![]() |
|
Relaxační programV dnešní hektické době si člověk musí psychicky odpočinout.Existuje řada kvalitních programů,které nic nestojí a i tím uklidňují.Někdo sleduje pletení nekonečně dlouhé šály,jiný poslouchá zpěv ptáků, a další třeba cvičení jógy nebo praskání ohně v krbu(acestream 15c6969a47fc68664b12f9122e3e26bda533a95a) Určitě pomůže i mnohým z vás![]() |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Relaxační programAno, občas je potřeba vypnout. Já si teda nejvíc odpočinu k večeru kdy je ještě světlo, ale už zapadá slunce, sednu si na skoro prázdnou pláž, ale ne na ručník, na písek, abych měl kontakt se zemí a třeba dvě hodiny sleduju a poslouchám moře, anebo si sednu /lehnu na balvan a nechám se jemně omývat vlnami. Ale to jde jen v létě logicky. V tu chvíli mě nic nenaštve...Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Relaxační programOd kdy praská oheň?? Nebude to spíš dřevo?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Relaxační programTaky se říká,že ptáci zpívají - nebo to není zpěv?? Těch lidí,co potřebují relaxaci, asi bude hodně![]() |
jerzy
![]() |
|
@franckano...milujem lezat na pieskovej plazi len tak, bez ludi, bez plaviek, jednoducho LEN TAK. naposledy na SKYROSE sme si podobnych slasti dozicili nadmieru, pretoze grecke ostrovy poskytuju neuveritelny pocet krasnych mini beach, na ktorych sa clovek moze citit ako robinson. alebo grecka LICHADONISIA, to je raj...inak takuto pohodicku si natocim vzdy a potom v zime na svk pozeram, svoje cca 60min. relax zabery z beaches. jednoducho necham fotokameru zapnutu na neorganizovanej plazi a v zime obcas pustim v telke...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Jo jo, Řecké ostrovy jsou krásné. Ale na mě je Řecko moc daleko, raději zajedu na Capri, Sardinii nebo Elbu. Já teda nahej být nemůžu, protože to je v Itálii zakázaný a i kdyby nebylo, asi bych se úplně neuvolnil.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Relaxační programAle já se dokážu i uvolnit třeba procházkou po historickém centru. Třeba výlet do Florencie, Benátek, to je krása. No lidí je tam fakt hodně, ale naučil jsem se je přehlížet a vnímám jen tu historii, atmosféru, z těch historických budov jde energie, ve směs pozitivní. A když si představíš, že to jsou díla velikánů jako Michelangelo, Brunelleschi, Da Vinci, Raffaello...tak to nemá chybu... Na to si musíš doslova sáhnout.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Relaxační programPtáci zpívají, někteří moc krásně. Ale oheň opravdu nepraská:)Ale když si muže Anna K říkat zpěvačka, tak proč by nemohl oheň praskat:) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Relaxační programAnnu K. bych nechal žít.Samo sebou,že praská hořící dřevo.Poeticky např.-http://www.cesky-jazyk.cz/slohovky/liceni/ohen-v-krbu.html#axzz4he13AWlI nebo http://www.tchibo.cz/dvd-ohen-v-krbu-p400077141.html nebo http://www.samsung.com/cz/experience/tv/smarttv/aplikace-krb.html |
jerzy
![]() |
|
RE: Relaxační programKed si novodoby "spevaci" môzu hovorit spevaci, tak kludne môze praskat aj krb. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 650 |
![]() |
|
@jerzyHodně jsem změnil názor,po osobním kontaktu s ní,když zvládla její nemoc a řekl bych,že miliony lidí zpívají hůř než ona (s holou hlavou) |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@jerzyJá jsem si oblíbil program Natura,s jeho tisíci variacemi.Na spaní je dobrý radiový šum,v pásmech bez komunikace |
korkoran
![]() |
|
RE: Relaxační programCo tím chtěl autor říci!![]() |
janys
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
@janyskludne si mohol napisat ci poznas niejaku relax televiziu, ktora vysiela na orbite FTA. nieco podobne ako trebars kedysi MY.ZEN TV, teraz je vsak CRYPT...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
na ilustraciuviac ako hodinova nahravka RELAX TELEVIZIE myzen.tvhttps://www.youtube.com/watch?v=hFC1XWo_-qE pozna niekto nieco podobne na orbite FTA? Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
jerzyPresne ako piše jerzy v prvom prispevku a v poslednej vete.👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
@korkoranmôžeš upresniť "Natura" - satelit? web? |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
@mmcnatura.exe,je program,který využívá v malé míře fsychowolkmanie,s podprahovými zvuky a vybracemi,včetně všech možných přírodních zvuků,deště,moře,potoky,ptáci,žáby hudebních nástrojů,harfy,klavír,panova fléte a nevím co ještě.S ohromnou možností stimulace a přispůsobení.Nemá optickou stimulací podvědomí,ale to ostatní 100 x víc než psychowalkman(za těžké prachy) |
korkoran
![]() |
|
@mmcDej v PM telefon,já ti to pustím s průvodním slovem a možná najdu i komplet instalačku i s návodem v Pc |
korkoran
![]() |
|
@mmc@mmc -napiš mi do centrumu,kompletní zip jsem našel a je to bomba,včetně jednotlivých prográmků na různé lidské stavy.psyché,tělesné a náladové potřeby |
korkoran
![]() |
|
Relaxační programTeď jsem to hodil do google a bezpečný je jen tento odkaz:http://natura-sound-therapy.win7dwnld.com/download-new-version/ Ale mě to běží i ve W10 |
korkoran
![]() |
|
RE: Relaxační programO každém si i ostatní (nejen já)můžou udělat úsudek z jeho reakcí v diskusi.Já bych reagoval na nejhorší a pak na nejlepší příspěvek.Pokud praská krb(a ne v krbu),je to problém pro odborníka -třeba statika![]() ![]() |
jerzy
![]() |
|
@jerzyNatura Sound Therapy 3.0Program je schopen imitovat, a podle mého soudu velmi věrohodně, zvuky mořských vln, bublajícího potoka, bouřky a lesa v noci. Natura Sound Therapy umožňuje spustit jakýkoliv zvuk samostatně, tak i volit libovolnou kombinaci, kdy intenzita každého výstupu je samostatně regulovatelná. Výsledný zvuk, jehož variabilita je díky popsaným možnostem velmi široká, pak může každý "vyladit" dle svých představ. To ale není vše. Program umožňuje za použití kvalitních stereofonních sluchátek využít i tzv. "Brainwave Synchronizer", tedy působit a ovlivňovat zvukem v pásmu cca 1 až 30Hz samotný mozek člověka. U těchto frekvencí, které jsou dále členěny na čtyři skupiny, jsou uváděny při jejich aktivaci sféry působení: DELTA - hluboký spánek, jasné snění THETA - rozjímání, hluboká relaxace, zvýšená paměť ALPHA - pozitivní myšlení, zvýšená schopnost učení BETA - vysoká ostražitost a koncentrace |
korkoran
![]() |
|
@jerzyMůj Pc(nebo ruce)nepobere(ou) celý rar,zkoušel jsem ho poslat kamarádům-a nic |
korkoran
![]() |
|
@jerzyty mas myzen.tv na 9E, teraz FTA? kedysi davno, som par nahravok FTA urobil... nieje v sucasnosti nahodou, tato tv stanica crypt?Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Je to tam v kódu - proto jsem uvedl acestream z kabelovky. |
jerzy
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |