Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink na mobil (aplikace) - funkční !

Skylink mě konečně mile překvapil, když teď v době hokeje a nepřítomnosti u běžné TV (zvláště odpoledne) jsem se rozhodl po dlouhé době opět oprášit aplikaci na Android od Skylinku (dříve fungovala jen v "domovské síti"). Stáhla se mi nová aktualizace i s inovovaným logem společnosti, připojil jsem se na WiFi - a nastalo nevídané překvapení - nabídlo mi to seznam programů, neptalo se to na připojení - program normálně běžel - zkoušeno na více sítích. Že by Skylink konečně překvapil a něco dotáhl k funkčnosti. Je pravda - za ty peníze co jim platím, tak ... R^

Warpik
Registrace: 9/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink na mobil (aplikace) - funkční !

Souhlasím je to super R^

lukasoliwa
Registrace: 8/2015

W009

Co znamena W009 vyhladavanie prijmaca neuspesne. Prihlasenie do apk je ok ale neide prehravanie. Dakujem za odpovede

lza
Registrace: 1/2007

@lza

zas nějaké formality

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Iza:
Dáváš "přehrát na STB", proto Ti to nejde. Předpokládám, že nemáš STB. Musíš dát tuším "sledovat"

TDHenry
Registrace: 3/2010

Potvrzuji, že funguje a moc pěkně.
Jen jsem měl problém s aktivací služky SkylinkLiveTV v internetové samoobsluze. Psalo mi to, že nelze na dané kartě aktivovat. Nicméně přesto přišel potvrzující email a funguje ;)

.................

kaspi
Registrace: 1/2006

Prehrat stb

A kde by som to mal davat? Nefunguje to na xiaomi redmi note,android 5,0. Spustaniu rovnako na oneplus, lenovo sony a tam to funguje. Poradi niekto?

lza
Registrace: 1/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra