejde Magio Go. Najskôr mi oznamovalo, že ide v núdzovom režime a posledný týždeň už vôbec. Aj vám blbne? Mám preinštalovať Chrome alebo Magio Go? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Magio Go už vylepšili?Máš poslať výhražný e-mail do Telekomu![]() Tí neschopáci to riešia už x-tý mesiac a stále to nejde korektne. ![]() |
Cage
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 298 |
![]() |
|
RE: Magio Go už vylepšili?od 1.4 čo prešli z Mozily na Chrome funguje magiogo v nudzovom režime...športove stanice nejdu vôbec a normálne stanice idú v nudzovom režime..prehrat idu,ale nejde archív a vela krát sa nedá prepat kvalita obrazu...už mesiac píšu,že pracuju natom a stále nič!neboj sa denne maju 20 stažností...jedine riešenie ak chceš si kupit magiogo box..tam to ide chválabohu dobre všetko..aj digisporty |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: Magio Go už vylepšili?Našťastie mi Magio Go ide v Mozile, ale nie v Chrome. Prečo mi prestalo ísť v núdzovom režime? |
Karner
![]() |
|
@Karnerpôjde ti v Mozile,Chrome,Opere..všade..ale to je stále len nudzovy režim!! športove programy ti určute nejdu..skus si pustit digisport v Mozile..ide ti? |
jožko
![]() |
|
RE: Magio Go už vylepšili?Ja už som so športom skončil a prestal som ho aj pozerať. Konečne mám čas aj na iné veci. Ak vieš, poraď, čo urobiť, aby Magio Go išlo aj v Google Chrome? |
Karner
![]() |
|
RE: Magio Go už vylepšili?neviem čo musiš urobit,lebo mne to na google chrome ide a nič extra som nerobil...ale ide mi to tak isto ako na mozile alebo opere!!čiže len v nudzovom režime..žiadny športovy program nejde spustit a ostatne programy mi to načíta a spustí ale nejde mi nastavit kvalita obrazu..občas to sekne..nejde archiv atd atd..proste stále stym niečo maju..cele to je len v nudzovom režime..prečitak si telekom forum alebo prispevky od ludi na ich FB...stále všetci čakamé,kedy to konečne spojazdnia...už čakáme od 1.4.2017 |
jožko
![]() |
|
RE: Magio Go už vylepšili?ja mam skylink live tv a to je ine kafe funguje krasne |
jony44
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 181 |
![]() |
|
@jony44dakujeme za informaciu :) magiogo fungovalo tiež stále krásne este predtym ako nejaky skilinklive vznikol...len teraz od 1.4 prešli z mozily na chrome,tak maju stym stale problemy...a samozrejme 90% má magiogo len pre DIGISPORTY 1,2,3,4,5 |
jožko
![]() |
|
RE: Magio Go už vylepšili?V Chrome mi napíše, že stránka je načítaná, potom otváram stránku a nič neotvorí. V Mozile ide bez problémov. Žeby niečo blokovalo otváranie stránok? |
Karner
![]() |
|
@Karnerneotvori ti vôbec stránku magiogo.sk??tak potom je problem niekde uteba v pc..skus vymazat Cookies,lebo teraz som to vyskušal na chrome a na stránku sa normalne dostanem aj prihlasim,ale opakujem ide to tam tak isto ako na mozile alebo opere!športove stanice nejdu vôbec spustit a ostatne programy načita aj spusti,ale je to len nudzovy režim.. |
jožko
![]() |
|
RE: Magio Go už vylepšili?Napíše mi, že stránka je načítaná, otvára sa (napr. ČT 1) ale nič sa neotvorí. Mám preinštalovať Chrome alebo Magio GO? Alebo niekde ju odblokovať? |
Karner
![]() |
|
![]() |