![]() |
|
ABBA koncertJá jsem kdesi četl na nějaké vyročí na nekteré stanici budou dávát koncert této bájecné skupiny 80 let kde? |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
ČT ART HD/ABBAZdravím,Zítra večer na kanálu ČT ART HD začíná "Víkend s Abbou" SOBOTA: 27.05. 2017 20H20 - ABBA Dabba Doo (Autoportrét) 21H20 - ABBA: The Gold Singles (Hity) NEDĚLE: 28.05. 2017 20H20 - Agnetha: ABBA a co bylo dál (Dokuportrét, klipy/HD) 00H15 - ABBA Dabba Doo (Autoportrét, opakování) PONDĚLÍ: 29.05. 2017 00H20 - ABBA: The Gold Singles (Hity, opakování) ÚTERÝ: 30.05. 2017 02H05 - Agnetha: ABBA a co bylo dál (Dokuportrét, klipy/HD, opakování) (@ Česká televize/technika) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
RE: ABBA koncertNíc proti Abba, ale to mate ještě chuť tohle sledovat v TV?Vždyť je to ohrané milionkrát, osobně ji nemůžu už ani slyšet:) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: ABBA koncertVčera jsem se díval na starkýny Synkopy 61![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@pinokioDíkes kamaráde za info, rád pozriem.saxon Je to proste nostalgia a spomienka na staré dobré časy. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
AbbaABBy není nikdy dost!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
saxonale to je tvůj problém![]() poklopec
|
pokl
Registrace: 11/2014 Příspěvků: 929 |
![]() |
|
@pinokioTrošku jsi se uťal. :-) ABBA je fenomén sedmdesátých let, nikoliv osmdesátých. To jen k nám dorazila téměř s desetiletým zpožděním!A pokud jde o SAXONA, tak je to věc jeho vkusu. Já také nedám na ABBAu dopustit. Někdo má plné zuby ABBAy, někdo třeba nesnáší zase někoho jiného. Je to jen o toleranci, která bohužel chybí! Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: ABBA koncertABBA u nás v žádném případě nebyla s desetiletým zpožděním, první album vyšlo u Opusu hned v roce 1974 a později u Supraphonu ostatní alba ve stejném roce jako originál. |
neuromacer
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: ABBA koncertMožná udělá někomu radost rádiový stream v AAC audio http://ic2.101.ru:8000/a104 |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@EnikNaprosto z Tebou súhlasím, tuná na fóre to už dávno nieje to čo bývalo. Keď sa niekomu nepáči vyjadrenie a sloboda slova ak je príspevok slušný tak nechápem urážlivé komentáre od niektorých jednotlivcov. Ale všetko je to v ľuďoch, z tým tu nikto nič nespraví,zial. Je dosť odborníkov čo toho vedia dosť, ale namiesto pomoci druhým ich iba hania a urážajú.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123Bohužel, to jsou všechno mindráky. Vyrovnaný člověk nemá potřebu se vyjadřovat k něčemu, co go nezajímá. Za dva roky co jsem tady na fóru, jsem nikdy nekomentoval příspěvek který by mě nezajímal. Nikdy jsem nenapsal příspěvek typu "tady to nikoho nezajímá". Nezajímá to třeba mě, ale Tebe třeba ano. Bohužel, to je anonymita internetu. Tito lidé jsou v soukromém životě nějakým způsobem frustrovaní, nerealizovaní, na něco naštvaní a logicky na těchto fórech mají možnost se "vybít". Takhle to ale funguje na všech fórech. Včetně Facebooku apod. Jedna zvláštnost mě ale zaujala, občas napíšu i na italské servery a nikdy jsem se nesetkal s takovou až nenávistí a provokovanim jako v ČR. A přitom taky píšu o dění v ČR. Například že ČT natočila ten a ten seriál apod. Italové vždy odpoví pozitivně a nikdy mě nikdo nenapsal co je zajímá nějaká ČR. Ale jak říkám, to souvisí ze sebedůvěrou a komplexem který ten člověk v sobě má. Málokterý Ital bude asi Česku něco závidět, že...![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
ABBAPísníčky skupiny ABBA nikdy nezestárnou. |
milanmil
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: ABBA koncertMam mindrák z toho, že slyším z českých rádii donekonečna rotovat šest skladeb od Abby po dobu dvaceti let:)) jestli jsem se někoho svým pohledem dotkl, hluboce se mu omlouvám. Ať žijí obdivovatelé skupiny Abba...🤡On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@franckBohužel, máš pravdu... I ja občas niekedy na niekoho vyletím, ale snažím sa potom omluvit, nedá mi to proste...Frustrovanych ľudí je dost a pramení to aj dobou. Mňa mrzí to čom som napísal v predošlom mojom komente. Tí čo vedia tak neporadia, ale kritizovať a urážat to hej. Pre niektorých to je jednoduché, pre niektorých nie. Osobne som moc rád, že pár ľudí odtiaľto poznám aj osobne. Pozoruje, ale že je to tu o dosť horšie... Mne keď sa niečo nepáči tak to napíšem aj riaditeľovi, je mi to jedno, ale urážat to nie... to je ubohost. Ty si jeden z mála čo vie poradiť a vždy slušne odpovies s to si moc vážim. Aspoň niekto. Pekný deň. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
@kostik123Díky. Nejlepší je ignorovat tyto lidi. Je sice pravda, že pak půjdou o dům dál obtěžovat někoho jinýho, ale s tím se už nic nenadělá. Já mám svůj "virtuální" seznam tak 3-4 lidí který ignoruju a hotovo. Taky přeji hezký den. P.s. nevím jak u vás, ale tady je už v podstatě leto. Je lepší být venku!![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: ABBA koncertJá nevím, žádné urážlivé výroky tady myslím nepadly, /Saxon poznamenal, že ji nemusí/ ale je pravda, že chybí tolerance. Mně začínala puberta s Abbou, "mama mia" byl první "pokus o tanec" /bylo mi 13/. Pak už to hrálo v baráku-paneláku snad všude. Bylo toho až moc, v tomto souhlasím se Saxonem. Abbu vystřídali BoneyM a pak další a další. Její jednoduchost a krásu jsem objevil až "nedávno" a i ty tisíckrát obehrané písničky znějí jinak, prostě líp...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: ABBA koncertDíky. Tady jde především o sobotní chvilku poezie. Každý si přidal svůj odstavec nadhledu, oduševnělosti a důležitosti a jsme všichni spokojeni:) Abba je slušný popik, který má v rádiích být, ale ne setina produkce kolem dokola. Podobně jako Roxette, Beatles apod. Kolik skladeb natočili a vydali a kolik jich hrají v ČR rádiích...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
@SaxonA tak tady nejde o ABBU. Odpovídal jsem Kostikovi všeobecně. Moje příspěvky nemíří k nikomu v tomto konkrétním vláknu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@neuromacerTak já vím jen o třech LP deskách vydaných u nás.Ta stará u Opusu byla z části kompilace,vydaná ovšem až o několi let později než originál,navíc s dost příšerným zvukem.Ale to bylo dobou a tehdy zvukovou nekvalitou našich desek obecně.Později vyšly ještě Visitors a Super Trouper, a taky s asi dvouletým zpožděním od originálu.Bohužel to tak tehdy bylo s každým cizím titulem,že u nás vyšel licenčně později.Ale byli jsme vděční alespoň za to,když už ne každý chtěl dávat drahé peníze za originály na burzách.Jinak Abba je fajn a nemám s ní problém.Problém s ní měli svého času komunisti,když Abba podpořila v Polsku Solidaritu a tím měla u nás útrum.Je ale pravda,že v našich rádiích hrají jen pár hitů furt dokola a přitom u nich skoro platí,co píseň to hit a ty písně přežily dodnes. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
RE: ABBA koncertTuž nebylo to fajni?Z tranďáku tehdy valila ABBA a posléze i Meteor od Vency:-) i s křižovatkama.Nedávno jsem u kolegy ,co má gramec ,vzpomínali jsme a mj.jiné vytáhl starky vinyl Olympic "Marathón" a singl "sprcha".Tedy řeknu Vám naprostá bomba (kromě "Tak teto tady je to"...).Muzyka je naštěstí nesmrtelná. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@franckĎakujem franck, akurát som sa presvedčil, že máš naozaj charakter a to sa dnes cení. Si jeden z mála čo vie poradiť.PS - Kartu TivuSAT budem mať z IT., teda dúfam, že to vyjde. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: ABBA koncertno . žiaľ saxon má pravdu. počúvať niekoľko rokov stále to isté a ešte dookola .ja som vyrastal na led zeppelin , ac/dc, black sabbath ,deep puple ale najviac na alive 1 , no pustím si to tak raz pol roka . je čas na zmenu . mobil tiež meníte každé 2 roky. a to je toľko dobrej novej tvorby . treba ísť dopredu . https://www.youtube.com/watch?v=liaSRd_Aw0ovusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@sigurAno, to první album od Opusu nazvané u nás ABBA - Björn,Benny, Agnetha & Frida je kompilace Ring Ring a Waterloo a vyšlo v roce 1974, stejně jako originál Waterloo. Jinak u nás vyšlo ABBA - Opus 1977, The Album - Supraphon 1978, Voulez-Vous - Supraphon 1979, Super Trouper - Supraphon 1980, The Visitors - Supraphon 1982. |
neuromacer
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
nie si nahodoudezorietovany oneeeee? pop scenu si deklasifikoval na tvoj metal, divne...poznam len hudbu dobru a zlu, kde ABBA si zasluzi miesto na vyslni, pretoze ich hity su nesmrtelne napr. aj s takymto, snad prijatelnym sounds...https://www.youtube.com/watch?v=zo3pfnldlD0 Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@neuromacerMáš pravdu,těch alb vyšlo u nás víc,než jsem si zprvu myslel.Já měl jen ty tři.Mám ale za to,že ta první u nás nevyšla v roce 74 jako originál,ale u Opusu až o několik let později.Vím,že tam byla cena 80 kčs,což stávaly desky staršího data,"novinky"(tj.u nás 1-3 roky staré) bývaly za 120 kčs.![]() |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |