![]() |
|
Komerční pauza při hokejovém přenosuTeď mě tedy naše ČT pěkně namíchla, sleduji hokej Finsko vs. Švýcarsko. Vyloučení Fina těsně před koncem a z přesilovky po uplynutí komerční pauzy je 13 sekund pryč. Osobně mi to časté nasazování "Komerční pauzy" začíná vadit a to, že dávají přednost reklamě na ztopoření před vysíláním důležitých chvil z hokeje...palec pro ČT dolů![]() ![]() |
frigo13
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 80 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
@ALEXCZAlex, a ty si myslíš, že v Itálii to máme za pár euro?? No ano, nabídka je sice lepší, ale taky si za to chtějí pěkně zaplatit. Příklady: já satelit nemám, protože ho mít nemůžu, ale otec má už několik let Sky a balíčky Cinema a Sport. Měsíčně platí 90euro. Sice má úplně vše od Serie A po Premiere + Primafila Cinema, ale zadarmo to fakt není. Já to mám levnější, mám Mediaset Premium přes dvbt a dvbt2 a platím 20euro, nicméně mám taky o mnoho menší nabídku. I když Serii A mám celou.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuOtec má asi 15 sportovních kanálů pod hlavičkou Sky a Fox + Eurosport, já mám 5 pod hlavičkou Mediasetu a Eurosport. Filmový má otec parádní, až mu to závidím. Asi 10 pod hlavičkou Sky + dalších 10 od Fox a asi 10 až 15 Primafila včetně HD a UHD.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuAle oproti mě má otec nevýhodu, že nemůže přijímat stanice které jsou zdarma v dvbt, protože nevysílají přes Sky, takže to musí kombinovat s dvbt. Já to mám všechno dohromady.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckNedovedu si představit přenos opery a do toho vrazit reklamu. |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuUniká vám podstatná věc, že tu komerční přestávku nenasazuje Česká televize a vlastně vůbec žádná televize! Ta je "nasazena" pořadateli na úpravu ledu a závisí jen a jen na televizích, co si v té chvíli odvysílají! Tedy frigo13 tou větou "Teď mě tedy naše ČT pěkně namíchla,..." jen dokazuje, že netuší, která bije! Když ale ono nadávat na ČT je tak "IN", že? Když to může dělat preziden a vicepremiér, tak proč by si nepřisadil kdekdo! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
@TondachPokud by se upravoval led, trvalo by to podstatně déle,než reklamní přestávky.Takže hokej se řídí podle nenažraných televizí a ne televize podle hokeje. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@ALEXCZPřesně tak.Uprava ledu je nesmysl.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@sateliťákTak samozřejmě opera se nepřerušuje reklamou. Jsou pořady, ve kterých Rai nevysílá reklamu vůbec. Např. dětské pořady, náboženské pořady, koncerty na Rai 5 apod. Rai 5 nevysílá reklamu vůbec, ani mezi pořady.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@ALEXCZ a hoboNemáte pravdu, ale vyvracet vám to, je úplně zbytečný! Koukejte se pořádně na ty kluky s hrably a kbelíky, kteří tam o těch pauzách vlezou a nemelte hlouposti! |
Tondach
![]() |
|
Tondach,to chce klid.Úprava ledu nerovná se komerční přestávka.Tomu by se říkalo když už tak "technická" přestávka.To,že dnes televize zařazuje komerční přestávku je na základě smlouvy mezi televizí a zadavatelem reklamy.Prostě byznys. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuTo nic není jak se díváte na tuto situaci kanál Nova sport1 jsem si musel zaplatit u skylinku k vůli tĕm závodům MOTOGP a při závodech MOTOGP tam dávají často reklamu to nepochopím |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuSamozřejmě nikdo Českou televizi nenutí, aby ve chvíli všeobecné komerční přestávky, která je v poslední době běžná dvakrát za třetinu i v extralize, vysílat reklamu do éteru. Signál ze stadionu je stále k dispozici, tak může televize klidně odvysílat hošíky, jak uklízejí led v místech, kde se předpokládá největší náno ledové tříště. A tím zajistit, aby divákovi neuniklo nejbližší vhazování.Ale proč by vlastně Česká televize nějakou tu reklamu neodvysílala, že? Byla by sama proti sobě. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@pinokioPři Moto GP na Novasportu to ještě jde...dávají jen jeden reklamní blok během samotného závodu.Naproti tomu třeba superbiky na Eurosportu jsou tragedie..závod 30-40 minut-2,3 reklamní bloky! |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuOno jde hlavně o to, že v těch komerčních pauzách se zopakují 2-3 zpomalené záběry zajímavých částí hry, o které člověk tím pádem přijde. Ale na streamech MS HOKEJ 1 a MS HOKEJ 2 je to celé bez reklam, proto, pokud mám možnost, koukám na to na netu.. |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
@TondachKomerční přestávka je doslovný překlad pro činost kluku s hrably a kbelíky.![]() ![]() |
hobo
![]() |
|
@TondachStokrát důležitější než lítat s kbelíky jakože se upravuje led je odvysílat ty reklamy.Led se upravuje o přestávkách a to trvá podstatně dýl, než při komerčních přestávkách.Taky si všimni,že komerční přestávka je často brzo po zahájení třetiny,kdy led ještě nenní potřeba upravovat.Ale to všechno určitě víš,ale meleš si své nesmysly. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
@ALEXCZNení pravda, že je brzo po zahájení třetiny. Komerční přestávka je většinou vsunuta po 6. a pak 13. minutě. Samozřejmě podle přerušení hry. To může komerční přestávku i značně posunout, ale ne k začátku třetiny.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscer"Signál ze stadionu je stále k dispozici, tak může televize klidně odvysílat hošíky, jak uklízejí led v místech, kde se předpokládá největší náno ledové tříště. " ......přesně to se někdy stane! proto jsem to taky napsal! |
Tondach
![]() |
|
@hoboTo komerční přestávka tam píše jen Česká televize! Jiné televize to nazývají jinak! Ve skutečnosti na stadionu ti kluci s kbelíky na ledě jsou! Pak kdo tady plácá hlouposti! |
Tondach
![]() |
|
@TondachHobo to třeba myslel tak, že komerční je to ne proto, že je možnost odvysílat reklamu, ale že ten úklid ledu mají ti hošíci na komerční bázi, tedy jsou za to placeni.![]() Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@TondachVšak vlákno bylo založeno o CT nebo ne?A co tam píšou jiné TV pro zajímavost?Snad uprava ledu?![]() |
hobo
![]() |
|
@frigo13to samé se stalo dneska při zápase USA - Finsko na německém Sport1, po ukončení reklamy už bylo odehráno snad 15 sekundDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuMimochodem, teď jsem četl, že Rai prodává spoty v Giru za 271.000euro za 15 sekund!Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuVčera to bylo vidět při první komerční přestávce při utkání mezi Kanadou a Ruskem! Reklama skončila o něco dřív a z ledu zrovna odjížděli dva kluci s hrably a vědry .... pak, že nejde o úpravu ledu! To jste měli zbytečných řečí! |
Tondach
![]() |
|
@Tondachúprava ledu se začala dělat až po tom co zavedli reklamní pauzyDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |