![]() |
|
Seriálové novinky Rai - Sky ItaliaSky Italia začne příští rok natáčet zbrusu nový seriál který má být spin offem seriálu The Young Pope. Nová série se má jmenovat The New Pope a Sky slibuje opět mezinárodní obsazení a podle vyjádření režiséra Paola Sorrentina má být série mnohem více zábavnější. Seriál se bude natáčet v koprodukci s americkou HBO.A teď novinka, která je opravdu čerstvá a víte to jako jedni z prvních, zpráva zatím není oficiální; Rai chystá natáčení prvního opravdu hororového seriálu který nemá v Evropě obdoby a to jak dějem, tak i rozpočtem. Název se ještě neví, ale seriál má být postapokalyptický na motivy slavného The Walking Dead. Zatím se ještě neví, zda "přeživší" budou bojovat proti zombie či mimozemské invazi která zahubí 90% světové populace. Podle produkční společnosti Rai Fiction bude seriál velice náročný jak na natáčení tak i finančně, protože se bude natáčet na různých místech světa. Kromě Itálie také v Německu, Africe, USA, ale i třeba v Japonsku a také bude náročný na masky a speciální efekty. Navíc se mnoho scén bude natáčet v jinak velmi rušných městech ze kterých ale tvůrci udělají města duchů. Na scénáři by měli spolupracovat hororový mistr Dario Argento a jeho americký kolega George A. Romero, který se proslavil zombie filmy a s Dariem Argentem spolupracovali na slavném hororu Úsvit mrtvých z roku 1978. Seriál by měl vzniknout v koprodukci Rai, ZDF a TVE. Rai počítá s tím, že na tento projekt padne okolo 300 milionů eur, což podle produkční společnosti Rai Fiction nemá v Evropě obdoby. S Německou ZDF Rai nedávno spolupracovala i na seriálu Komisař Maltese, který je spin offem slavného seriálu Chobotnice. Maltese si svoji světovou premiéru již odbyl v minulých dnech na Rai 1 a to s velkým diváckým úspěchem. Brzy jej odvysílá i ZDF. Zdá se, že Rai i Sky do toho praštili! :) A z jiného soudku: 12.6.vystoupi v Praze zpěvák Andrea Bocelli, celý koncert bude exkluzivně natáčet Rai a odvysílá jej na kanálu Rai 5 o Vánocích. Tady je v předpremiéře začátek seriálu Komisař Maltese: http://www.raiplay.it/video/2017/05/Maltese---Anteprima-ecef71e2-f7a7-434c-9493-3ab64cca9e37.html Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Seriálové novinky Rai - Sky ItaliaNedávno v rímskom denníku Il Tempo bol článok o problémoch v RAI (vysoké honoráre, vysoké platy moderátorom...) a tu odrazu investícia 300 mega do podivného projektu.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@CrescenzioO honorářích jsem psal také informace, můžeš si ho najít v diskuzích. Já naopak chválím Rai že se pouští do velkých projektů. Za poslední dobu natočila spoustu výborných seriálů. 300 mega je hodně, ale bohužel, bez peněz to nepůjde.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckČo je to za kanál Rai Tech ? , Ktorý vysiela na internete na ich webovej stránke ?Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 889 |
![]() |
|
@Zetor25Rai Teche není kanál jako takový. Je to dceřiná společnost která spravuje archív Rai. Oni to mají totiž rozdělené:Rai Cinema (produkce a distribuce filmů) Rai Fiction (produkce tv filmů a seriálů) Rai Com (zajišťuje mezinárodní spolupráci) Rai Way (zajišťuje technickou podporu) Rai Eri (produkce a distribuce knih) Rai Teche (správa tv archívu) Rai Ragazzi (produkce a výroba pořadů pro děti) Rai Cultura (produkce a výroba kulturních pořadů) Rai World (zajišťuje vysílání do a pro zahraničí) Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Seriálové novinky Rai - Sky ItaliaA ještě je Rai Pubblicita, je to nová společnost která zajišťuje pro Rai reklamu, sponzory apod.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckĎakujem za info , nevedel som o tom , aj tak si myslím že Rai je najlepšia verejnoprávna televízia v Európe aj na počet kanálov a na to čo vysielajú sú fakt dobrý , aj keď je pravda že polovica vysielacieho času Rai 1,Rai 2 a Rai 3 sú samé reality šou a spravodajských blokov hlavne na Rai 3 tak sa to dá pozerať![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 889 |
![]() |
|
@Zetor25Já si to myslím také. Nebudu samozřejmě srovnávat s malými zeměmi, ale oproti Německu nebo Francii je Rai n1 a to jak výrobou pořadů, tak i kvalitou. Nedávno o tom vyšel i článek v novinách, že Rai byla mezinárodní kritikou velmi dobře chválena. Samozřejmě, že všem divákům se nezavděčiš, ale Italové by si neměli na nic stěžovat. Všeobecně. Nevím, jestli ses díval ve čtvrtek večer na Rai 2 byla tam nová show se skvělou imitatorkou Virginia Raffeale. To studio co postavili nemá chybu. A to jak architektonicky tak i technicky. Prostě design made in Italy se nezapře. Tady je malá ukázka z té show. Bude opět příští středu ve 21:10.https://youtu.be/KBXdXUnSDCE Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
Rai 1,Rai 2,....Díky franck ... nádherná ukázka!Naši operátoři italským programům nevěnují dostatečnou pozornost,takže si můžeme jen postesknout. Osobně mám celou nabídku na svém satelitu,ale jak se tak optávám,co ostatní chytají,jen se nestačím divit,že italské stanice opomíjejí. No škoda,ale s tím asi nic nenaděláme. |
Kordd
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 229 |
![]() |
|
@KorddTy já bych ani neřekl. Co jsem tady na fóru už nějaké dva roky dostal jsem desítky dotazů na Tivusat a všeobecně italské programy. Znám i mnoho Čechů co je má. Samozřejmě že vždycky budou u Čechů vítězit Němci, Rakušani, Maďaři... Zase naopak Francouzi, Španělé dají přednost Italům. To je ale normální. Vrána k vráně jak se říká. Ale je pravda, že už pár lidí mi řeklo, že od té doby co sledují italské kanály, vidí rozdíl v kvalitě. Ono teda stačí sledovat i Německé kanály a vidíš rozdíl, ale Italové se s tím víc vymazlí...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Seriálové novinky Rai - Sky ItaliaVeru TivuSat super platforma. Väčšinou sledujem iba to![]() VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
@ValtoTeď mi psal do pm pan, který chce Tivusat pro vnučku která se učí italsky.... Docela zájem, už mi napsalo soukromě hodně lidí.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Seriálové novinky Rai - Sky ItaliaA čo s tým robíš? Pokiaľ viem, do zahraničia je to na čierno?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 620 |
![]() |
|
@peterskNení to načerno. Pokud je karta v pořádku aktivována na Italského občana, tak je vše ok. Ty si myslíš, že Rai a Mediaset neví, že je spoustu lidí, co mají Tivusat i v zahraničí?? Nezapomeň, že Tivusat šíří POUZE bezplatné kanály, takže to ty televize neřeší.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckPoužívanie karty mimo Talianska je na čierno, nie?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskNení, pokud je ten, kdo kartu aktivuje zapsán do seznamu AIRE a řádně platí poplatky, tak mohou TivuSat sledovat kdekoliv v EU. Nelegální by bylo, pokud by karta byla aktivována na někoho, kdo neplatí koncesionářské poplatky. Pak by karta mohla být zablokovaná.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckNetrep. Kartu Tivusat nemôžeš používať mimo Talianska. Ostatné veci, čo tu spomínaš je len Tvoja úvaha.![]() ![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskPřímo z Rai mi napsali, že můžu používat kartu i v EU. Pouze si ověřili, že jsem zapsaný v AIRE. Já Tivusat používám v Brně. Pro Tebe by byla nelegální. Protože nejsi Ital atd. Ale pokud je karta psaná na Itala a splňuje další podmínky je vše ok. Nicméně jedná se o bezplatnou službu, takže nejde ani zjistit, odkud se na Tivusat díváš.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
![]() |