![]() |
|
HbbTV na OpenPLi - Vu+ Solo 4KAhoj! Potřebuju poradit. Nainstalovat jsem si novou image OpenPLi do Vu+ Solo 4K, protože má podporu jednoho USB tuneru, kterej si budu pořizovat. Vše se podařilo rozběhat a vše běží OK až na jednu věc, a tou je HbbTV. Co s tím?Při pátrání po fórech jsem zjistil, že musím mít nainstalovaný doplněk OpenOpera, takže jsem si ho přidal. Instalace proběhla bez problémů, restartoval jsem. Čekal jsem, že teď mi bude už HbbTV fungovat normálně. Po stisknutí červeného tlačítka se ale stále nic neděje. Co s tím? Zkoušel jsem najít pomoc na fóru OpenPLi, ale bohužel jsem tam při hledání odpověď nenašel. Díky za pomoc. |
klara
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
RE: HbbTV na OpenPLi - Vu+ Solo 4KPLI u Vu 4K nepodpotuje HbbTV, reseni neni jedine zmenit image. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: HbbTV na OpenPLi - Vu+ Solo 4KPro ARM nikoliv Opera ale ChromiumOS |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: HbbTV na OpenPLi - Vu+ Solo 4KV tom případě tam musím dát OpenATV. |
klara
![]() |
|
@klaraALE OPEN OPERA ti píše errors,nejde stáhnout. |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: HbbTV na OpenPLi - Vu+ Solo 4KA ta image OpenATV ten problém vyřeší? |
klara
![]() |
|
@klaraVTI taky podporuje Hbb. |
Tonda2
![]() |
|
RE: HbbTV na OpenPLi - Vu+ Solo 4KV tom případě se zeptám jinak, abych nezakládal zbytečně další vlákno. Má VTi image driver pro "TBS 5925 USB DVB-S2 TV Tuner Card"? |
klara
![]() |
|
RE: HbbTV na OpenPLi - Vu+ Solo 4Kjsem v te same situaci, bohuzel se obavam ze v soucasne chvili reseni neni, ale OpenPLI se v zadnem pripade nevzdam.Jen dotaz - k cemu HBBTV? Osobne mi chybi jen u CT na archiv ale to nahrazuji pluginem CZ+SK archiv...... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
@JantarsA nebo hdd. |
Tonda2
![]() |
|
@klara2 Terra hdd a v epg programy na týden a min.3 tunery.A hlavně externí.Přenášecí.![]() |
Tonda2
![]() |
|
RE: HbbTV na OpenPLi - Vu+ Solo 4KKlárko, proč budeš pořizovat ten usb tuner, proč tam nedáš tuner do slotu?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: HbbTV na OpenPLi - Vu+ Solo 4KProč jsi neuděláš kompletní zálohu /je to v menu/ a nenahraješ jiný image, VTI, nebo openATV? Nebude se Ti líbit, nenajdeš drivers pro ten Tvůj tuner /plugin-download-drivers/, nevadí, během chvilky se vrátím pomocí zálohy ke svému PLI. Jinak ty image jsou docela podobné, některé věci jsou přeházené, ale když budeš hledat, najdeš co potřebuješ. U těchto nových strojů je to vyloženě "povinnost", to platí i pro vlákno s ultimem. Jinak toto forum /admin promine/ je spíš o kostičkách, výpadcích a pořadech v TV, nejen u nás, ale i v "sousední" Itálii /trochu jsem si rejpnul francku/, důležité info bych hledal někde jinde...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |