![]() |
|
Ako načítať neoverené skripty v Magio Go?Mám Magio GO. V Google Chrome mi nechce fungovať a oznámi mi, že snaží sa načítať skripty z neoverených zdrojov. Keď potvrdím na lište načítať nehodnoverné skripty, začne fungovať. Čo urobiť, aby sa automaticky načítavali neoverené skripty a nemusel by som každý deň potvrdzovať? V Mozile funguje bez problémov. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
Karnerčau a idú ti v chrome všetky programy,mne niektoré športové nie a v mozile mi nenačíta nič... |
HUGAC
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Ako načítať neoverené skripty v Magio Go?Mám dojem, že mi ide všetko v Mozile aj v Chrome. Iba kvalita sa nedá nastaviť ako vlani. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako načítať neoverené skripty v Magio Go?dík za odpoved,je to celé nejaké divné,amatérske aj s tou kvalitou... |
HUGAC
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Ako načítať neoverené skripty v Magio Go?Dúfam, že niekto poradí, ako nastaviť Chrome, aby automaticky otváral aj nezabezpečené nehodnoverné stránky. Jawa skripty som povolil. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako načítať neoverené skripty v Magio Go?Telekom o tom vie, rieši to. Nefungujú Digisporty,zvyšok by mal fungonať. |
tras
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 425 |
![]() |
|
RE: Ako načítať neoverené skripty v Magio Go?uz 2 mesiace to nejdu vsetky sportove v chrome win10 ,proste to neriesia![]() |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
RE: Ako načítať neoverené skripty v Magio Go?Mne idú 3 športové kanály 1, 4 a Sport 1 - včera som ich pozeral. Vraj hľadajú firmu, ktorá to dokáže dobre nastaviť. |
Karner
![]() |
|
![]() |