![]() |
|
DigiTV na 24 měsícůMá někdo zkušenosti jak zrušit novouDigiTV ze závazkem,po roce používání chci s nimi skončit. A ejhle,pry sankce 1/5,no tak nevím za co chtějí skoro 5000Kč.Na emailový dotazno coment... ![]() |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@MartinPJá toho mám na mysli... Ale budiž. Domnívám se, že obchodní politika jisté nejmenované platformy spolu s kampaní, která je proti ní permanentnĕ vedena i na tĕchto stránkách, může řadu jejích klientů přivést od vágní nespokojenosti až k myšlence, není-li čas na změnu... |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: DigiTV na 24 měsícůMám zkušenost ve svém městském okolí,že DIGI přijímají klienti výhradně kvůli sportu-konkrétně anglické a španělské ligy.Koule začíná zase dostávat i ta italská.Nechtěli jít do zahraniční platformy.Jakmile to tame jednou skončí,budu mít zase starosti.Závěr tedy zní: existence DIGI=PL a spol.![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@rs505Těm, co nedohlédnou na 1W se to píše! Tam je omyl s DigiTV vyloučený.![]() |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
@konasProzradím Ti sladké tajemství: kvůli fotbalu jsem si pořídil DIGI přes internet a stihl jsem to ještě za starou cenu. Pravda, po ohlášení zmíněné akce jsem uvažoval o sebevraždĕ, ale nĕkteré zdejší příspěvky ve mnĕ oživily plamen optimismu. V současnosti jsem tedy šťastným zákazníkem Skylinku, O2 Tv a DIGI a to nemluvím o tom, s jakou dychtivostí čekám, až svou platformu spustí nová hvězda na satelitním nebi Zetor25...![]() |
rs505
![]() |
|
@rs505Jsi velký TV guru, nehledící, na mrzký peníz. Mě, ke štěstí, stačí 23,5E a 1W. 1W jsem, díky Pierrovi, vyřešil i na chalupě. (foto v mailu) Platím jen Skylink, protože v důchodu mám takový fofr stihnout práce na nemovitostech,na které jem 50 let kašlal, že na nějaké čumění na televizi času nezbývá.Doufám, že Ti neunikly koncerty Andrého na TV Barrandov |
konas
![]() |
|
@konasUnikly. TV Barrandov nemám naladĕnou, ale podle zdejších ohlasů jsem snad o moc nepřišel. Mimochodem, žena byla v O2 Aréně a publikum prý bylo mnohem lepší než minule... |
rs505
![]() |
|
@konasKoukal jsem na ty fotky, máš to opravdu na hranĕ. Neuvažoval jsi o anexi přilehlého území?![]() |
rs505
![]() |
|
RE: DigiTV na 24 měsícůPodle mě je lepší vzít digi přes net. Má to více funkcí či výhod. Do satelitu bych nešel. Je to dobrý doplněk ke skylinku. Za rozumnou cenu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@rs505Dosáhnu až na 5W, v Praze až na 24,5W. K plotu mě vyhnal až Pierrův trojúhelník. Ještě tedy pošlu fotku v opačném gardu. Z té bude jasné, že anexe nepřichází v úvahu. Sousedi jsou sice skvělí, ale rododendrony a azalky budou bránit všemi prostředky, včetně Avie s 8m³ kontejnery.![]() |
konas
![]() |
|
@rs505Andrého letní maastrichtský koncert se bude přenášet do kin tuším 22.a 23.července. Jeden nouzový kůl s dočasnou 80cm parabolou 1W, by to u Tebe zajistil. Možná se to dá chytit i někde na 7E.Jinak do Maastrichtu je to pouhých 765km, pořád po dálnici, a lístky ještě jsou za příznivou cenu. |
konas
![]() |
|
@januviaKdyž ptáčka lapají, pěkně mu zpívají, to ošklivé je ve smlouvě těmi nejmenšími písmenky. Je proto nutné pečlivě číst a zvážit před podpisem - každý je strůjcem svého štěstí. Mně by se Digi taky líbila i skladbou programů. Ale ty dva roky? Ne Digi neberu.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |