Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Propojení STB s Mini věží

Mám propojený STB s minivěží přes RCA kabel. Vše funkční, až na takzvané echo způsobené opožděním na TV přes HDMI. Dá se to přes nějaký plugin nastavit tak, aby zvuk v hifi byl totožný (v reálném čase) se zvukem na TV?

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Propojení STB s Mini věží

Pokud uvádíš popis problému jako echo(opakování zvuku - ozvěna), tak si pod tím představuji, že posloucháš audio ze dvou reprodukčních systémů(TV a minivěž), to je ale blbost, poslouchej jen z té kvalitnější, tedy logicky z věže.
Pokud tě ale trápí rozhozená synchronizace videa a audia, tak zpoždění zvuku se dá bez problému udělat v menu E2.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

aha.. no já to poslouchal z TV i věže.. měl jsem pocit, že ve výsledku by ten zvuk mohl být prostorovější.. Pokud bych zůstal jen u audio výstupu do věže, jde přes nějaký plugin zakázat výstup zvuku přes HDMI do televize?

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq

@jonnyq

Žeby vypnúť zvuk na TV.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

Proč to tak komplikuješ?
Vypni audio na ovladači k TV.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

ok.. díky :)

jonnyq

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra