![]() |
|
Komerční pauza při hokejovém přenosuTeď mě tedy naše ČT pěkně namíchla, sleduji hokej Finsko vs. Švýcarsko. Vyloučení Fina těsně před koncem a z přesilovky po uplynutí komerční pauzy je 13 sekund pryč. Osobně mi to časté nasazování "Komerční pauzy" začíná vadit a to, že dávají přednost reklamě na ztopoření před vysíláním důležitých chvil z hokeje...palec pro ČT dolů![]() ![]() |
frigo13
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 80 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
@frigo13Reklamy jsou důležité, ať jich je více! Pokud chceš sledovat zápas bez přerušení a v nejlepší kvalitě tak nejlepší je si koupit lístek a jít na hokej osobně. Dnes jsem sledoval Giro na Rai 2 a reklamy každých 5min po 30sek. Se nedá nic dělat. Sport je drahá zábava... Ale mě to teda nevadí. Beru to jako standard.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
frigo13Ty ako platiteľ koncesie sa môžeš sťažovať akurát u ČT ,sem to darmo dávaš na sklo![]() VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuV jednom má pravdu frigo,je pořeba lépe hlídat stopáž |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosu--potřeba-- |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuA to naštěstí dá ČT komerční break jen během přerušení hry.To bych neviděl jako problém.Štve mě Eurosport při závodech motorek nebo aut,v zimě pak při biathlonu..to reklamou přerušují i samotné závody. Během cca 25 minutového závodu superbiků 2krát i 3krát! Zlatá ČT! |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuTy reklamy snad nevadí jenom lidem,co zadávají reklamy své firmy do televize,nebo majitelům reklamních agentur. Jinak normální člověk s tím nemůže souhlasit. Podle toho,jak líčí poměr reklam a sportovního přenosu Franck u RAI, tak to je reklamní hnus.Asi je na tom ta RAI finančně tak špatně,že ji nic nezbývá. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuA může být i hůř. Kdo byl v USA, nebo Kanadě, a pustil si tam kabelovku, rád vzpomínal na relativní minimum reklam v našem vysílání.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@ALEXCZRai ma příjem v bilionech, špatně na tom opravdu není . Ale chce mít ještě více peněz a je to tak v pořádku. Kapitalismus!Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@konasPřesně tak, jenže Američani ale i Italové a západní svět jsou už na to zvyklí, vy jste asi pořád jednou nohou za oponou. Jinak si to nedokážu vysvětlit.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckOno i před oponou není vše ok![]() |
radek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 452 |
![]() |
|
@radek1Tak to určitě, ale reklamy už se tam fakt neřeší...![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuŽe se ještě nenaučili tu fintu, co jsem viděl ve Španělsku. Během reklamy se obrazovka rozpůlila a v jedné polovině jel dál přenos a na druhé polovině reklama. Divák o nic nepřišel a reklama byla odvysílána.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@omar3Dělá to více televizí,viděl jsem to i u Němců.Je ale otázka,jestli je to věcí televize nebo si zadavatel reklamy může vymínit reklamu na celou plochu obrazovky.To by mě docela zajímalo. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
@omar3No však tak to dělá přesně Rai už od 80 let.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@sigurZadavatel dá požadavek a záleží na té tv zda mu jej splní.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@sigurOno je to jinak. Máš klasické spoty za pevně daný ceník. Pak ale ta televize má možnost si nastavit ceník pro konkrétně zvolený moment. Prostě v praxi to vypadá tak, že televize vyšle požadavek a řekne v 15:30 kdy bude scházet 10km do cíle a tudíž se na přenos dívá více lidí než třeba na začátku, dáme možnost reklamy za 20.000 euro. No a kdo chce tak si ten reklamní čas koupí.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuSi nestěžujte na reklamy a buďte rádi,že Vám manželka v důležitých momentech sledovaného sportu nevypíná někde za rohem přes mobil aplikaci tv.![]() Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 100 |
![]() |
|
@konasOno je to všechno trochu zdeformované.U nás v postkomunistických zemích,kde důchodce má měsíčně zaplatit jednu desetinu svého důchodu za televizní programy a přitom ještě sledovat otravné reklamy - tak to by naštvalo i francka.Taky bych jinak mluvil,kdybych dal za kabelovku se stovkami programů i s reklamami přiměřenou výši poplatku. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosu79 kaček u Skylinku je desetina důchodu? :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuSú aj feedy na tieto MS má niekto skúsenosť ? |
hrenss
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 337 |
![]() |
|
@PoldaSSkylink nemám,ale ten "Komplet" se té desetině hodně blíží. Za těch 79,- si to skoro všechno mohu nasát z DVB-t. |
ALEXCZ
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuZa 79 si z DVB-T vezmeš leda 3 HD programy ČT. Zbytek SD mazanice, což osobně za ekvivalent nepovažuju. Ale třeba to někomu fakt stačí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@PoldaSA to ještě ty tři HD CT zdaleka ne všude nebo s monstrem na střeše.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@PoldaSKdyž si dáš Německé SD, tak se to kvalitou vyrovná našim HD. Tak kde jsme? |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuTo nevyrovná, SD zůstane mazanicí, ty chybějící body prostě nejsou. Navíc se bavíme o CZ stanicích, teda aspoň já ano :-)Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |