Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Relaxační program

V dnešní hektické době si člověk musí psychicky odpočinout.Existuje řada kvalitních programů,které nic nestojí a i tím uklidňují.Někdo sleduje pletení nekonečně dlouhé šály,jiný poslouchá zpěv ptáků, a další třeba cvičení jógy nebo praskání ohně v krbu(acestream 15c6969a47fc68664b12f9122e3e26bda533a95a) Určitě pomůže i mnohým z vás :)

jerzy
Registrace: 7/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Relaxační program

Ano, občas je potřeba vypnout. Já si teda nejvíc odpočinu k večeru kdy je ještě světlo, ale už zapadá slunce, sednu si na skoro prázdnou pláž, ale ne na ručník, na písek, abych měl kontakt se zemí a třeba dvě hodiny sleduju a poslouchám moře, anebo si sednu /lehnu na balvan a nechám se jemně omývat vlnami. Ale to jde jen v létě logicky. V tu chvíli mě nic nenaštve...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Od kdy praská oheň?? Nebude to spíš dřevo?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Taky se říká,že ptáci zpívají - nebo to není zpěv?? Těch lidí,co potřebují relaxaci, asi bude hodně :) http://ice6.abradio.cz/relax-morning-birds128.mp3

jerzy

@franck

ano...milujem lezat na pieskovej plazi len tak, bez ludi, bez plaviek, jednoducho LEN TAK. naposledy na SKYROSE sme si podobnych slasti dozicili nadmieru, pretoze grecke ostrovy poskytuju neuveritelny pocet krasnych mini beach, na ktorych sa clovek moze citit ako robinson. alebo grecka LICHADONISIA, to je raj...inak takuto pohodicku si natocim vzdy a potom v zime na svk pozeram, svoje cca 60min. relax zabery z beaches. jednoducho necham fotokameru zapnutu na neorganizovanej plazi a v zime obcas pustim v telke...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@bohus31

Jo jo, Řecké ostrovy jsou krásné. Ale na mě je Řecko moc daleko, raději zajedu na Capri, Sardinii nebo Elbu. Já teda nahej být nemůžu, protože to je v Itálii zakázaný a i kdyby nebylo, asi bych se úplně neuvolnil. :))

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Ale já se dokážu i uvolnit třeba procházkou po historickém centru. Třeba výlet do Florencie, Benátek, to je krása. No lidí je tam fakt hodně, ale naučil jsem se je přehlížet a vnímám jen tu historii, atmosféru, z těch historických budov jde energie, ve směs pozitivní. A když si představíš, že to jsou díla velikánů jako Michelangelo, Brunelleschi, Da Vinci, Raffaello...tak to nemá chybu... Na to si musíš doslova sáhnout.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Ptáci zpívají, někteří moc krásně. Ale oheň opravdu nepraská:)
Ale když si muže Anna K říkat zpěvačka, tak proč by nemohl oheň praskat:)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Annu K. bych nechal žít.Samo sebou,že praská hořící dřevo.Poeticky např.-http://www.cesky-jazyk.cz/slohovky/liceni/ohen-v-krbu.html#axzz4he13AWlI nebo http://www.tchibo.cz/dvd-ohen-v-krbu-p400077141.html nebo http://www.samsung.com/cz/experience/tv/smarttv/aplikace-krb.html

jerzy

Ked si novodoby "spevaci" môzu hovorit spevaci, tak kludne môze praskat aj krb.

Kasr
Registrace: 8/2008

@jerzy

Hodně jsem změnil názor,po osobním kontaktu s ní,když zvládla její nemoc a řekl bych,že miliony lidí zpívají hůř než ona (s holou hlavou)

korkoran
Registrace: 10/2006

@jerzy

Já jsem si oblíbil program Natura,s jeho tisíci variacemi.Na spaní je dobrý radiový šum,v pásmech bez komunikace

korkoran

Co tím chtěl autor říci! :)

janys
Registrace: 2/2016

@janys

kludne si mohol napisat ci poznas niejaku relax televiziu, ktora vysiela na orbite FTA. nieco podobne ako trebars kedysi MY.ZEN TV, teraz je vsak CRYPT...

bohus31

na ilustraciu

viac ako hodinova nahravka RELAX TELEVIZIE myzen.tv
https://www.youtube.com/watch?v=hFC1XWo_-qE
pozna niekto nieco podobne na orbite FTA?

bohus31

jerzy

Presne ako piše jerzy v prvom prispevku a v poslednej vete.

👤👤👤

fann
Registrace: 8/2016

@korkoran

môžeš upresniť "Natura" - satelit? web?

mmc
Registrace: 1/2006

@mmc

natura.exe,je program,který využívá v malé míře fsychowolkmanie,s podprahovými zvuky a vybracemi,včetně všech možných přírodních zvuků,deště,moře,potoky,ptáci,žáby hudebních nástrojů,harfy,klavír,panova fléte a nevím co ještě.S ohromnou možností stimulace a přispůsobení.Nemá optickou stimulací podvědomí,ale to ostatní 100 x víc než psychowalkman(za těžké prachy)

korkoran

@mmc

Dej v PM telefon,já ti to pustím s průvodním slovem a možná najdu i komplet instalačku i s návodem v Pc

korkoran

@mmc

@mmc -napiš mi do centrumu,kompletní zip jsem našel a je to bomba,včetně jednotlivých prográmků na různé lidské stavy.psyché,tělesné a náladové potřeby

korkoran

Relaxační program

Teď jsem to hodil do google a bezpečný je jen tento odkaz:
http://natura-sound-therapy.win7dwnld.com/download-new-version/
Ale mě to běží i ve W10

korkoran

O každém si i ostatní (nejen já)můžou udělat úsudek z jeho reakcí v diskusi.Já bych reagoval na nejhorší a pak na nejlepší příspěvek.Pokud praská krb(a ne v krbu),je to problém pro odborníka -třeba statika :) Na satelitní pozici 9°E stále vysílá program MyZen TV. Bohužel už to není co bývalo.Sice se stále tváří jako relax program,ale zařazují i nesmyslné šoty.Doba,kdy se člověk kochal pohledem třeba na moře na druhém konci světa a zvolil si k tomu zvukovou stopu podle libosti(já si pouštěl buď "relax music" nebo "nature"),je pryč.Jsou poloviční.Třeba se to někomu líbí i teď - pak je zde acestream 4315075fb89b31e1c3dccc532dc898255d4d97b2 To: korkoran R^

jerzy

@jerzy

Natura Sound Therapy 3.0

Program je schopen imitovat, a podle mého soudu velmi věrohodně, zvuky mořských vln, bublajícího potoka, bouřky a lesa v noci. Natura Sound Therapy umožňuje spustit jakýkoliv zvuk samostatně, tak i volit libovolnou kombinaci, kdy intenzita každého výstupu je samostatně regulovatelná. Výsledný zvuk, jehož variabilita je díky popsaným možnostem velmi široká, pak může každý "vyladit" dle svých představ. To ale není vše. Program umožňuje za použití kvalitních stereofonních sluchátek využít i tzv. "Brainwave Synchronizer", tedy působit a ovlivňovat zvukem v pásmu cca 1 až 30Hz samotný mozek člověka. U těchto frekvencí, které jsou dále členěny na čtyři skupiny, jsou uváděny při jejich aktivaci sféry působení:

DELTA - hluboký spánek, jasné snění
THETA - rozjímání, hluboká relaxace, zvýšená paměť
ALPHA - pozitivní myšlení, zvýšená schopnost učení
BETA - vysoká ostražitost a koncentrace

korkoran

@jerzy

Můj Pc(nebo ruce)nepobere(ou) celý rar,zkoušel jsem ho poslat kamarádům-a nic

korkoran

@jerzy

ty mas myzen.tv na 9E, teraz FTA? kedysi davno, som par nahravok FTA urobil... nieje v sucasnosti nahodou, tato tv stanica crypt?

bohus31

@bohus31

Je to tam v kódu - proto jsem uvedl acestream z kabelovky.

jerzy
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra