Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DigiTV na 24 měsíců

Má někdo zkušenosti jak zrušit novouDigiTV ze závazkem,po roce používání chci s nimi skončit. A ejhle,pry sankce 1/5,no tak nevím za co chtějí skoro 5000Kč.Na emailový dotaz
no coment... :fuming:

januvia
Registrace: 4/2013
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

@MartinP

Já toho mám na mysli... Ale budiž. Domnívám se, že obchodní politika jisté nejmenované platformy spolu s kampaní, která je proti ní permanentnĕ vedena i na tĕchto stránkách, může řadu jejích klientů přivést od vágní nespokojenosti až k myšlence, není-li čas na změnu...

rs505
Registrace: 11/2009

RE: DigiTV na 24 měsíců

Mám zkušenost ve svém městském okolí,že DIGI přijímají klienti výhradně kvůli sportu-konkrétně anglické a španělské ligy.Koule začíná zase dostávat i ta italská.Nechtěli jít do zahraniční platformy.Jakmile to tame jednou skončí,budu mít zase starosti.Závěr tedy zní: existence DIGI=PL a spol.:))

hdpe
Registrace: 11/2007

@rs505

Těm, co nedohlédnou na 1W se to píše! Tam je omyl s DigiTV vyloučený. :))

konas
Registrace: 12/2014

@konas

Prozradím Ti sladké tajemství: kvůli fotbalu jsem si pořídil DIGI přes internet a stihl jsem to ještě za starou cenu. Pravda, po ohlášení zmíněné akce jsem uvažoval o sebevraždĕ, ale nĕkteré zdejší příspěvky ve mnĕ oživily plamen optimismu. V současnosti jsem tedy šťastným zákazníkem Skylinku, O2 Tv a DIGI a to nemluvím o tom, s jakou dychtivostí čekám, až svou platformu spustí nová hvězda na satelitním nebi Zetor25... :)))

rs505

@rs505

Jsi velký TV guru, nehledící, na mrzký peníz. Mě, ke štěstí, stačí 23,5E a 1W. 1W jsem, díky Pierrovi, vyřešil i na chalupě. (foto v mailu) Platím jen Skylink, protože v důchodu mám takový fofr stihnout práce na nemovitostech,na které jem 50 let kašlal, že na nějaké čumění na televizi času nezbývá.
Doufám, že Ti neunikly koncerty Andrého na TV Barrandov

konas

@konas

Unikly. TV Barrandov nemám naladĕnou, ale podle zdejších ohlasů jsem snad o moc nepřišel. Mimochodem, žena byla v O2 Aréně a publikum prý bylo mnohem lepší než minule...

rs505

@konas

Koukal jsem na ty fotky, máš to opravdu na hranĕ. Neuvažoval jsi o anexi přilehlého území? :)))

rs505

RE: DigiTV na 24 měsíců

Podle mě je lepší vzít digi přes net. Má to více funkcí či výhod. Do satelitu bych nešel. Je to dobrý doplněk ke skylinku. Za rozumnou cenu.

satman1
Registrace: 9/2010

@rs505

Dosáhnu až na 5W, v Praze až na 24,5W. K plotu mě vyhnal až Pierrův trojúhelník. Ještě tedy pošlu fotku v opačném gardu. Z té bude jasné, že anexe nepřichází v úvahu. Sousedi jsou sice skvělí, ale rododendrony a azalky budou bránit všemi prostředky, včetně Avie s 8m³ kontejnery. :))

konas

@rs505

Andrého letní maastrichtský koncert se bude přenášet do kin tuším 22.a 23.července. Jeden nouzový kůl s dočasnou 80cm parabolou 1W, by to u Tebe zajistil. Možná se to dá chytit i někde na 7E.Jinak do Maastrichtu je to pouhých 765km, pořád po dálnici, a lístky ještě jsou za příznivou cenu.

konas

@januvia

Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, to ošklivé je ve smlouvě těmi nejmenšími písmenky. Je proto nutné pečlivě číst a zvážit před podpisem - každý je strůjcem svého štěstí. Mně by se Digi taky líbila i skladbou programů. Ale ty dva roky? Ne Digi neberu.

ja987
Registrace: 1/2016
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra