![]() |
|
Pokuta 9.5M pro SkylinkČTU na twitteru:https://twitter.com/ctu_cz/status/866584832217944064 |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
@Old MasterAle oni nepotřebují licenci k vysílání do CZ od někoho z CZ. Licenci musí mít vysílatel/majitel programu. A ani ten ji nemusí mít od někoho z CZ, stačí v jiném státě požádat tamní příslušný úřad s tím, že se bude vysílat i pro CZ a tamní úřad má povinnost informovat CZ úřad, že se tak stane. Je to pouze informativní záležitost, kterou CZ úřad bere pouze na vědomí, nemůže rozhodnout, že zde daný subjekt vysílat nesmí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@WarderNo, já nevím, proč to pořád opakují. Já to pak musím uvádět na pravou míru.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@JoscerDobre ti vies preco stale omielas tie svoje klamstva. Len sa nerob este viac sprostejsi ako si.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkA teď česky, ať nemusím používat překladač.![]() |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkJoscer má ovšem pravdu... |
TDHenry
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkOno v tomto sporu nejde ani tak o vysílání, ale o to zda ČTÚ může pokutovat subjekt, který zde nemá IČO-DIČ a jako takový zde neodvádí daně, ale peníze se zde vyberou!Dokud se toto nerozsekne, tak sice jsou vyměřené pokuty, které M7 nezaplatila a vše leží kdesi u soudu bez verdiktu! Tak či onak?! Pak vše vypadá tak, jak to je ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@WarderZatím mi nikdo neřekl, v čem konkrétně nemám pravdu.Ty bys to dokázal místo toho, že jen napíšeš o klamstvách? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
takze se nevitakze nikdo ani nevi za co tu pokutu dostali.?elektronicke komunikace je napr email.ale oni provozuji email.? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkU konkurence je v pdf rozsudek...telweb...včetně zdůvodnění.... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkHurá teď všichni ke Skylinku, ať tu pokutu noví zákazníci zaplatí. Jinak Skylink bude zdražovat a pokutu zaplatí zase jen a jen zákazníci.*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
![]() |
|
propustily Kajinkapropustily Kajinka to je mnohem vetsi p.r.u.s.e.r. nez nejaka pokuta.prezident Zeman opet selhal.! |
kristian1
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkDnes bude venku:1) Jasno 2) Zataženo 3) Kajínek Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
KristianMůžeš ten pruser nějak rozvést?Mám zavřít slepice, schovat auto, vybrat prachy z banky, nebo vůbec nevycházet z domu? On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkMne 1.6. konci predplatne multi, a tim padem mi konci ve stejny den i servisni poplatek. Jakmile to vypnou, koncim se Skylinkem. Jsem rozhodnuty. Kdybyste nekdo chteli kartu skylink a irdeto modul, napiste.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
Saxonano.soudruh Zeman zasahl neprimerene do vykonne a pravni moci.vysetrovani.soudy.spravedlnost.ma na to sice pravo.ale.mel to resit jinak.mela byt obnova procesu.a prokazani viny.pokud by mu vinu neprokazaly tak propusteni.a samozrejme vysoke odskodne.asi tak.pokud ti to takhle staci.![]() |
kristian1
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkSnad se nikdo z nás nedostane do spárů tedlencte justiční mafie... |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro Skylinkkristian1@ Eman ho nepustil kvůli domnělé nevině, ale proto, že si už Kajínek odkroutil těch 23 let.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkČo má Kajinek spoločné so skylinkom a pokutou ?Nemiešame hrušky s jablkami a diskutujme k téme :-) Octagon 8008 mini
Karty SKY DE, Skylink
Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W
|
Mego
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 965 |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkTen norek z hradu udělal jen jedno z dalších průhledných populistických gest. On už nic jiného není schopen a jelikož se blíží volby ve kterých bohužel kandiduje, tak se to dalo čekat.Kajínek je pouze loutka, fort stejná, jen o dvacet let starší a o dvacet kilo těžší:) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro Skylinknapsal jsem to jako horkou novinku.je to dulezite celospolecenske tema.ale jinak pravda.mel jsem zalozit specielni topic.tak se tedy omlouvam. |
kristian1
![]() |
|
@kristian1Nějaký Kajinek, kdo to je a koho to zajímá ? |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkCo se tu pořád natahujete zítra tu toto téma stejně nebude.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
RE: Pokuta 9.5M pro SkylinkCo to pro skylink je 9a pul mega ...Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
![]() |
|
![]() |