, sekce: Pořady v televizi |
|
Komerční pauza při hokejovém přenosuTeď mě tedy naše ČT pěkně namíchla, sleduji hokej Finsko vs. Švýcarsko. Vyloučení Fina těsně před koncem a z přesilovky po uplynutí komerční pauzy je 13 sekund pryč. Osobně mi to časté nasazování "Komerční pauzy" začíná vadit a to, že dávají přednost reklamě na ztopoření před vysíláním důležitých chvil z hokeje...palec pro ČT dolů |
frigo13
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 90 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
|
|
@fpsfpsJe to marný, je to marný, je to marný! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
|
|
RE: Komerční pauza při hokejovém přenosuvčerejší tenisový zápase na French Open Alexandrova E. vs. Plíšková Ka. nedávali na ČT, takže jsem na to koukal na Euro Sport 2, a snad po každém gemu byla reklama po kterém se vrátili pozdě, vždy už byl odehrán jeden fiftýn, bylo to až neuvěznitelné jak se komentátor stále dokola omlouvalDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
|
|
@fpsfpsJeď do Paříže, a dívej se online, není to nic složitého ani drahého neb reklama vládne světem, sám jsem byl v Paříži asi před měsícem |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 554 |
|
|
@matchboxxNeříká se tomu hraběcí rada? |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 361 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|