Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Komerční pauza při hokejovém přenosu

Teď mě tedy naše ČT pěkně namíchla, sleduji hokej Finsko vs. Švýcarsko. Vyloučení Fina těsně před koncem a z přesilovky po uplynutí komerční pauzy je 13 sekund pryč. Osobně mi to časté nasazování "Komerční pauzy" začíná vadit a to, že dávají přednost reklamě na ztopoření před vysíláním důležitých chvil z hokeje...palec pro ČT dolů Rv :( .

frigo13
Registrace: 1/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

@fpsfps

Je to marný, je to marný, je to marný!

Tondach
Registrace: 3/2004

RE: Komerční pauza při hokejovém přenosu

včerejší tenisový zápase na French Open Alexandrova E. vs. Plíšková Ka. nedávali na ČT, takže jsem na to koukal na Euro Sport 2, a snad po každém gemu byla reklama po kterém se vrátili pozdě, vždy už byl odehrán jeden fiftýn, bylo to až neuvěznitelné jak se komentátor stále dokola omlouval

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008

@fpsfps

Jeď do Paříže, a dívej se online, není to nic složitého ani drahého neb reklama vládne světem, sám jsem byl v Paříži asi před měsícem

matchboxx
Registrace: 9/2012

@matchboxx

Neříká se tomu hraběcí rada?

son
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra