![]() |
|
Digi TV and Vantage - znaky EPGDobry den, chtel bych se zeptat uzivatelu Digi TV CZ (s jejich modulem) a prijimace Vantage (ja mam 8000 s FW Jepssen), jestli jim funguji korektne znaky EPG. Ja tam mam, misto pismen s diakritikou, podivne necitelne znaky. Zmena nastaveni EPG jazyka v prijimaci nepomohla a netusim, kde jinde se to da zmenit. Dekuji predem za jakoukoli radu. |
RBL
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
Digi a VantageAhoj, mne to robí tak isto...Mám Vantage S8000 a FW Jepssen...![]() |
Lusopka
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
RE: Digi TV and Vantage - znaky EPGChlapi, nic si ztoho nedelejte, uz je to precijenom veteran. Ja jsem ted nedavno opravavoval kamaradovi tento kousek po osmi letech provozu. Kondiky ve zdroji vhaji a na hlavni pristrojove desce taky a zase opet maka a obrazova kvalita je na velmi dobre urovni.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
toto je zaujímavéu technisatov ISIO je podobný problém pri STV programoch na DVB-T a skylink ale u Digi je to naopak OK.![]() |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Digi TV and Vantage - znaky EPGvšak si tam dajte original soft a uvidíteDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Digi TV and Vantage - znaky EPGPele1 - myslim, ze jsem original soft zkousel, ale nepomohlo to. Mate nejaky odkaz na osvedceny FW, kde EPG funguje korektne ? Bez EMU a unictecky se docasne obejdu. Diky. |
RBL
![]() |
|
RE: Digi TV and Vantage - znaky EPGskúste ešte Van_BelDigital_ nič iné už nie je a ani nebudeDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Digi TV and Vantage - znaky EPGNic nepomáhá, je to starý křáp a půjde z baráku... |
RBL
![]() |
|
![]() |