Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Klasika-Neděle-Eurosport-Giro-kostky!!

Tak jim to zase blbne!To je bída!!! :fuming:

Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al

Badis2
Registrace: 4/2015
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

@franck

to rozhodně, ale tím pádem má i 15ti násobné možnosti. Řekněme, že dostaneš 1 milion Kč a úkol postav za to dům. Já dostanu stejný úkol ale 15 miliónů Kč. Komu z nás se bude líp stavět a kdo postaví větší dům?

tekapo
Registrace: 1/2016

@tekapo

No tak pokud by Tobě dal někdo 15 mln a mě jen 1mln tak jako správný Ital, bych si napřed pohrál s tebou a pak bych šel k tomu, kdo ti dal těch 15mln a pokud
by nechtěl dopadnout jako ty, tak by mě musel přidat dalších 30. Takže lepší dům bych měl já.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

@tekapo

To byl vtip samozřejmě. :))
Jinak logicky lepší dům by jsi měl ty.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

přesně tak

tekapo

@franck

Ale u nás jsou sice horší silnice ale lepší kočky než v Itálii. Jinak by si tvůj otec nenamluvil češku.A ty bys byl tady na Moravě a nadával bys na poměry a českou televizi. Itálie z tebe udělala člověka,který všechno co je v Itálii chválí. Ale tak to asi mělo být.

ALEXCZ
Registrace: 6/2008

@ALEXCZ

Ale vždyť to není pravda. Spoustu krát jsem psal hezky o ČR. Dnes bylo téma silnice no tak jsem napsal jak to vidím a sám vidíš, že ostatní se mnou souhlasili. O ČT jsem minule psal hezky ohledně Her bez hranic atd. Několikrát jsem chválil jižní Moravu. Prostě píšu tak, jak mi to jde od srdce. Ale asi jsi ty moje příspěvky zrovna nečetl. Já nemám nic proti ČR. Naopak, klidně bych dokázal trvale žít na Jižní Moravě. Jedinej problém by bylo jídlo, ale jinak bych byl spokojenej.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@ALEXCZ

Pokud ode mně chceš kritiku vůči Itálii tak nemám problém: nelíbí se mi italská politika a lidi v ní, nelíbí se mi italská mafie, nelíbí se mi laxní státní správa kdy všechno trvá slouží ať už úřady nebo soudy, nelíbí se mi chování jihu Itálie ať už jde o migrační krizi anebo celkově chování lidí protože zatímco sever je velmi bohatý jih zaostává a my ze serveru musíme jih dotovat. Jen pro představu regiony Lombardie, Veneto a Piemonte patří k nejbohatším regionům Evropy, Milano je dokonce motor celé Itálie. Takže spoustu věcí se mi nelíbí. Stejně tak ale spoustu věcí se mi líbí.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Nic ve zlým.Jenom jsem chtěl říct,že znám dost lidí co se odstěhovali do zahraničí s dětmi,nebo se jim tam narodily a ty děti po zkušenostech po návštěvě u nás děkovaly rodičům,že se kdysi odstěhovali.Jinak já jsem v Brně spokojený,ale italský jídlo bych taky preferoval.

ALEXCZ

@ALEXCZ

No já jsem se v It narodil, má matka žije v It od 1980. Už v podstatě mluví líp italsky než Česky. Ale do ČR jezdím, mám v Brně i svůj byt, jezdím tam pracovně. Máme s otcem firmu a obchodní partnery i v ČR. Ale zase na druhou stranu (a to mi fakt věř) tím, že znám obě země, dokážu spoustu věcí srovant. A ve směs se stále žije lépe v Itálii. Samozřejmě že se žije dobře i v Česku, nicméně chce to ještě pár věcí doladit.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@ALEXCZ

Ty jsi z Brna?? Tak to je dobrý... :)) Třeba jsme sousedi. Mám byt v Řečkovicích.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Tak především obdivuji tvoji skoro bazchybnou češtinu na to jak je těžká.A dále to,že tvá matka zůstala v It.Tato smíšená manželství nezřídka dopadají špatně - viz. Buffon.
Já bydlím v Bystrci u Brněnské přehrady.Je to asi 6km vzdušnou čarou od Řečkovic.Že se v It.hlavně severní žije lépe,než u nás už ví každé dítě.Ten rozdíl se možná smaže až za několik generací.Ale bůhví,co se do té doby semele.

ALEXCZ

@franck,@ALEXCZ

Nazdar děcka,já jsem z Lelekovic,což je kósek. .Řečkovice,Česká,Lelekovice. . :)))

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

@ALEXCZ

Díky, máti mě učila česky od mala a jezdím do Brna od dítěte. Takže mám spoustu přátel v Brně. Manželství otce a matky vydrželo díky tomu, že máti je dominantní a otce dokázala uzemnit, jinak si taky prošla svým. Ale dnes už jsou staří, tak to nějak doklepou. Navíc bydlíme na opravdu krásném místě a už to stojí za to tady zůstat. Nevím, jestli znáš region Liguria - pocházím z Monterosso Al Mare. Oblast chráněná UNESCO. Jezdí sem na dovolenou Madonna, Di Caprio

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

RE: Klasika-Neděle-Eurosport-Giro-kostky!!

Re:Frankc-Tam se jezdilo na rekreace ROH.

jenes

Pardon, Franck.

jenes

@jenes

Myslím, ze se pleteš. Češi, Slováci a všeobecně lidi z východní EU sem moc nejezdí dodnes. Je tady hoooodne draho. 80% turistů jsou Američani, Britové, sem tam Němci a Rusové. A samozřejmě Francouzi, protože to mají za rohem. Navíc, pochybuji že tehdejší režim by někoho pustil do Itálie a navíc západní, kde jsou běžně zaoceánské lodi do USA, takže by se dalo klidně emigrovat. (Hlavně přístav Janov)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

To je vidět - je to krásná oblast a taky blízko do hor.
Jenese nesmíš brát vážně.To byl jen vtip,který jsi ty pochopitelně neprohlídl.My jsme dřív na dovolený ROH jezdili tak maximálně do Bulharska,Rumunska,NDR,Polska a ti vyvolení do Chorvatska.No a po revoluci taky do It. ale na jih pod Benátky.Tam kde bydlíš se Češi masově nevyskytují.

ALEXCZ

@Saták1

Sem už dřív tušil,že jsi Lelek.

ALEXCZ

franck

takze ty ses od more.a ja myslel ze z hor nekde okoli it-fr MontBlanc podle toho co jsi drive psal.
no tak tam se opravdu jezdilo s tim ROH :)))

kristian1
Registrace: 7/2016

@Badis2

Nestras a nepis tu blbosti, ide to dobre. Bud si kup lepsi hardware alebo zmen operatora.

iloveczech
Registrace: 3/2017

@kristian1

V Alpách máme chatu u Cortiny, to jsem asi zmínil když jsme se bavili o dvbt signálu. Tam je taky krásně, ale furt zima :)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

skylinka eurosport1

Uz je to tu zase - kocky jak (nevhodné slovo). Z.k.u.r.v.e.n.y skylink

marek66
Registrace: 6/2006

na 0,8W je to opäť v poriadku :)))

Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150

pele1
Registrace: 2/2008

@marek66

Je to tak a k tomu asi 15 min šel místo češtiny anglický komentář.

sirda
Registrace: 11/2006

M7 Group, jaké je vaše vyjádření k této politování hodné události, ke které dochází poslední dobou čím dál častěji?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra