![]() |
|
ESS a DigiTV výpadky?Celý den mi dneska padají programy ESS a Digi TV. SNR kolísá mezi 0 a 89%. Dělá to jenom mě? Zajímavé, že Freesat jede stabilně bez výpadků.. :/Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: ESS a DigiTV výpadky?tak už jsem na to přišel.. problém způsobuje STB VU+Duo2. Zkusím změnit image.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: ESS a DigiTV výpadky?Taky mi to Nové Digi Tv začalo tak před dvěma dny kostičkovat, včera jsem neměl čas to zapnout a dneska nejedou Novy, Primy, žádný signál, u film boxů jen tak 0-30% kvalita a signál a pořád to kostičkuje. Předtím signál okolo 90%, žádné problémy nebyly. Mám od nich ten po*ebaný Kaon. Kdyby někdo věděl, co s tím. děkuju za rady. |
gogin
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: ESS a DigiTV výpadky?Nastaviť parabolu, napr.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 620 |
![]() |
|
RE: ESS a DigiTV výpadky?to majú v tej digi asi super technikov čo nevedia správne nastaviť parabolu alebo to robia brigadniciDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: ESS a DigiTV výpadky?To jsem zkoušel, odpojit a znovu zapojit kabely, vypnout a zapnout STB, zkoušel jsem i parabolou pohýbat. A nic. |
gogin
![]() |
|
Pele1To jsem měl nastavené tak půl roku od nich, a bez problému až do teď. |
gogin
![]() |
|
RE: ESS a DigiTV výpadky?tak čo sa to pohlo bol vietor alebo iná kalamita ja mám tiež digi ale na vlastnej parabole GIBERTINI 85 a žiadne takéto problémy som nezaznamenal za celú dobu čo som ich klientom to je 2 a pol rokaDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: ESS a DigiTV výpadky?Tak já jsem u nich snad od jejich začátku u nás. Mám jejich parabolu, i stb, teď nedávno při přechodu na Nové Digi Tv mi vyměnili starý stb Humax za nový Kaon a taky LNB mi dali nový. Taky technik pošteloval i parabolu a vše hrálo OK až do teď. A velký vítr tady v okolí nebyl, ani nijak jinak by se s ní pohnout nemělo, si myslím... |
gogin
![]() |
|
RE: ESS a DigiTV výpadky?Rozhodně bych nebral Digi přijímač, jen vlastní a modul s kartou. Nemám žádné problémy.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: ESS a DigiTV výpadky?ale toto nie je problém prijímača ale vonkajšej jednotkyDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
@jonnyqProč myslíš, že je na vině přijímač VU+Duo2. Je pravda, že je divné, že ti FreeSat jde bez chyb.- Používáš pro FreeSat uničtečku nebo modul? - Zkoušel jsi ČT24, který je nekódovaný, pro vyloučení chyby v dekódování? - Může být vadný modul/karta pro DigiTV? VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: ESS a DigiTV výpadky?Mate sigl LNB ? tipl bych to na vadny LNB, mate na nej 24 mes zaruku tak proc nezavolat na infolinku at to da technik dokupy.DIGI CZ + CAM modul, Skylink + QVIART LUNIX
|
dvbuser
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
![]() |